Sensin ŞİŞKO

Kız bu akşam niyeyse acaip acıktım.. diyete başladım başlayalı böyle olmamıştım hiç :KK43: hala açım zor tutuyorum kendimi..
Arada bana da oluyo.gecen hafta oyleydim doymuyodum hep agzimda biseyler olsun atistirayim istiyodum.donemseldir gecer:KK74:

Herkese iyi geceler:KK200:

Kızlar bu gece niyeyse çok açım.. şimdi ders çalışmaya oturucam diye 50 ml süt üstü su ile nescafe yaptım kendime..
Canım bende günü aşağı yukarı hep aynı saatlerde bitirmeme rağmen bazen hiç acıkmıyorum bazende çok aç oluyorum yoğurt yada ayran bana iyi geliyor öyle olduğunda ;)

Herkese gunaydin:KK200:

Oglum gece uyaninca 2 saat uyumuyo artik deli ediyo beni yine 4 bucuk 6 bucuk arasi ayaktaydik.tam yan donuyo uyuyacak gibi oluyo atiyo kendini sirt ustu portletiyo gozleri.Uzeriniortuyorum eline battaniye degince uyaniyo sacina bisey degmeyecek.uyku arasi rirnaklarini surtuyo carsafa emzigi firlatiyo uyandiriyo kendini.

Herkese gunaydin:KK200:

Oglum gece uyaninca 2 saat uyumuyo artik deli ediyo beni yine 4 bucuk 6 bucuk arasi ayaktaydik.tam yan donuyo uyuyacak gibi oluyo atiyo kendini sirt ustu portletiyo gozleri.Uzeriniortuyorum eline battaniye degince uyaniyo sacina bisey degmeyecek.uyku arasi rirnaklarini surtuyo carsafa emzigi firlatiyo uyandiriyo kendini.
Bende yaşını geçince uykuları birazdaha düzene girermi diye düşünürken hayallerim suya düşüyo :(

Bende yaşını geçince uykuları birazdaha düzene girermi diye düşünürken hayallerim suya düşüyo :KK43:
Valla 9 aya kadar cok daha rahattim su halinden.bi de artik uyaninca kalkiyo ediyo fln onceden kalkamiyodu donemiyodu agliyodu hemen geri uyutuyodum uykusu açılmadığı icin.simdi oyle degil.

Kızlar günaydınnnnnm
Sabah sabah göz dr gittim muayene oldum hemen gittim gözlük sipariş verdim okula geldim 12de de eve gidicem hastayım hala salona gitmeyi düşünmüyorum tamamen iyileşene dek..
Evet cnm gitme.. iyi olda sen ;)

Kızlar günaydınnnnnm
Sabah sabah göz dr gittim muayene oldum hemen gittim gözlük sipariş verdim okula geldim 12de de eve gidicem hastayım hala salona gitmeyi düşünmüyorum tamamen iyileşene dek..
Kullanıyormuydun gözlük daha önce canım

Kızlar acaba ekside miyim?? Tartılim bakim :KK49: bugünde detoks yapim iyice eksi olim.. Allahım yarın 69u görim nolur :dua:
Bekliyorum:işsiz:
Kızlar günaydınnnnnm
Geçmiş olsun canım. Bosver salonu once saglik:KK74:

Back