- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Baya çıtırKızlar bugün vücut ölçülerimi aldım..
Kilo 69.6
Göğüs:98
Bel:78
Kalça:98
İyi midir
Bence hiç yoktan iyidir hem oyun oluyor çocuklarlaKız valla senin sporunu çok özeniyorum.. maşallah.. 2 çocuk, dersler fln derken ben zorla leslie yapıyorum.. yaparken görsen gülersin.. çocuklar yanımda hadi çocuklar walk diyorum.. ben walk hareketlerinde çocuklardan kaçıyorumküçük illa beni kucağına al diye ağlıyo.. ileri geri yürümede kucağıma alıyorum.. 15 dk yı bi şekilde tamamlıyoruz
Ben de aldım ölçülerimi bu sabahhhh benziyor VücutlarımızKızlar bugün vücut ölçülerimi aldım..
Kilo 69.6
Göğüs:98
Bel:78
Kalça:98
İyi midir
Gerilme o zaman çocuk hiç uyumuyor canım ya benim ki de öyle oluyor çünkü2.5 saat oldu uyusa uyanmisti bile.Ben hala ac susuz ve sinirli
Nettin berna iyi misin??Esim geldi cocugu ona verdim yedirsin icirsin.yemegi de o yedirsin onda da sikinti cikarir fln bu sinirle bulasmayayim cocuga.yuruyuse gidiyom ben bibhava alayim gelince kahvalti yaparim.
Sende yazsana..Ben de aldım ölçülerimi bu sabahhhh benziyor Vücutlarımız
Bel 72Sende yazsana..
Afiyet olsun çiçek gibi menüMenu vereyim hanimlar
Sabah yarim bardak sirkeli su
Kahvalti 11:30 2 dilim kepekli ekmek bir kibrit kutusu kadar peynir 1 zeytin az domates salatalik 3 sivri biber terayaginda yapilmis lorlu yumurta sekersiz cay
Ara yok bugun istahim yoktu oglen .disari cikip geldm bide yiyemedm
Aksam 17:30 buharda pismis baharatli tavuk gogsu bi el buyuklugu kadar vardi cokca az zeytinyagli salata yarim bardaktan az portakal suyu kendim ev yapimi bi kasik yogurt
Su 2 litre bile olmadi icmeye calisicm geceye kadar
Yatmadan once soda icerim bide
Iyiyim canim kahvaltiyi fazlasiyla gec ettim ve simdi de halama gidiyoz cabucak bi elma yedim cikmadan.bugun acliktan ölebileremNettin berna iyi misin??
Alıştın sen maşallah :))Menu vereyim hanimlar
Sabah yarim bardak sirkeli su
Kahvalti 11:30 2 dilim kepekli ekmek bir kibrit kutusu kadar peynir 1 zeytin az domates salatalik 3 sivri biber terayaginda yapilmis lorlu yumurta sekersiz cay
Ara yok bugun istahim yoktu oglen .disari cikip geldm bide yiyemedm
Aksam 17:30 buharda pismis baharatli tavuk gogsu bi el buyuklugu kadar vardi cokca az zeytinyagli salata yarim bardaktan az portakal suyu kendim ev yapimi bi kasik yogurt
Su 2 litre bile olmadi icmeye calisicm geceye kadar
Yatmadan once soda icerim bide
15.35teki ara bana fazla geldi cnm.. olmasa da olurdu3 lt su
90 dakika yürüyüş 10 dakika koşu
5 dakika kürek çekme
20 dakika bisiklet
3 barfiks
5x12 squat
2x10 lunge
3x14 donkey kick
3x16 leg Curl
3x16 leg extension
4x12 Butterfly
4x12 kol press
3x14 dumbell curl
3x14 dumbell press
3x12 shoulder press
70 saniye plank
Sabah 11.15
Spor sonrası 150 ml sütle Nescafe
Kahvaltı 11.55
1 tam 1 beyaz Lorlu domates biberli omlet
1 biber
Yarım salatalık
Yarım domates
25 gr peynir çeşitleri
1 dilim greyfurt
4 barda çay
Öğle 14.10
2 yk yoğurt 1 yk chia çeyrek cennet hurması 5 yaban mersini ve tarçınlı lapa
Ara 15.35
2 minik yulaflı muzlu kurabiye
14 fındık
1 avuç beyaz leblebi (12gr)
Sade nescafe
Akşam 18.15
1 kepçe şehriye çorbası
1 koca kase Lorlu karnabahar kısırı
Alınan 970 kcal
Yakılan 500 kcal
Dün ve Bugün özellikle fazla yedim ve gerçekten metabolizmamda büyük fark var dün ve bugün iyi oldu iyi fazla değilAlıştın sen maşallah :))
15.35teki ara bana fazla geldi cnm.. olmasa da olurduonun dışında güzel..
Sen bilirsin cnm.. bence yeterince şaştı metan.. yeterDün ve Bugün özellikle fazla yedim ve gerçekten metabolizmamda büyük fark var dün ve bugün iyi oldu iyi fazla değil
Tamamdır yarın eski düzene devam o zaman :)Sen bilirsin cnm.. bence yeterince şaştı metan.. yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?