• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

günaydın inciiimmmmmm

kalorisi değil de inci glisemik indeks değeri çopk yüksek o yüzden diyette yasaklı listesinde.

Bunu herkes bekliyor ben de yaptıydım aynı şeyi. Diyet bitsin bizle de birşeyler ye of sıkıldık diyip duruyorlar. İyi yapmışsın. Tartılma da zaten. Yarın kilo bildirimi yap bence.
evet canım iş sadece kaloride değil tabi haklısın
ya sorma herkes gıcık olmaya başlamıştı bizim millet olarak bir şeyler yapmamız da hep yemek içmek üzerine kahveye gidelim caya gidelim yemeğe gidelim :işsiz: asosyal olacaktım nerdeyse gidince yemeğince ters ters bakıyorlar sanki ben yiyince onlara noluyor:110:ayrıca güzel kaptaniçem anlaşmıştık pazartesi tartılacaktım beni niye strese sokuyono_O

Kızlar güzel bi eksideyim ve şoktayım.. çok mutluyum çok :halay:
MAŞALLAH SANAAAA:nazar:
evet canım iş sadece kaloride değil tabi haklısın
ya sorma herkes gıcık olmaya başlamıştı bizim millet olarak bir şeyler yapmamız da hep yemek içmek üzerine kahveye gidelim caya gidelim yemeğe gidelim :işsiz: asosyal olacaktım nerdeyse gidince yemeğince ters ters bakıyorlar sanki ben yiyince onlara noluyor:110:ayrıca güzel kaptaniçem anlaşmıştık pazartesi tartılacaktım beni niye strese sokuyono_O
aynen öyle canım biz yiyince bi mutlu oluyolar anlamıyorum neyse yapmışsın gönülerini dha bir süre ilişmezler. Tamam pazartesi ya yine de bi şansımı deneyim dedim :oops:
:halay::halay::halay::halay:haydi halaya harikasın hippocum:KK19:
geldim geldiiiiinmmmmmm:halay:
Ben şunu unuttum, menüleri akşam mı yazacaktık komple.
Mesela bugün yediklerimi.
evet canım aynı günü akşamında yazıyoruz.
Eller havaya ohhh ohhh bende eksideyim bu sabah :halay:
ooooo halay büyüyorrrrrrr ben de eksideyim sily de ekside tevafuk da ekside ooooooooooooo:halay:

Şimdi tv de doktor kliöa kilo aldırır çünkü terleyemiyoruz diyo. . Amerika araştırma yapmış. .

Kızlar kahvaltı yapıyorum. . Aslında erken kalktım amq uyanır uyanmaz kahvaltı yapınca doymuyorum..

Back