- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisir cekti canm dayanamdm bayada tok tutuyor ya bitsin dedm :)canım çok değil ama kahvaltıda kahvaltı yapsan daha iyi olır![]()
Zeytinyagli hep tuketiyorum kisir zeytinyagliydi canim yarin kahvaltimi yaparm bugun kisir bitsn dedm canimda cekti:)Cok iyi canim
Ne kadar sutlu yogurtlu bi menü: ) guzel olmus
Canim kafeini fazla almiyo musun sence de.4 bardak kahce 2 bardak cay.onun disinda menu iyi cevizli sucuk haric :)
Kiz adam akilli kahvalti et paketli urun tüketme. Yemeklerinde zeytinyag tereyag kullan vucudun yaga da ihtiyaci var
Cok guzel menu canm suyuda 3 e tamamlarsn yatana kadar zatenBen de menu vereyim
Sabah 12.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak sut
1 muz
Aksam 18.30
Corba
Firinda kiymali karnabahar
Salata
Su 2l
Rulo katSaat 9.00 1 mandalina
Sabah 10.30
2 bardak aç karna su
5 dilim sucuk ile 1 yumurta
1.5 dilim ekmek
7 zeytin peynir
2 sivri biber
Ara 12.45
5 tane kağıt gibi ince 3 tanesi 1 kurabiye kadar olan zencefilli kurabiye
Ara 15.00 1 elma
Ara 1 bardak süt 5 tane rulo kat
Ara 17.30
Bir avuç
Kuruyemiş
Akşam 19.00
1 tabak patatesli sulu yemek
Patates içinde 6-8 dilim kadardı
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Ara 21.00 yarım portakal
Su 2.5 lt
Yarin yerim canim kisira dayanamadm bugun o:)Aaaa ben onu direk Öğle yemeği diye gördüm kahvaltı yok kahvaltısız olmaz yumurta Peynir Y Yesilelma90
Cok iyi canim
Ne kadar sutlu yogurtlu bi menü: ) guzel olmus
Canim kafeini fazla almiyo musun sence de.4 bardak kahce 2 bardak cay.onun disinda menu iyi cevizli sucuk haric :)
Kiz adam akilli kahvalti et paketli urun tüketme. Yemeklerinde zeytinyag tereyag kullan vucudun yaga da ihtiyaci var
Hem patates hem bulgur ikisi bir arada tüketme derim :) diğerlerini aş ermişsin yarasın miniğe :) su az suuuuSaat 9.00 1 mandalina
Sabah 10.30
2 bardak aç karna su
1.5 dilim ekmek
7 zeytin peynir
2 sivri biber
Ara 12.45
Ara 15.00 1 elma
Ara 17.30
Bir avuç
Kuruyemiş
Akşam 19.00
1 tabak patatesli sulu yemek
Patates içinde 6-8 dilim kadardı
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Ara 21.00 yarım portakal
Su 2.5 lt
Çok iyi canım ama tek beyaz ise 2 beyaz yeseydin sabah daha iyi tutardıBen de menu vereyim
Sabah 12.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak sut
1 muz
Aksam 18.30
Corba
Firinda kiymali karnabahar
Salata
Su 2l
Ben çok yemişim gibi geliyorAk kelebek tamam yemişsin ama öyle abartılacak kadar değil.. hamişsin sen.. yarasın bebeğe.. ama yarın toparlarsın inş..
Kız dedim ya su içtiğim çaylar dışında olan net su miktarı ay ben daha içemiyorumHem patates hem bulgur ikisi bir arada tüketme derim :) diğerlerini aş ermişsin yarasın miniğe :) su az suuuu
Çok iyi canım ama tek beyaz ise 2 beyaz yeseydin sabah daha iyi tutardı
Gördüm ben o yazını ama o an kafam başka yerdeydi sanırım yazmadım her çay kahve için daha çok su tüketmen lazm onlar su olarak eklenmez aksine çıkarır vücudunun ihtiyacı olan suyu daKız dedim ya su içtiğim çaylar dışında olan net su miktarı ay ben daha içemiyorum
Kahve içmiyorum kuzum da ıhlamur içiyorum canım geneld deGördüm ben o yazını ama o an kafam başka yerdeydi sanırım yazmadım her çay kahve için daha çok su tüketmen lazm onlar su olarak eklenmez aksine çıkarır vücudunun ihtiyacı olan suyu da
Çay da kahve ile aynı şartları içeriyor :)Kahve içmiyorum kuzum da ıhlamur içiyorum canım geneld de
InsanIn içtikçe içesi geliyor hiç içmeyince de aklına gelmiyorAy ben içebilir miyim 3 lt bilmiyorum
Ay kuzum cidden böyle wc den çıkamıyorum 3 lt içince ne olur bilmiyorum vallaÇay da kahve ile aynı şartları içeriyor :)
InsanIn içtikçe içesi geliyor hiç içmeyince de aklına gelmiyor![]()
Bugünde yoğurtla denesem35 ay yaptim sut kurunu boyle kotu bi tat yok esimede yapmistm biyudumdan fazla icemedi bende cok ama cok zor ictm yarin yaparmiyim bilmiyorum
![]()
Patates le bulguru aynı öğüne denk getirmesen daha iyi olur canım, diğerleri bize cısss sana tadımlık serbestSaat 9.00 1 mandalina
Sabah 10.30
2 bardak aç karna su
1.5 dilim ekmek
7 zeytin peynir
2 sivri biber
Ara 12.45
Ara 15.00 1 elma
Ara 17.30
Bir avuç