- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
At at merak ettim :)Atim istersen foto.Ama bi ay önceki foto var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At at merak ettim :)Atim istersen foto.Ama bi ay önceki foto var.
Hoşgeldin.. napim incir uyutuyorum :)) bide oğlumla uğraşıyorum :)) senin boy kilo kaç bakim :))geldimm hippom nabıyon
evet canısı yeni üyee![]()
Yeni üye diyince daha çok sandım.. az kalmış..Ayy benim hedefe de az kaldı sayılır![]()
Benim boy 1.57 kilo 69.8 bir ay oldu canım diyet yapalı cuma günü grdm listeyeHoşgeldin.. napim incir uyutuyorum :)) bide oğlumla uğraşıyorum :)) senin boy kilo kaç bakim :))
inşallah canım evet az kaldıYeni üye diyince daha çok sandım.. az kalmış..
hoşbulduk şekerim sende hoşgeldin@Ytmz hosgeldin busra :)
maşallahın var nasıl zayıflamışsın kızİlk foto 13 ekimde çekildi 106,4 2. foto 12 kasımda 99,5
Eki Görüntüle 2081333 Eki Görüntüle 2081334
Çok iyi hiçİlk foto 13 ekimde çekildi 106,4 2. foto 12 kasımda 99,5
Eki Görüntüle 2081333 Eki Görüntüle 2081334
Takımdakiler de inanmadı 80 kilosun sen falan dediler hattaÇok iyi hiç
Göstermiyorsun
Oglani uyuttum lahvalyi yaptim ortaligi topladim mutfagi salonu supurdum sildim toz aldim uyandı.onla oynadik biraz simdi yedirdim onu da kalan yerleri supurebilir miyim diye düşünüyorum bensiz hoc durmuyo supurge sesinden de tirsiyo azicikKızlar napıyorsunuz?? Yoksa kaçamak yapmaya mı gittiniz![]()
Bende şimdi uyuttum .. muftağı mı toplasam ders mi çalışsam diye düşünüyorum..Oglani uyuttum lahvalyi yaptim ortaligi topladim mutfagi salonu supurdum sildim toz aldim uyandı.onla oynadik biraz simdi yedirdim onu da kalan yerleri supurebilir miyim diye düşünüyorum bensiz hoc durmuyo supurge sesinden de tirsiyo azicikbasim agriyo benim de poffff
Bende şimdi uyuttum uyumadan evi her yeri süpürdüm şimdi namaz kılıp silme toz kaldı inş :)Bende şimdi uyuttum .. muftağı mı toplasam ders mi çalışsam diye düşünüyorum..
Ayy kolay gelsin hamişim ♡♡Bende şimdi uyuttum uyumadan evi her yeri süpürdüm şimdi namaz kılıp silme toz kaldı inş :)