Sensin ŞİŞKO

Sen benden sonra başladın ama benden önce gördün masallah
Canim ben diyet isine kafada basladi mi tamam daha dönmem ama şöyle bisey de var ki ben hamile kaldığım kiloya bu hafta indim.Yani simdiye kadar verdiklerim dogumdan kalan üzerime yerlesmemis olan kilolardi.bundan sonra benim de cok hızlı gitmez diye dusunuyorum.ama sende bi sıkkın hallee var sanki

Aynen benimde ilk 20 kilo 5 ayda gitti.. kalan 12 kilo da 5 ayda.. çünkü bu ikinci 12 kilo 10 yıllık kiloydu

Ya ben bu kadar istikrarla gittigime şükrediyorum bunuel çok müsait almaya sıkıntı evde olsam bisey olmuyor da dışarıdaysam olmuyor canım tek sorun bu bide vücut alarmda odam buram ağrıyor hergun bu gece bel ağrısından kıvrandım ayak ağrısı kol ağrısı diş ağrısı ağrımayan hic biryer kalmadı psikolojimi alt üst etti

O kadar kasmana gerek yok canim az gitsin de gitsin modunda olacaksin.kilo bu gider kendini bu kasar yipratmana degmez.once saglik

Ben teli sarja takiyom sonra ugrarim.

İnsan çok özlüyor dimi :) ama kötü olmamış afiyet olsun
Afiyet olsun canım z yağından sıkıntı yok canım yiyebilirsin

İnsan çok özlüyor dimi :) ama kötü olmamış afiyet olsun

Afiyet olsun canım z yağından sıkıntı yok canım yiyebilirsin
Teşekkür ederim canım benim normalde poğaça sevmezdim evde olsa yemezdim ama onu bile özlemişim arada yicem ama 7 tahıllı fit poğaça diyor

Teşekkür ederim canım benim normalde poğaça sevmezdim evde olsa yemezdim ama onu bile özlemişim arada yicem ama 7 tahıllı fit poğaça diyor
Az daha dayan bilinmeyen.. az kaldı ideal kilona geldin mi hepsinden yersin ölçülü bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…