@kahve kitap ve ben menün yok sen de hiç yoksun ortalıklarda? Düzenli girmeyecek misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım iş sadece kaloride değil tabi haklısıngünaydın inciiimmmmmm
kalorisi değil de inci glisemik indeks değeri çopk yüksek o yüzden diyette yasaklı listesinde.
Bunu herkes bekliyor ben de yaptıydım aynı şeyi. Diyet bitsin bizle de birşeyler ye of sıkıldık diyip duruyorlar. İyi yapmışsın. Tartılma da zaten. Yarın kilo bildirimi yap bence.
haydi halaya harikasın hippocumKızlar güzel bi eksideyim ve şoktayım.. çok mutluyum çok
Ben şunu unuttum, menüleri akşam mı yazacaktık komple.
Eller havaya ohhh ohhh bende eksideyim bu sabahKızlar güzel bi eksideyim ve şoktayım.. çok mutluyum çok
MAŞALLAH SANAAAAKızlar güzel bi eksideyim ve şoktayım.. çok mutluyum çok
aynen öyle canım biz yiyince bi mutlu oluyolar anlamıyorum neyse yapmışsın gönülerini dha bir süre ilişmezler. Tamam pazartesi ya yine de bi şansımı deneyim dedimevet canım iş sadece kaloride değil tabi haklısın
ya sorma herkes gıcık olmaya başlamıştı bizim millet olarak bir şeyler yapmamız da hep yemek içmek üzerine kahveye gidelim caya gidelim yemeğe gidelim asosyal olacaktım nerdeyse gidince yemeğince ters ters bakıyorlar sanki ben yiyince onlara noluyorayrıca güzel kaptaniçem anlaşmıştık pazartesi tartılacaktım beni niye strese sokuyon
geldim geldiiiiinmmmmmmhaydi halaya harikasın hippocum
evet canım aynı günü akşamında yazıyoruz.Ben şunu unuttum, menüleri akşam mı yazacaktık komple.
Mesela bugün yediklerimi.
ooooo halay büyüyorrrrrrr ben de eksideyim sily de ekside tevafuk da ekside oooooooooooooEller havaya ohhh ohhh bende eksideyim bu sabah
Cnm gün içinde danışmak için menü yazabilirsin.. ama akşamları toplu menü yazalım ki bi bakalım ne yemişiz ne yapmışız..Ben şunu unuttum, menüleri akşam mı yazacaktık komple.
Mesela bugün yediklerimi.
Anladım canımCnm gün içinde danışmak için menü yazabilirsin.. ama akşamları toplu menü yazalım ki bi bakalım ne yemişiz ne yapmışız..
Kat canım iyi yapmışsın afiyet olsun ondan zarar gelmez. Geçmiş olsun kıyamam.Boğazlarım kötü ıhlamur içiyorum içine bal kattım azcık
Şimdi tv de doktor kliöa kilo aldırır çünkü terleyemiyoruz diyo. . Amerika araştırma yapmış. .
Kat canım iyi yapmışsın afiyet olsun ondan zarar gelmez. Geçmiş olsun kıyamam.
Ney ney ?
Kiraz sapı çayı demledim içiyorum ohhhhh
Sağol canım, çalış çalışşşş iyi derslerrrBen ders çalışayım kızlar azcık
Klima :))Kat canım iyi yapmışsın afiyet olsun ondan zarar gelmez. Geçmiş olsun kıyamam.
Ney ney ?
Afiyet olsun hippoşumKızlar kahvaltı yapıyorum. . Aslında erken kalktım amq uyanır uyanmaz kahvaltı yapınca doymuyorum..