- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
2 kilo normal olan canımCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kilo normal olan canımCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo![]()
2 kg fln.. o kadar su içiyorum neticedeCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo![]()
2 kilo normal olan canım
Benim 1_1.5 arası değişiyo günde 3-4 litre arasında su içiyorum2 kg fln.. o kadar su içiyorum neticede![]()
Ama ben akşam kıyafetle tartılıyorum sabah cıbıldakBenim 1_1.5 arası değişiyo günde 3-4 litre arasında su içiyorum
Ben kıyafetliyle kıyafetliyi kıyaslıyorumAma ben akşam kıyafetle tartılıyorum sabah cıbıldak![]()
Evet cnm gitme.. iyi olda sen![]()
Kullanıyormuydun gözlük daha önce canım
Aynen kızlar iyileşeyim azcık evde spor yaparım artıkın yürüyüş de yapıyorum zatenBekliyorum
Geçmiş olsun canım. Bosver salonu once saglik![]()
Uykuma bağlı benim eğer güzel bir uyku çektiysem 1 kg filanCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo![]()
Linkini bulup atayim canimGünaydın kızlar
Berna bel bölgesi için ne yapıyorsun
Ben aksam yatarken tartiliyorum saat 12 1 gibi iste yemis sindirmis oluyorum ertesi sabaha maksimum 1 kg oynuyoCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo![]()
Canım özelden at link direk paylaşmak yasaktı galibaLinkini bulup atayim canim
Ben aksam yatarken tartiliyorum saat 12 1 gibi iste yemis sindirmis oluyorum ertesi sabaha maksimum 1 kg oynuyo
Evethippotalamus tartildin mi
6lari görmüş gibisin
Seni yenicemm İstanbulll![]()
Sana dedim anamm6lari görmüş gibisin
Bağa mı didin gülüm![]()
Dogru soyle len 6 mi gördünSana dedim anamm![]()
Bilmem kiDogru soyle len 6 mi gördün
Ayy yokkk bu hippo adamı çatlatır hemide orta yerindenDogru soyle len 6 mi gördün
Kız yarın cuma.. korkuyorum napim :))Ayy yokkk bu hippo adamı çatlatır hemide orta yerinden![]()
Bilmem ki![]()
Mesajlarda dondurma yaladigina göre görmüş. Ben gormedimAyy yokkk bu hippo adamı çatlatır hemide orta yerinden![]()
Çok ucundan olabilirMesajlarda dondurma yaladigina göre görmüş. Ben gormedimonuhden geçip gidiyorum
Yarın görürsün inşallah bazen bir günde düşüyo canımMesajlarda dondurma yaladigina göre görmüş. Ben gormedimonuhden geçip gidiyorum