Sensin ŞİŞKO

Bende leslie yaparken illa bi yerinde kucağıma biri çıkıyo

Kızlar ya nasıl ya nasıl toplayacağım ben bahane gibi her gün birşey çıkıyor normal ben olsam asla yemem kafamdan hamilyim düşüncesi çıkmalı ya
Canm tamam yediklerine dikkat et dicemde bukadar kafaya niye takiyosun aldigin kilo ustune zimmetlenmicek ya vericeksn eninde sonunda ben senin halen yediklerini cok bulmuyorum bi hamile olarak.ama kendine hakim olabildigin yerde yeme tabikide.yada soyle dusun hamilesin ama bebegime yaricak seyler yicem de kurabiye borek bebege yaramiyor sonucta bol bol peynir tuket mesela cok faydali bebis icin bide peynir yiyenin bebisi guzel olur derler bundan dolayi hamileyken yedigim peynirin haddi hesabi yok ahah :) bol su ic cok kilo aliminida engeller hem

Ay bilmiyorum elimde değil takılıyor kafama çok kilo almak istemiyorum
Aslında diyetisyenin bana verdiği hamile menüsünde benim yediklerimden daha fazla şey var

Aslında diyetisyenin bana verdiği hamile menüsünde benim yediklerimden daha fazla şey var
Rahatla gülbem.. alsanda vereceksin.. bu günler bi daha gelmicek kıymetini bil sen yeterince dikkat ediyorsun zaten..

Guzel olmus canim oglen yemegibyememissin ama o arada yogurt fln yiyebilsen iyi olurmuş. Ama genel olarak menulerinde buyuk duzelme goruyorum :)
Eski menulerine gore fazla geldi ama.cis yok diyelim :) kiz sen kafein aldikca benim basim donuyo
Gulbem senin her gun misafirlige gitmemen lazim bence. Cunku ortamda hamilesin diye surekli baski goreceksin yeme konusunda.
Suyun az olmus bu sefer :) yemek disarda yenmis belli guzel olmus canim afiyet olsun.
Madem oyle bi listen var uygulasana 1 hafta.bakalım meta ne tepki verecek listeye.kilo alimin nasi olacak.

23 Aralık spor kapışması

1.bilinmeyen: yürüyüş 180 puan
koşu 40 puan
kürek 20 puan
bisiklet 60 puan
plank 14 puan
Bölgesel 86 puan

Toplam 400 puan

2.matematik61
60 dk yürüyüş: 120 p
15 dk egzersiz: 45 p

Toplam: 165 puan

Alta ekleyelim kizlar.

Menü vereyim
kızlar reglim in ilk günü sayılırdı ve istahimi bastırmakta zorlandim..

Sabah türk.kahvesi 1 incir 2 ceviz türk kahvesi
Kahvalti 13.00:
Salatalık 2 yum omlet
7 zeytin, 2 kk kasar
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 bardak süt

Ara türk.kahvesi 2 dilim bitter

Aksam19.00 : karışık ızgara tabağının sadece et ve tavukları ( pilav ve patates kızartmasıni yemedim)
Salata, 1 bardak ayran

Ara türk kahvesi sade soda

Su: 2 litre detoks suyu 1 litreye yakın normal.su

Kuzum onda her gün bir dilim börek var 3 dilim ekmek var 3 porsiyon meyve var benim yediklerim den daha fazla yani
Bugğn akşam misafir bende idi ben yaptım börek kısır kek salata tatlı
Yediğim börek 2 ısırıktı ama vicdanen rahat edemiyorum tabi yarın bakalım inş daha dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…