- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Yamuk dedi sadece tomografi çektircem ama muhtemelen ameliyat dediAa geçmiş olsun.. kırık falan mı olmuş eğri mi kaynamış
Bikaç doktora daha git bence.. yamuksa yamuk ameliyat şart mı ki??Yamuk dedi sadece tomografi çektircem ama muhtemelen ameliyat dedi
Bence de değil görünüşte bir şey yok nefes almam da sıkıntılı değil dediğin gibi başka doktora gitmekte fayda var burnumun şekli bozulacak diye ödüm koparBikaç doktora daha git bence.. yamuksa yamuk ameliyat şart mı ki??
O ameliyat o kadar zor ki.. eşim oldu üstelik hala düzgün nefes anlamiyoBence de değil görünüşte bir şey yok nefes almam da sıkıntılı değil dediğin gibi başka doktora gitmekte fayda var burnumun şekli bozulacak diye ödüm kopar
Afiyet olsun canım güzel menüMenü verim bakim kızlar..
Uyanır uyanmaz 1 incir yarım ceviz yarım lt su..
Kahvaltı 12de
2 dereotlu yumurta
Peynir
7 zeytin
Dometes
Salatalık
Taze nane
Sütlü kahve (yeni kaynatmıştım)
Ara
Dibek kahvesi (az şekerli misafirlikte öyle ikram edildi)
Ara
Gülbe şekerden incir uyutması..
(Yarım lt süt 5 incir ile yaptım.. 3 kase çıktı 1ini yedim)
Akşam 18.20
Yoğurtlu cevizli kereviz
Akşam her zmnki gibi incir ceviz yaparım
Ciddi misin ya neden olmuştu eşin ne demişlerdiO ameliyat o kadar zor ki.. eşim oldu üstelik hala düzgün nefes anlamiyo
Gönder gelsinnnKızlar sizde cıss oldu mı hemen menümü yorumlarsınız.. baksanıza ya bi
Çok fazla İncirli bir menü ben beğenmedimMenü verim bakim kızlar..
Kahvaltı 12de
2 dereotlu yumurta
Peynir
7 zeytin
Dometes
Salatalık
Taze nane
Ara
Ara
Akşam 18.20
Yoğurtlu cevizli kereviz
Yaaa gerçekten mi ama burnun çok güzel görünüyordu sıkıntımı yaşıyosun nefes alırken yoksa görüntü çok hoşKızlar fındık burunlu diye diye herkes nazar değdirdi burun kemiğim yamukmuş Dr ameliyat dedi
Ben yorumlarken emzirmeni göz önünde bulundurarak İncirleri laf etmedim ha oğa göreKızlar sizde cıss oldu mı hemen menümü yorumlarsınız.. baksanıza ya bi
Evet ya uzuldm ne guzel cikip yuruyodum eve kapancaz kis boyunca anca esparka git gelYeni dolabını iyi günlerde kullan canım, kaçamak olmaması süper, çarşamba kar geliyormuş
Buzdolabi canm izindeyken elektrikler kesilmis dolabimdaki hersey bozulmus eve gelince cop kokuyodu mahvolmustu dolabim icini temizledim ama bi senedir koku gitmedi herseyide curutuyodu sukur kurtuldum.Hayırlı olsun cnm.. ne dolabı.. gardırop mu buzdolabı mı??
Cok guzel :)Menü vereyim kızlar
8: 2 kayısı bol su
9: Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 20 gr peynir, 4 siyah zeytin, domates salatalık
11:30 sade türkkahvesi,25 gr kuru üzüm
14 bir bardak ayran
17: fırında karnabahar, salata
18: 10 gr keçiboynuzu
Su çok,yeşil çay
Cok guzel :)Menü verim bakim kızlar..
Kahvaltı 12de
2 dereotlu yumurta
Peynir
7 zeytin
Dometes
Salatalık
Taze nane
Ara
Ara
Akşam 18.20
Yoğurtlu cevizli kereviz
Cok guzel cevizli sucuk arada yenirmi ? Bana cok sekerli gbi geliyorda arada bende alayim sknti yoksa az yerim regl doneminde130 dakika yürüyüş
3x14 dumbell curl
3x14 push down
3x14 dumbell triceps
3x16 şınav
3x16 duvar şınavı
3x20 bisiklet hareketi
Kalkar kalkmaz 1 kuru kayısı 1 bardak sade kahve 8.30
Sabah 10.20
1 dilim ekmekten fırında üstüne yumurta ve peynirli sos
1 biber
Yarım kibrit kutusu peynir (13 gr )
5 gr tel peynir
1 Hindi salam
Yarım salatalık
2 bardak çay
Öğle 13.30
200 ml tarçınlı süt
42 gr cevizli sucuk
10 gr beyaz leblebi
9 gr fındık
2 bardak sade nescafe
Akşam 18.15
3 yk (160 gr) kapuska
2 yk yoğurt (120 gr)
Şu an da 1 bardak sade nescafe
Alınan 730 kcal
Yakılan 550 kcal
Aa gecmis olsunKızlar fındık burunlu diye diye herkes nazar değdirdi burun kemiğim yamukmuş Dr ameliyat dedi
Aynen nazar geldi fındık burnumaYaaa gerçekten mi ama burnun çok güzel görünüyordu sıkıntımı yaşıyosun nefes alırken yoksa görüntü çok hoş
Ben de regliyim uzun zaman önce bir insta sayfasında görmüştüm birine diyetisyen haftada bir yarım kadar yemesin izin vermiş ben de 3de birini yedim çok çok çok mutlu oldumCok guzel cevizli sucuk arada yenirmi ? Bana cok sekerli gbi geliyorda arada bende alayim sknti yoksa az yerim regl doneminde
Teşekkür ederim canım benimAa gecmis olsun
Cok sevindim cunku tatli krizlerine giriyorum o donemde haftasonu yerim bende az birazAynen nazar geldi fındık burnumanefes almam sıkıntı değil de hastayım ya Dr gittim baktı o dedi ameliyat şart bi tomografi çektir bakalım detaylı dedi kaçtım hastaneden :)
Ben de regliyim uzun zaman önce bir insta sayfasında görmüştüm birine diyetisyen haftada bir yarım kadar yemesin izin vermiş ben de 3de birini yedim çok çok çok mutlu oldum
Teşekkür ederim canım benim
Ye ye haftada 1 kez yeter de artar bile kalorisi epey varmış proteini çok sandım proteini de azmış :)Cok sevindim cunku tatli krizlerine giriyorum o donemde haftasonu yerim bende az biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?