- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bende pek etki etmemişti olmadı ben de deneyeyim ama benim bildiğim kahvaltı klasik kahvaltı sonra 2 saat arayla bu çorbadan diyeydiTabi kızz.. normalde 2 günlük ama ben bi günlük yapıyorum.. en çok 1 günde 1.3 kilo en az günde 600 gr gitti şükür..
Aynen ama ben sadece büyük bir kase yiyorum o kadar.. bide türk kahvesi içilmiyo normalde.. ben içiyorum valla :)) tok tutuyo beni.. benimki biraz çakma :))Bende pek etki etmemişti olmadı ben de deneyeyim ama benim bildiğim kahvaltı klasik kahvaltı sonra 2 saat arayla bu çorbadan diyeydi
Cidden mi daha yemem kurabiye bilmiyordum karnabahar kısırını daha öncede yapmıştım canım severek yiyorum :)O kadar nohuttan bişi olmaz
Güzel bir gün.. yeşil elma da gözümden kaçmadı
Tatlı hamişim.. 1 kurabiye 4 dilim ekmeğe eşitmiş ona göre.. bu arada karnıbahar kısırını beğendin mi??
Aynen cnm bi diyetisyenden duydum.. boşuna kaloriCidden mi daha yemem kurabiye bilmiyordum karnabahar kısırını daha öncede yapmıştım canım severek yiyorum :)
Bu arada menün gayet güzel :)
Hadi inş bakalım :)Aynen cnm bi diyetisyenden duydum.. boşuna kalori
Bende sevdim karnıbahar kısırını.. bakim inş yarın cuma.. sporumu da yaptım.. gelsin eksiler
Gülbem bakim hesabım tutarsa yarın birinciyim :))Hadi inş bakalım :)
Ne hesabı Berna yı mı yeneceksin :)Gülbem bakim hesabım tutarsa yarın birinciyim :))
ÇaktırmaNe hesabı Berna yı mı yeneceksin :)
Helal valla çakma makma vermişsin kgAynen ama ben sadece büyük bir kase yiyorum o kadar.. bide türk kahvesi içilmiyo normalde.. ben içiyorum valla :)) tok tutuyo beni.. benimki biraz çakma :))
Hadi ya bakayım lohusa pijamalarında da varmı sır :)Kızlarr bu gece en uzun gece indirimleri var mağazaların internet sayfalarında duyrulurrrr
Bilmiyorum ki ben normal mağazalara baktım oh oh alışverişlere bak pijamalar bakılmaya başlanmış :)Hadi ya bakayım lohusa pijamalarında da varmı sır :)
Ay alınması gereken o kadar çok şey var ki :) cinsiyet farklı olunca ayrı ayrı oluyorBilmiyorum ki ben normal mağazalara baktım oh oh alışverişlere bak pijamalar bakılmaya başlanmış :)
Benim eski ismim baskaydi degistirirken esim elma yiyodu gozume carpti oyle yaptimInşallah cnm.. madem yeşil elma sevmiyosun rumuz ne iş hacı
Farklı derken ikiz miydi seninAy alınması gereken o kadar çok şey var ki :) cinsiyet farklı olunca ayrı ayrı oluyor
Yok kız :) ilk bebeğim kız bu erkek herşeyi baştan almam lazım :)Farklı derken ikiz miydi senin
Haaa o anlamdaYok kız :) ilk bebeğim kız bu erkek herşeyi baştan almam lazım :)
Evet onlar var şükür :)Haaa o anlamdatabi öyle olunca mecbur ama başka çocuk da olduğu için yine kimi şeyler mevcuttur telsizdir bu minik oyuncaklardIR küvettir vs.. sıfırdan değildir yine de
Cnm ben ilkinde lohusa pijaması aldım tam takım.. ama bence lohusa pijaması yerine normal pijama takımı al sabahlıklı olandan..ikincide ben öyle yaptım.. daha kullanışlı.. çünkü sonra kullanılmıyo lohusa pijamaları.. resmen hamile pijaması o..Hadi ya bakayım lohusa pijamalarında da varmı sır :)
Maksat kilo vermek detoksta neymiş :))Helal valla çakma makma vermişsin kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?