Sensin ŞİŞKO

Tabi kızz.. normalde 2 günlük ama ben bi günlük yapıyorum.. en çok 1 günde 1.3 kilo en az günde 600 gr gitti şükür..
Bende pek etki etmemişti olmadı ben de deneyeyim ama benim bildiğim kahvaltı klasik kahvaltı sonra 2 saat arayla bu çorbadan diyeydi

Bende pek etki etmemişti olmadı ben de deneyeyim ama benim bildiğim kahvaltı klasik kahvaltı sonra 2 saat arayla bu çorbadan diyeydi
Aynen ama ben sadece büyük bir kase yiyorum o kadar.. bide türk kahvesi içilmiyo normalde.. ben içiyorum valla :)) tok tutuyo beni.. benimki biraz çakma :))

O kadar nohuttan bişi olmaz :KK66:

Güzel bir gün.. yeşil elma da gözümden kaçmadı :KK66:

Tatlı hamişim.. 1 kurabiye 4 dilim ekmeğe eşitmiş ona göre.. bu arada karnıbahar kısırını beğendin mi??
Cidden mi daha yemem kurabiye bilmiyordum karnabahar kısırını daha öncede yapmıştım canım severek yiyorum :)

Bu arada menün gayet güzel :)

Cidden mi daha yemem kurabiye bilmiyordum karnabahar kısırını daha öncede yapmıştım canım severek yiyorum :)

Bu arada menün gayet güzel :)
Aynen cnm bi diyetisyenden duydum.. boşuna kalori ;)
Bende sevdim karnıbahar kısırını.. bakim inş yarın cuma.. sporumu da yaptım.. gelsin eksiler :KK49:

Hadi ya bakayım lohusa pijamalarında da varmı sır :)
Cnm ben ilkinde lohusa pijaması aldım tam takım.. ama bence lohusa pijaması yerine normal pijama takımı al sabahlıklı olandan..ikincide ben öyle yaptım.. daha kullanışlı.. çünkü sonra kullanılmıyo lohusa pijamaları.. resmen hamile pijaması o..

Back