• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Merhaba kizlar.halam rahatsizdi bikac gündür. Bugun aramamisyim aksam annem arada fenalasmis sabah diye sofradan kalkar kalkmaz oraya gityik.yeni geldik sayilir oglumu uyutuyorum simdi.menulere detayli bakamadim menu de veremedim.oglum uyusun mutdagi toplayip gelcem. hippotalamus hippotalamus bi gunde 1 kg lik detoks mu yaptin hain dom dom.kesin yenecen beni.ben daha spor yapmadim.
Geçmiş olsun canım iyidir inşallah

Selam hanımlar geldim menümü vereyim yatıyorum karnım ağrıyor
Sabah aç karna bir bardak suya elma sirkesi

11 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Bir minik salatalık

Öğlen 2 gibi bir kase detoks çorbam

Akşam 6 çorbam kalmadı yoğurtta bitmiş evde
Haşlanmış bulgur ve mercimek vardı bir tabak salata içine bir dolu kaşık koydum onu yedim

Su 2.5 litre
Spor bugün yok
Allah seni kız detoks un ana malzemesi yok ;)

Kızlar genel anlamda yememek için kendinizi tutuyo musunuz yoksa artık alıştık canımız cıss coss çekmiyo mu diyorsunuz?? Ben şahsen kendimi tutuyorum ama daha küçük porsiyonlarla doyuyorum.. yani şükür aç değilim.. önceden olduğu gibi sırf yemek için yemiyorum.. cıss coss yiceksem bile değecek bişey mi diye düşünüyorum..

Kızlar genel anlamda yememek için kendinizi tutuyo musunuz yoksa artık alıştık canımız cıss coss çekmiyo mu diyorsunuz?? Ben şahsen kendimi tutuyorum ama daha küçük porsiyonlarla doyuyorum.. yani şükür aç değilim.. önceden olduğu gibi sırf yemek için yemiyorum.. cıss coss yiceksem bile değecek bişey mi diye düşünüyorum..
Ben canım çekse de hemen tıkanıyorum mesela

Menu vereyim

Sabah 12.00
Kapya biber beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.00
Yarim muz
1 bardak tarcinli sut

Aksam 18.30
2 catal kiyma kavurmasi
Cok salata

Su yatana kadar 3 olur

Çok nadiren çekiyo canım ama yerini sağlıklışeylerle dolduruyorum ( incir, hurma vb) tatmin oluyorum. açlıkta sıkıntım yok bazen akşam 8-9 gibi ondada yoğurt,ayran kurtarıcım. Oluyo

Senin kadar az degil detoks degil:işsiz:

Eksi gorsem de hippoyu gecemem:işsiz:

Ben ve 54.ay bi gulesim geldi :KK70: :KK70:
Kız yarın fazla çıkarsam sorumlusu sensin berna..

Ben de 68 denince aman 80 olsam yeter diyordum.. 102 iken nerde 30 kilo vericem diyordum.. 80 olim koruyim diye dua ediyordum.. ben hedeflerimi hep küçük koydum berna.. mesela 102 iken ilk hedefim tekrar 2 haneleri görmek istedim.. 99u görünce çok sevindim.. sonra 95 hedefi koydum.. sonra 89 olim 9lardan kurtilim dedim.. 9lara veda edince çok sevindim.. sonraki hedefim 83tü.. sonra 79.. en son 75 olim yeter dedim.. yetmedi berna.. dedim bari 70 olim.. ee bu kdr yaklaşmışken 6ları görim derken.. çok şükür gitti kilolar..

Back