- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Ee senin neyin eksik bacım??sık dişini beraber görelim.. en son kaçtın sen??Sen benden sonra başladın ama benden önce gördün masallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee senin neyin eksik bacım??sık dişini beraber görelim.. en son kaçtın sen??Sen benden sonra başladın ama benden önce gördün masallah
75 durakEe senin neyin eksik bacım??sık dişini beraber görelim.. en son kaçtın sen??
Teşekkür ederim canım benim
Vayyss.. gelsin eksiler
güzel geçmiş günün gülbem ♡♡♡
ay çok korktum ne yedi bu kız öğlen dedim de neyse kalorili bişi değilmiş.. afiyet olsun![]()
Teşekkür ederimmmmValla süpersin canım![]()
Canim ben diyet isine kafada basladi mi tamam daha dönmem ama şöyle bisey de var ki ben hamile kaldığım kiloya bu hafta indim.Yani simdiye kadar verdiklerim dogumdan kalan üzerime yerlesmemis olan kilolardi.bundan sonra benim de cok hızlı gitmez diye dusunuyorum.ama sende bi sıkkın hallee var sankiSen benden sonra başladın ama benden önce gördün masallah
Aynen benimde ilk 20 kilo 5 ayda gitti.. kalan 12 kilo da 5 ayda.. çünkü bu ikinci 12 kilo 10 yıllık kiloyduCanim ben diyet isine kafada basladi mi tamam daha dönmem ama şöyle bisey de var ki ben hamile kaldığım kiloya bu hafta indim.Yani simdiye kadar verdiklerim dogumdan kalan üzerime yerlesmemis olan kilolardi.bundan sonra benim de cok hızlı gitmez diye dusunuyorum.ama sende bi sıkkın hallee var sanki
Ya ben bu kadar istikrarla gittigime şükrediyorum bunuel çok müsait almaya sıkıntı evde olsam bisey olmuyor da dışarıdaysam olmuyor canım tek sorun bu bide vücut alarmda odam buram ağrıyor hergun bu gece bel ağrısından kıvrandım ayak ağrısı kol ağrısı diş ağrısı ağrımayan hic biryer kalmadı psikolojimi alt üst ettiCanim ben diyet isine kafada basladi mi tamam daha dönmem ama şöyle bisey de var ki ben hamile kaldığım kiloya bu hafta indim.Yani simdiye kadar verdiklerim dogumdan kalan üzerime yerlesmemis olan kilolardi.bundan sonra benim de cok hızlı gitmez diye dusunuyorum.ama sende bi sıkkın hallee var sanki
O kadar kasmana gerek yok canim az gitsin de gitsin modunda olacaksin.kilo bu gider kendini bu kasar yipratmana degmez.once saglikYa ben bu kadar istikrarla gittigime şükrediyorum bunuel çok müsait almaya sıkıntı evde olsam bisey olmuyor da dışarıdaysam olmuyor canım tek sorun bu bide vücut alarmda odam buram ağrıyor hergun bu gece bel ağrısından kıvrandım ayak ağrısı kol ağrısı diş ağrısı ağrımayan hic biryer kalmadı psikolojimi alt üst etti
Tamam canim öpüldünO kadar kasmana gerek yok canim az gitsin de gitsin modunda olacaksin.kilo bu gider kendini bu kasar yipratmana degmez.once saglik
Ben teli sarja takiyom sonra ugrarim.
Ayy canım yoğurt yeseydin keşke yarın telafi edersin inşallahKızlar çok açtım yaa... 1 saat önce bi avuç yer fıstığı yedim çayla birlikte
Şu an pişmanlıktan ölüyorum![]()
İnsan çok özlüyor dimi :) ama kötü olmamış afiyet olsunKızlar eve yeni girdim öğlen dışarda bir yerde yemek yeriz diye yanıma çıkın da almadım yemek de yemedik öğlen menümde göreceğiniz mükemmel şeyi yedim o yüzden yine olsa yine yerim harikaydı
120 dakika yürüyüş
12x4 squat
10x3 lunge
Kalkar kalkmaz 170 ml sütle Nescafe 2 kuru kayısı (12 gr) 09.30
Sabah 10.45
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 biber
26 gr peynir çeşitleri (3/4 kibrit kutusu süzme, incecik çeçil peynir, incecik hellim)
1 wasa
3 bardak çay
Öğle 15.40
Çok tahıllı fit poğaça (boyu 4.5 cm filandı kalınlığı da 2 cm)
1 bardak çay
Akşam 19.00
2 yk nohut (86 gr)
100 gr yoğurt (3yk)
Ara 20.30 da
Çay
Alınan 670 kcal
Yakılan 465 kcal
Afiyet olsun canım z yağından sıkıntı yok canım yiyebilirsinMenu vereyim
Sabah 10 bir bardak su elma sirkeli bir kayisi
Kahvalti bir dilim kepekli ekmek biraz labne bir yumurta beyazi yesilcay
Ara bir bardak naneli ayran bir salatalik
Aksam bir tabak cok az zeytinyagiyla yapilmis menemen yogurt soda
Su 3 litre
Spor leslie 1
Teşekkür ederim canım benim normalde poğaça sevmezdim evde olsa yemezdim ama onu bile özlemişim arada yicem ama 7 tahıllı fit poğaça diyorİnsan çok özlüyor dimi :) ama kötü olmamış afiyet olsun
Afiyet olsun canım z yağından sıkıntı yok canım yiyebilirsin
Az daha dayan bilinmeyen.. az kaldı ideal kilona geldin mi hepsinden yersin ölçülü bir şekildeTeşekkür ederim canım benim normalde poğaça sevmezdim evde olsa yemezdim ama onu bile özlemişim arada yicem ama 7 tahıllı fit poğaça diyor![]()
![]()
Yok ya artık uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşacağım öyle şeylerden yersem bugünkü gibi muadili olan şeylerden yerim ilerde deAz daha dayan bilinmeyen.. az kaldı ideal kilona geldin mi hepsinden yersin ölçülü bir şekilde![]()
Aynen benimde yokKızlar bende bugün Spor yok şimdi uyudular bitik durumdayım
Afiyet olsunKızlar çok açtım yaa... 1 saat önce bi avuç yer fıstığı yedim çayla birlikte
Şu an pişmanlıktan ölüyorum![]()
Kız bu akşam niyeyse acaip acıktım.. diyete başladım başlayalı böyle olmamıştım hiçAfiyet olsun![]()