- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
He vallahahahahahahaha şimdi iradesizliğin biter işte dğnden beri dert oldu iradene yansıdıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He vallahahahahahahaha şimdi iradesizliğin biter işte dğnden beri dert oldu iradene yansıdıydı
yok canimBu tepsidekileri tek basina sen mi yiyorsun kiz =(
Süper suoer bayan irade canımsınUyanınca
1 bardak su, 1 maden suyu
Kahvaltı 09:30
1 muz, 1 süt, 1 hurma
Öğle 12:15
Yarım kase brokoli çorba
Zeytinyağlı enginar
2 yk zeytinyağlı soğuk taze fasulye
Yeşil mercimekli salata, Yoğurt
1 dilim karpuz
17:00 12 tane çiğ fıstık
Akşam 17:30
Orman meyveli sütaş yoğurt 4 yk kadar
Uyumadan 1 kupa kiraz sapı çayı ve çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı süt hüpletirim.
Su: 3.5 lt + 1 soda (şimdilik)
Harika ötesi hippom su ne kadar spor yaptın mı :)Menümü veriyorum..
Kahvaltı 11de..
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 incir
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 dilim armut
Yarım şeftali
Küçük salkım üzüm
Hata yaptım bi bisküviyi ağzıma attım dalgınlıkla.. üstüne 500ml su içtim..
Akşam 19.30
1 tabak etli bamya
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Yok cnm ya spor yapamadım. . İşim bitmedi bugün.. bitek bamyayı ayıklamak 1 saatimi aldı oğlumu uyutursam halim kalırsa yapıcam spor.. suyu da sayamıyorum ki.. büyük bir bardağım var sürekli ona doldurup içiyorum.. en az 3 lt..Süper suoer bayan irade canımsın
Harika ötesi hippom su ne kadar spor yaptın mı :)
sabahzms rainbow menü ve spor alalım
Hadi bakalım maşallah cnm.. kısır şişkinlik yapabilir ama baya yürümüşsün.. yarın senden süper bi menü alalım malum perşembe. . Cuma güzel bir eksi gör :))sabah
2 yumurta
bol marul
zeytin
domates salatalik
yarim cay bard.cay
oglen
turlu gibi bisey
ekmek yok
ara
kisir
salatalik
aksam
canim hicbisey istemedi yemedi
oglenden itibaren 8 bucuga kadar yurudum nerdeyse
sabah 20 dakka yuruyus
5 defa mekik 22 tane
birde ikindiye dogru coxugun azcik doneri kalmisti onu yedimsabah
2 yumurta
bol marul
zeytin
domates salatalik
yarim cay bard.cay
oglen
turlu gibi bisey
ekmek yok
ara
kisir
salatalik
aksam
sabah 20 dakka yuruyus
5 defa mekik 22 tane
yok anam yoook ben eksi goremem yaptigim gerseyde bosuna 1 haftadir insan hicmi zayiflamaz ustune kilo aldimHadi bakalım maşallah cnm.. kısır şişkinlik yapabilir ama baya yürümüşsün.. yarın senden süper bi menü alalım malum perşembe. . Cuma güzel bir eksi gör :))
Kız ama yiyorsun.. :)) bak @MiuLego nun menüsüne.. öğle Yiyip akşamı hafif atlatıyo.. cnm bizi bu hale getiren artan yemekleri dökülmesin diye yemek değil mi?? Vazgeçmeyeceksin.. bu hafta daha dikkatli olacaksın. . Öğreniceksin.. hala bazı şeyleri oturamadın kafanda. .yok anam yoook ben eksi goremem yaptigim gerseyde bosuna 1 haftadir insan hicmi zayiflamaz ustune kilo aldim
Aranın saati kacti kısır miktarı ne kadardı ? bunlar önemli canım kısır bir ara değil ama güzel bir oglen yemeği olabilirsabah
2 yumurta
bol marul
zeytin
domates salatalik
yarim cay bard.cay
oglen
turlu gibi bisey
ekmek yok
ara
kisir
salatalik
aksam
sabah 20 dakka yuruyus
5 defa mekik 22 tane
oglen yemeginde oluyrsa yapayim bugun ohhh cok leziz ya :)Aranın saati kacti kısır miktarı ne kadardı ? bunlar önemli canım kısır bir ara değil ama güzel bir oglen yemeği olabilir
kiz yiyon diyinda acliktan oluyom bence cokta yemiyom diyete girmeden once daha zayiftim aclik bana kilo aldiriyir canm tw de dinledim de bazilari diyette kilo bile alirmis :)Kız ama yiyorsun.. :)) bak @MiuLego nun menüsüne.. öğle Yiyip akşamı hafif atlatıyo.. cnm bizi bu hale getiren artan yemekleri dökülmesin diye yemek değil mi?? Vazgeçmeyeceksin.. bu hafta daha dikkatli olacaksın. . Öğreniceksin.. hala bazı şeyleri oturamadın kafanda. .