- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Oooo süper canım birara bende ölçeyim bakalım yazarım 66 ken ki ölçüler var onlarla kıyaslıyımKızlar bugün vücut ölçülerimi aldım..
Kilo 69.6
Göğüs:98
Bel:78
Kalça:98
İyi midir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo süper canım birara bende ölçeyim bakalım yazarım 66 ken ki ölçüler var onlarla kıyaslıyımKızlar bugün vücut ölçülerimi aldım..
Kilo 69.6
Göğüs:98
Bel:78
Kalça:98
İyi midir![]()
Bende leslie yaparken illa bi yerinde kucağıma biri çıkıyoKız valla senin sporunu çok özeniyorum.. maşallah.. 2 çocuk, dersler fln derken ben zorla leslie yapıyorum.. yaparken görsen gülersin.. çocuklar yanımda hadi çocuklar walk diyorum.. ben walk hareketlerinde çocuklardan kaçıyorumküçük illa beni kucağına al diye ağlıyo.. ileri geri yürümede kucağıma alıyorum.. 15 dk yı bi şekilde tamamlıyoruz
![]()
Olmazmi canm havada buzzz bugun bi disari cikmam gerekti eve gelene kadar ic organlarim bile donmustu sanki:)Eskisehir tayfasi kar var mi kar :)
Canm tamam yediklerine dikkat et dicemde bukadar kafaya niye takiyosun aldigin kilo ustune zimmetlenmicek ya vericeksn eninde sonunda ben senin halen yediklerini cok bulmuyorum bi hamile olarak.ama kendine hakim olabildigin yerde yeme tabikide.yada soyle dusun hamilesin ama bebegime yaricak seyler yicem de kurabiye borek bebege yaramiyor sonucta bol bol peynir tuket mesela cok faydali bebis icin bide peynir yiyenin bebisi guzel olur derler bundan dolayi hamileyken yedigim peynirin haddi hesabi yok ahah :) bol su ic cok kilo aliminida engeller hemKızlar ya nasıl ya nasıl toplayacağım ben bahane gibi her gün birşey çıkıyor normal ben olsam asla yemem kafamdan hamilyim düşüncesi çıkmalı ya
Sen neden menu vermedin kiz :)Kızlar fazileti izleyen var mı![]()
Bugün kahvaltı yapmadım akşam yemeği yemedim sadece öğlen :)) o da komşuya gitmiştik.. bikaç az miktarda cıss.. kimsenin canı çekmesin diye menü vermedimSen neden menu vermedin kiz :)
Vardı canım ama kardan adam yapacak kadar yokEskisehir tayfasi kar var mi kar :)
Olsum bugunde sen sasirt metoyu:) afiyet olsun :)Bugün kahvaltı yapmadım akşam yemeği yemedim sadece öğlen :)) o da komşuya gitmiştik.. bikaç az miktarda cıss.. kimsenin canı çekmesin diye menü vermedim![]()
Ay bilmiyorum elimde değil takılıyor kafama çok kilo almak istemiyorumCanm tamam yediklerine dikkat et dicemde bukadar kafaya niye takiyosun aldigin kilo ustune zimmetlenmicek ya vericeksn eninde sonunda ben senin halen yediklerini cok bulmuyorum bi hamile olarak.ama kendine hakim olabildigin yerde yeme tabikide.yada soyle dusun hamilesin ama bebegime yaricak seyler yicem de kurabiye borek bebege yaramiyor sonucta bol bol peynir tuket mesela cok faydali bebis icin bide peynir yiyenin bebisi guzel olur derler bundan dolayi hamileyken yedigim peynirin haddi hesabi yok ahah :) bol su ic cok kilo aliminida engeller hem
Rahatla gülbem.. alsanda vereceksin.. bu günler bi daha gelmicek kıymetini bilAy bilmiyorum elimde değil takılıyor kafama çok kilo almak istemiyorum
Aslında diyetisyenin bana verdiği hamile menüsünde benim yediklerimden daha fazla şey var
Öyle canım tabi ama işte elimde değil sanırımRahatla gülbem.. alsanda vereceksin.. bu günler bi daha gelmicek kıymetini bilsen yeterince dikkat ediyorsun zaten..
Guzel olmus canim oglen yemegibyememissin ama o arada yogurt fln yiyebilsen iyi olurmuş. Ama genel olarak menulerinde buyuk duzelme goruyorum :)Menu vereyim hanimlar
Sabah yarim bardak sirkeli su
Kahvalti 11:30 2 dilim kepekli ekmek bir kibrit kutusu kadar peynir 1 zeytin az domates salatalik 3 sivri biber terayaginda yapilmis lorlu yumurta sekersiz cay
Ara yok bugun istahim yoktu oglen .disari cikip geldm bide yiyemedm
Aksam 17:30 buharda pismis baharatli tavuk gogsu bi el buyuklugu kadar vardi cokca az zeytinyagli salata yarim bardaktan az portakal suyu kendim ev yapimi bi kasik yogurt
Su 2 litre bile olmadi icmeye calisicm geceye kadar
Yatmadan once soda icerim bide
Eski menulerine gore fazla geldi ama.cis yok diyelim :) kiz sen kafein aldikca benim basim donuyo3 lt su
90 dakika yürüyüş 10 dakika koşu
5 dakika kürek çekme
20 dakika bisiklet
3 barfiks
5x12 squat
2x10 lunge
3x14 donkey kick
3x16 leg Curl
3x16 leg extension
4x12 Butterfly
4x12 kol press
3x14 dumbell curl
3x14 dumbell press
3x12 shoulder press
70 saniye plank
Sabah 11.15
Spor sonrası 150 ml sütle Nescafe
Kahvaltı 11.55
1 tam 1 beyaz Lorlu domates biberli omlet
1 biber
Yarım salatalık
Yarım domates
25 gr peynir çeşitleri
1 dilim greyfurt
4 barda çay
Öğle 14.10
2 yk yoğurt 1 yk chia çeyrek cennet hurması 5 yaban mersini ve tarçınlı lapa
Ara 15.35
2 minik yulaflı muzlu kurabiye
14 fındık
1 avuç beyaz leblebi (12gr)
Sade nescafe
Akşam 18.15
1 kepçe şehriye çorbası
1 koca kase Lorlu karnabahar kısırı
Alınan 970 kcal
Yakılan 500 kcal
Gulbem senin her gun misafirlige gitmemen lazim bence. Cunku ortamda hamilesin diye surekli baski goreceksin yeme konusunda.Sabah 10.00
Aç karna 2 bardak su
Tereyağlı yumurta
1 dilim tb ekmek
2 cherry
Peynir
5 zeytin
Ara 12.00 komşuda
Çay
1 dilim kaşat peyniri
1çk ayva reçeli
1 dilim patates
Ara 15.00 1 cennet hurması
Akşam 18.00
4 yk kısır
1 küçük kare börek ıspanaklı
2 yk kereviz salatası
8 badem
1 incir
Çay
Su 2 lt yi geçti içiyorum daha
Elimden geldiğince yememeye çalıştım acıkırsam kereviz salatası yerim dedim 2 yk
Suyun az olmus bu sefer :) yemek disarda yenmis belli guzel olmus canim afiyet olsun.Menüm ilk defa böyle bir menü vericem inşallah meta bi şaşırmıştır
Sabah 10: Kahvaltı 2 yumurta omlet,yarım dilim tb ekmegi, domates salatalık, maydanoz, 2 zeytin, yarım kk beyaz peynir, 1 ince dal çeçil yeşil çay
12: sade türkkahvesi, 3 kare bitter
15 8 küçük parça tavuk nuggut, 1 bardak ayran
18: 1 cennet hurması kurusu
Su 2_3arası
Madem oyle bi listen var uygulasana 1 hafta.bakalım meta ne tepki verecek listeye.kilo alimin nasi olacak.Ay bilmiyorum elimde değil takılıyor kafama çok kilo almak istemiyorum
Aslında diyetisyenin bana verdiği hamile menüsünde benim yediklerimden daha fazla şey var
Hoş buldum semim bitenem
Bebişim menü alalım :)Hoş buldum semim bitenem![]()
Kuzum onda her gün bir dilim börek var 3 dilim ekmek var 3 porsiyon meyve var benim yediklerim den daha fazla yaniGuzel olmus canim oglen yemegibyememissin ama o arada yogurt fln yiyebilsen iyi olurmuş. Ama genel olarak menulerinde buyuk duzelme goruyorum :)
Eski menulerine gore fazla geldi ama.cis yok diyelim :) kiz sen kafein aldikca benim basim donuyo
Gulbem senin her gun misafirlige gitmemen lazim bence. Cunku ortamda hamilesin diye surekli baski goreceksin yeme konusunda.
Suyun az olmus bu sefer :) yemek disarda yenmis belli guzel olmus canim afiyet olsun.
Madem oyle bi listen var uygulasana 1 hafta.bakalım meta ne tepki verecek listeye.kilo alimin nasi olacak.