- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Kız dün yedin bugün bidaha ne kisirioglen yemeginde oluyrsa yapayim bugun ohhh cok leziz ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dün yedin bugün bidaha ne kisirioglen yemeginde oluyrsa yapayim bugun ohhh cok leziz ya :)
Günaydın balım vay vay demek yayla demek bol kalori yakmacalarGünaydınlar ben yaylaya gidiyorum . Bekle beni açık hava sporları bol oksijen
Kız dün yedin bugün bidaha ne kisiri
Gunaydin canim. Merak ettim ben seni
GÜNAYDINNNNNNN
Eksi ile uyananlar burada mıııı
Harikasın Sily oh eksili günler bir harika dostum kamonnnnnn
Kızlar akşam ders çalıştım cuma mülakata gircem malum. Bugün de ders çalılır çok az girerim beni idare edin olur nu
Cuma burdayımm ama tam mesai. Geçmişe de bakamadım işe gidince bakıp hemen derse geçeyim.
Menüler cıssız cossuz olsun bugün kutsal perşembeeeee unutmayın bugün ağzımıza attığımız herşey tartıya etki edecek. Yarın tartı günüüüüüüüü
Kuştan hafif beslenelim bugün akşamı erkenden kapatalım boooooollllll su ve hafif sporla geçirelim. Yeşilçaylar ödem attırıcı sular eksik kalmasın
Oy kuzummmmmmm derse kafayı gömdüm ama sızıp kaldım uyudum. Bugün de çalışcam yarın mülakata gircem beni merak da edermişGunaydin canim. Merak ettim ben seni
Ay hadi inşallah güzel olur kuzum gönlüne göre olur tabi ederim kız gariban kaldı burası sporu da sadece ben girdimOy kuzummmmmmm derse kafayı gömdüm ama sızıp kaldım uyudum. Bugün de çalışcam yarın mülakata gircem beni merak da edermiş
Aminnnnn canımcımmmmm sporu toprarlıcam listeye neden girmiyolar ya ben yapmadım dün sporAy hadi inşallah güzel olur kuzum gönlüne göre olur tabi ederim kız gariban kaldı burası sporu da sadece ben girdim
Günaydın Hippocum nasılsınGünaydın kızlar.
Dün bende spor yapamadım maalesef. . Bizim bebek 12.30 da uyudu. . Onu uyutur yaparım dedim beni uyuttu.
Ciddi miii :) Nasıl işlediysek beyineDün gece rüyamda haşlanmış mısır yiyordum.. Allahım nasıl vicdan azabı? ? Nasıl yazarım şimdi diye :))
mısırın kalorisi yüksek mi bakayım bi bana masum görünüyorduDün gece rüyamda haşlanmış mısır yiyordum.. Allahım nasıl vicdan azabı? ? Nasıl yazarım şimdi diye :))
Günaydin incim.. nasıl olim cnm iş güç ev uğraşıyorum. Sen nasılsın.. iznin bitti mi?Günaydın Hippocum nasılsın
dun komsu etmisti bugunde ben edem diyodum koca da sewer bnmKız dün yedin bugün bidaha ne kisiri