• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Ama bende uyumak istiyorum közüm uyumuyor bende uyuyamıyorum
Onun hastalığı bana geçti sanırım. Boğazlar fena halde

Canım bademcikler şiş yutkunmada zorluk çekiyorum biraz baş ağrısı var birde öksürük kızımın aynısı yani ondan geçti sanırım
Geçmiş olsun cnm.. dikkat et beslenmene.. et fln ye.. portakal suyu iç.. direncin düşmüş olabilir..ilaçta içemezsin şimdi :(

sem35 sem35 burdayim canim dun gece giremedm basim cok agriyordu biseyde yemedim hic ancak kizlar moralim cok bozuk bu sabah tartida fazlalik gordum gercekten cok sinirlerm bozuldu bugun nette haslanmis yumurta diyeti gordum denemek istiyorum liste icerisnde yumurta haslanmis tavuk haslanmis sebzeler meyve hepsi mevcut.bu sabah listeye gore yaptm kahvaltimi.umarm onumuzdemi haftaya kadar bir eksi gorurum

sem35 sem35 burdayim canim dun gece giremedm basim cok agriyordu biseyde yemedim hic ancak kizlar moralim cok bozuk bu sabah tartida fazlalik gordum gercekten cok sinirlerm bozuldu bugun nette haslanmis yumurta diyeti gordum denemek istiyorum liste icerisnde yumurta haslanmis tavuk haslanmis sebzeler meyve hepsi mevcut.bu sabah listeye gore yaptm kahvaltimi.umarm onumuzdemi haftaya kadar bir eksi gorurum
Canım yediklerine dikkat ettiğin sürece tartıya çok takılma arada kafasına göre artı gösteriyo o kaçamak yokken artı çıkıyorsa ödem vardır yada wc sorunu,yumurta diyeti kulağa sağlıksız birşey gibi gelmiyor dene bakalım ;)

Hala huysuz mu yavrum yaa.senin kahvaltilari epey geciktirmeye basladi
Kız ona bile zor kahvaltı hazırladım düşün.. wc 'ye gidemiyorum bırakmıyor, kucağımdan inmiyo, telle konuşmama izin vermiyo.. şimdi emziriyorum da teli elime aldım.. uyusa da kahvaltı yapsam. Bi incir yarım ceviz yarım lt su içtim işte..

Kız ona bile zor kahvaltı hazırladım düşün.. wc 'ye gidemiyorum bırakmıyor, kucağımdan inmiyo, telle konuşmama izin vermiyo.. şimdi emziriyorum da teli elime aldım.. uyusa da kahvaltı yapsam. Bi incir yarım ceviz yarım lt su içtim işte..
Benim esim gec gitti bugun sabah rahattim.yoksa benimki de aynı yatagina koyup gidiyom wc de yirtiyor kebdini ben cikana kadar hep bacaklarima sarilma durumunda kucaga almayınca da isiriyo.

Simdi yeni uyandi kucak keyfi yapiyoz.

sem35 sem35 sen 2 bebekle napiyon yaa

Back