Sensin ŞİŞKO

Harika b,ir gün geçirmişsin afiyet olsun canım spor da var su miktarı da çooook iyi
gayet güzel hippoşum afiyet olsun sporsuz gün geçirmene üzüldüm ama. Ben olsam spor yaparım hunharca çünkü 7 lere çok az kaldı o heyecanla asla sporsuz geçirmem.
@MiuLego yine hangi gezmelerdesin??
kız ders çalışıyodum gezme yoktu
Güzel canım afiyet olsun. Kısır la ara olmaz o ana öğündür ki zaten öyle olmuş akşamı yememişsin.
oh mis gibi menü ama su yok. Suyu bir içsen 2 katı kilo vereceksin. Zorla kendini ben de nefret ediyorum su içmekten ama zorla işçiyorum çok etkiliyor diyet sürecini.
Günaydın kızlar.

Dün bende spor yapamadım maalesef. . Bizim bebek 12.30 da uyudu. . Onu uyutur yaparım dedim beni uyuttu.
Akşama bırakmaman lazım canım sporu. Sabahtan hallet iş güç akşama yetişmiyor bak.
Günaydıııın@Sily My SouL eksi gelen çıtırlar tebrikler harikasınız @MiuLego canım iyi çalışmalar tevafuk55 hemşom iyi gezmeler dikkat et yayla çok serindir şimdi
günaydın inciiimmmmmm
Dün gece rüyamda haşlanmış mısır yiyordum.. Allahım nasıl vicdan azabı? ? Nasıl yazarım şimdi diye :))
hahahahahahahah hahahahahah bende de oluyor bu
mısırın kalorisi yüksek mi bakayım bi bana masum görünüyordu
kalorisi değil de inci glisemik indeks değeri çopk yüksek o yüzden diyette yasaklı listesinde.
Eki Görüntüle 2034446 kizlar kahvalti menum nasil bide 1 bardak sut
güzel canım yavaş yavaş o börekler de çıkar inşallah menüğlerinden. Afiyet olsun.
pazartesi başlıyorum herkesin gönlünü eğledim diyetimden herkes bıkmıştı bugün de akşam plan program olmasa dikkat edicem artık bu arada hiç tartılmadım
Bunu herkes bekliyor ben de yaptıydım aynı şeyi. Diyet bitsin bizle de birşeyler ye of sıkıldık diyip duruyorlar. İyi yapmışsın. Tartılma da zaten. Yarın kilo bildirimi yap bence.

Mest Form karışık bitki çayı bağırsakları da çalıştırıyor sabah çok şişkin hissediyordum
Hmm anladım cnm afiyet olsun...

1 şişe bitti şu an :)

****16 Ağustos Çarşamba Spor Listesi****

1. Tevafuk: 80 dakika yürüyüş: 160 puan
20 dakika koşu: 80 puan
Toplam : 240 puan

2. My SouL: 60 mekik: 12 Puan

3. Zms Kaya: 20 dakika yürüyüş: 40 Puan
5*22 mekik: 22 Puan
Toplam:62 Puan

4. Margarikotin: 45 dk: 135 Puan

Dünkü sporunu girmeyenler altına ekleyerek devam etsin canımcımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…