- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammm kıyamam ılık ılık ballı limonlu ıhlamur boğazını yumuşatır enazındanAma bende uyumak istiyorum közüm uyumuyor bende uyuyamıyorum
Onun hastalığı bana geçti sanırım. Boğazlar fena halde
Öyle yapayım ilaç alamıyorum zatenAnammm kıyamam ılık ılık ballı limonlu ıhlamur boğazını yumuşatır enazından
Sağol kuzum
Daha iyi misin cnm??Sağol kuzum
Canım bademcikler şiş yutkunmada zorluk çekiyorum biraz baş ağrısı var birde öksürük kızımın aynısı yani ondan geçti sanırımDaha iyi misin cnm??
Geçmiş olsun cnm.. dikkat et beslenmene.. et fln ye.. portakal suyu iç.. direncin düşmüş olabilir..ilaçta içemezsin şimdiCanım bademcikler şiş yutkunmada zorluk çekiyorum biraz baş ağrısı var birde öksürük kızımın aynısı yani ondan geçti sanırım
Henüz kahvaltı yapamadımKizlar naabiyonuz ben yesil cay iciyom bugun 2 fincan iceyim gitmeyen artilarima yardimci olsun![]()
Canım yediklerine dikkat ettiğin sürece tartıya çok takılma arada kafasına göre artı gösteriyo o kaçamak yokken artı çıkıyorsa ödem vardır yada wc sorunu,yumurta diyeti kulağa sağlıksız birşey gibi gelmiyor dene bakalımsem35 burdayim canim dun gece giremedm basim cok agriyordu biseyde yemedim hic ancak kizlar moralim cok bozuk bu sabah tartida fazlalik gordum gercekten cok sinirlerm bozuldu bugun nette haslanmis yumurta diyeti gordum denemek istiyorum liste icerisnde yumurta haslanmis tavuk haslanmis sebzeler meyve hepsi mevcut.bu sabah listeye gore yaptm kahvaltimi.umarm onumuzdemi haftaya kadar bir eksi gorurum
Bende şimdi yeşil çay içicem amin aminKizlar naabiyonuz ben yesil cay iciyom bugun 2 fincan iceyim gitmeyen artilarima yardimci olsun![]()
Hala huysuz mu yavrum yaa.senin kahvaltilari epey geciktirmeye basladiHenüz kahvaltı yapamadımoğlan uyursa yaparım artık...
Kız ona bile zor kahvaltı hazırladım düşün.. wc 'ye gidemiyorum bırakmıyor, kucağımdan inmiyo, telle konuşmama izin vermiyo.. şimdi emziriyorum da teli elime aldım.. uyusa da kahvaltı yapsam. Bi incir yarım ceviz yarım lt su içtim işte..Hala huysuz mu yavrum yaa.senin kahvaltilari epey geciktirmeye basladi
Benim esim gec gitti bugun sabah rahattim.yoksa benimki de aynı yatagina koyup gidiyom wc de yirtiyor kebdini ben cikana kadar hep bacaklarima sarilma durumunda kucaga almayınca da isiriyo.Kız ona bile zor kahvaltı hazırladım düşün.. wc 'ye gidemiyorum bırakmıyor, kucağımdan inmiyo, telle konuşmama izin vermiyo.. şimdi emziriyorum da teli elime aldım.. uyusa da kahvaltı yapsam. Bi incir yarım ceviz yarım lt su içtim işte..