- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Hangi detoksu yapacaksın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi detoksu yapacaksın??
Ayran olsun bizim olsun muz sütle doymuyorum ben ahahahahahHangi detoksu yapacaksın??
Inşallah canimmmDayanırsın cnm.. sonucunda mükemmel bir eksi varbende yarın yapim diyorum :))
Kahvaltını yaptın mı??Ayran olsun bizim olsun muz sütle doymuyorum ben ahahahahah
Inşallah canimmm
Kahvaltını yaptın mı??
Eh isteGünaydın kuşum nasilsin bugün kocayla aralar düzeldi mı![]()
Beni detoksla mi yenecenDayanırsın cnm.. sonucunda mükemmel bir eksi varbende yarın yapim diyorum :))
Allah'ım nasılda bilirler kendilerini ben artık o konularda hic kafama takmıyorum yapmıyor zaten özel gün bisey gün bilmez benimki o yüzden onla uğraşıp kendimi yıpratamam anacim detoks yapmazsam bi ödem inmeyecek felaketimEh istepazar aksamindan beri dun aksam oturduk konustuk.sonrasi zaman artik.Ama biseyi hosuma gitti.sunu niye yapadin dedim.cunku odunum ben dedi
ah canim nasil da bilirsin kendini diyemedim
![]()
Beni detoksla mi yenecen![]()
Greyfurt neden yedin kibir yumurta domates peynir greyfurt bir dilim ekmek şekersiz cay
Tabi canım tartiya göre yapmak gerekiyo ben de oglani uyuttum kahvalti yapmadan tartilirim bi.Allah'ım nasılda bilirler kendilerini ben artık o konularda hic kafama takmıyorum yapmıyor zaten özel gün bisey gün bilmez benimki o yüzden onla uğraşıp kendimi yıpratamam anacim detoks yapmazsam bi ödem inmeyecek felaketim
Sabahları iyi geliyor bebiş bir dilim zaten yağ takımını hizlandiriyorGreyfurt neden yedin ki
Detoks kahvaltısı olmamış ama bozma devam et![]()
Her türlü yenmeliyim seni.. miu ya rezil olamam..Eh istepazar aksamindan beri dun aksam oturduk konustuk.sonrasi zaman artik.Ama biseyi hosuma gitti.sunu niye yapadin dedim.cunku odunum ben dedi
![]()
Hippo çoğu zaman detoks yapıyor zaten canım ahahahahTabi canım tartiya göre yapmak gerekiyo ben de oglani uyuttum kahvalti yapmadan tartilirim bi.hippotalamus da bana meydan okumustu da o da detoks yapacakmis hmmm
69.9 bile görsem şükür ederim :))Tabi canım tartiya göre yapmak gerekiyo ben de oglani uyuttum kahvalti yapmadan tartilirim bi.hippotalamus da bana meydan okumustu da o da detoks yapacakmis hmmm
Yaa bu ara sıkıldım hemen 6ları görmeliyim ondan.. detoksu genelde artıda olduğum zaman yapıyorum ama şimdi eksideyim yinede yapıcam inş..Hippo çoğu zaman detoks yapıyor zaten canım ahahahah
Iki haftada bir mi yapılabiliyordu bu hippomYaa bu ara sıkıldım hemen 6ları görmeliyim ondan.. detoksu genelde artıda olduğum zaman yapıyorum ama şimdi eksideyim yinede yapıcam inş..
Normal insanlar ayda 2 gün.. kilolu insanlar 4 günIki haftada bir mi yapılabiliyordu bu hippom
Ben kiloluyum iki defa yapayım aydaNormal insanlar ayda 2 gün.. kilolu insanlar 4 gün![]()
En azından farkında kızzEh istepazar aksamindan beri dun aksam oturduk konustuk.sonrasi zaman artik.Ama biseyi hosuma gitti.sunu niye yapadin dedim.cunku odunum ben dedi
![]()
Valla benim tarti cok guldurmuyo su an.Bugun olmaz da yarin detokscuyum ben deHer türlü yenmeliyim seni.. miu ya rezil olamam..
69.9 demek 1 kg demek daha ne istiyosun deliye bak69.9 bile görsem şükür ederim :))