• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Gunaydinlaaarrr kizlar :KK68:
Ben geldim kafami bosaltim yoğunlukları atlattim ve buradayimmmmmmm
:KK49::KK49::KK49::KK49:

Kilo almadan gelecem demistim ama maalesef aldım ama inşallah cumaya kadar gidecekler kurtuluşu yok En Büyük KK

Gunaydinlaaarrr kizlar :KK68:
Ben geldim kafami bosaltim yoğunlukları atlattim ve buradayimmmmmmm
:KK49::KK49::KK49::KK49:

Kilo almadan gelecem demistim ama maalesef aldım ama inşallah cumaya kadar gidecekler kurtuluşu yok En Büyük KK
Hosgeldinnnnnnnnnnnn:KK74::KK74:
Kafabi topladigina göre cok daha hizli gider o kilo yerlesmemistir bile:KK60:

Y Yesilelma90 bu sabaha 63 lü rakamlarla eksi 200 ile başladım önerin sayesinde çok çok teşekkür ederim canım benim
Sen dun dedin ya bana sen ye dedin diye yedim ay ben bi gerildim bide yarin arti cikarsa cok mahcup olurum diye :) iyi bari sevindim metabolizmalarda iyilikten anlamio anam yormayalim az yiyelim diyoruz gevseklige alisiyolar arada cok is vermek lazimmis demekki:KK45:

Sen dun dedin ya bana sen ye dedin diye yedim ay ben bi gerildim bide yarin arti cikarsa cok mahcup olurum diye :) iyi bari sevindim metabolizmalarda iyilikten anlamio anam yormayalim az yiyelim diyoruz gevseklige alisiyolar arada cok is vermek lazimmis demekki:KK45:
Yok ya artı bile çıksa ne olr ki öbür gün yine eksi olurdu :) aynen bugün yine biraz fazla yicem :)

Yok kız 900 filan alırım bugün spor da güzel yaptım ya enerji olur

Yaaa sakin ol bir şeyler atıştır ayaküstü
Kız valla senin sporunu çok özeniyorum.. maşallah.. 2 çocuk, dersler fln derken ben zorla leslie yapıyorum.. yaparken görsen gülersin.. çocuklar yanımda hadi çocuklar walk diyorum.. ben walk hareketlerinde çocuklardan kaçıyorum :KK70: küçük illa beni kucağına al diye ağlıyo.. ileri geri yürümede kucağıma alıyorum.. 15 dk yı bi şekilde tamamlıyoruz :KK49:

Back