- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada bana da oluyo.gecen hafta oyleydim doymuyodum hep agzimda biseyler olsun atistirayim istiyodum.donemseldir gecerKız bu akşam niyeyse acaip acıktım.. diyete başladım başlayalı böyle olmamıştım hiçhala açım zor tutuyorum kendimi..
Sen neden uyumadın??Arada bana da oluyo.gecen hafta oyleydim doymuyodum hep agzimda biseyler olsun atistirayim istiyodum.donemseldir gecer
Herkese iyi geceler![]()
Tv izledim sonra oglum uyandi onu yedirdim. Sonra da kv den.muzdarip arladasla dertlestik biraz :) simdi uyuyacam inşallah ama oyle amam aman da uykum yok :)Sen neden uyumadın??
Bende ders çalıştım şimdi oğlum uyanıp duruyoTv izledim sonra oglum uyandi onu yedirdim. Sonra da kv den.muzdarip arladasla dertlestik biraz :) simdi uyuyacam inşallah ama oyle amam aman da uykum yok :)
Canım bende günü aşağı yukarı hep aynı saatlerde bitirmeme rağmen bazen hiç acıkmıyorum bazende çok aç oluyorum yoğurt yada ayran bana iyi geliyor öyle olduğundaKızlar bu gece niyeyse çok açım.. şimdi ders çalışmaya oturucam diye 50 ml süt üstü su ile nescafe yaptım kendime..
Bende yaşını geçince uykuları birazdaha düzene girermi diye düşünürken hayallerim suya düşüyoHerkese gunaydin
Oglum gece uyaninca 2 saat uyumuyo artik deli ediyo beni yine 4 bucuk 6 bucuk arasi ayaktaydik.tam yan donuyo uyuyacak gibi oluyo atiyo kendini sirt ustu portletiyo gozleri.Uzeriniortuyorum eline battaniye degince uyaniyo sacina bisey degmeyecek.uyku arasi rirnaklarini surtuyo carsafa emzigi firlatiyo uyandiriyo kendini.
Valla 9 aya kadar cok daha rahattim su halinden.bi de artik uyaninca kalkiyo ediyo fln onceden kalkamiyodu donemiyodu agliyodu hemen geri uyutuyodum uykusu açılmadığı icin.simdi oyle degil.Bende yaşını geçince uykuları birazdaha düzene girermi diye düşünürken hayallerim suya düşüyo![]()
Hadi bak bakalım bakta haber verKızlar acaba ekside miyim?? Tartılim bakimbugünde detoks yapim iyice eksi olim.. Allahım yarın 69u görim nolur
![]()
Evet cnm gitme.. iyi olda senKızlar günaydınnnnnm
Sabah sabah göz dr gittim muayene oldum hemen gittim gözlük sipariş verdim okula geldim 12de de eve gidicem hastayım hala salona gitmeyi düşünmüyorum tamamen iyileşene dek..
Oğlan dursa tartılıcam da.. bırakmıyo beni.. yapışık oturuyoruzHadi bak bakalım bakta haber verinşallah inşallah
Kullanıyormuydun gözlük daha önce canımKızlar günaydınnnnnm
Sabah sabah göz dr gittim muayene oldum hemen gittim gözlük sipariş verdim okula geldim 12de de eve gidicem hastayım hala salona gitmeyi düşünmüyorum tamamen iyileşene dek..
BekliyorumKızlar acaba ekside miyim?? Tartılim bakimbugünde detoks yapim iyice eksi olim.. Allahım yarın 69u görim nolur
![]()
Geçmiş olsun canım. Bosver salonu once saglikKızlar günaydınnnnnm