Sensin ŞİŞKO

Günaydın kuşum nasilsin bugün kocayla aralar düzeldi mı :KK70::KK70::KK70:
Eh iste:işsiz: pazar aksamindan beri dun aksam oturduk konustuk.sonrasi zaman artik.Ama biseyi hosuma gitti.sunu niye yapadin dedim.cunku odunum ben dedi :D ah canim nasil da bilirsin kendini diyemedim :D :D

Dayanırsın cnm.. sonucunda mükemmel bir eksi var :KK66: bende yarın yapim diyorum :))
Beni detoksla mi yenecen:63:

Eh iste:işsiz: pazar aksamindan beri dun aksam oturduk konustuk.sonrasi zaman artik.Ama biseyi hosuma gitti.sunu niye yapadin dedim.cunku odunum ben dedi :KK70: ah canim nasil da bilirsin kendini diyemedim :KK70: :KK70:

Allah'ım nasılda bilirler kendilerini ben artık o konularda hic kafama takmıyorum yapmıyor zaten özel gün bisey gün bilmez benimki o yüzden onla uğraşıp kendimi yıpratamam anacim detoks yapmazsam bi ödem inmeyecek felaketim

Allah'ım nasılda bilirler kendilerini ben artık o konularda hic kafama takmıyorum yapmıyor zaten özel gün bisey gün bilmez benimki o yüzden onla uğraşıp kendimi yıpratamam anacim detoks yapmazsam bi ödem inmeyecek felaketim
Tabi canım tartiya göre yapmak gerekiyo ben de oglani uyuttum kahvalti yapmadan tartilirim bi. hippotalamus hippotalamus da bana meydan okumustu da o da detoks yapacakmis hmmm

Eh iste:işsiz: pazar aksamindan beri dun aksam oturduk konustuk.sonrasi zaman artik.Ama biseyi hosuma gitti.sunu niye yapadin dedim.cunku odunum ben dedi :KK70: ah canim nasil da bilirsin kendini diyemedim :KK70: :KK70:

Her türlü yenmeliyim seni.. miu ya rezil olamam..

Screenshot_20171220-124441.png

Back