• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

GÜNAYDINNNNNNN

Eksi ile uyananlar burada mıııı:rolleyes::sampiyon:
Harikasın Sily Sily oh eksili günler bir harika dostum kamonnnnnn

Kızlar akşam ders çalıştım cuma mülakata gircem malum. Bugün de ders çalılır çok az girerim beni idare edin olur nuo_O

Cuma burdayımm ama tam mesai. Geçmişe de bakamadım işe gidince bakıp hemen derse geçeyim.

Menüler cıssız cossuz olsun bugün kutsal perşembeeeee unutmayın bugün ağzımıza attığımız herşey tartıya etki edecek. Yarın tartı günüüüüüüüü:rolleyes:

Kuştan hafif beslenelim bugün akşamı erkenden kapatalım boooooollllll su ve hafif sporla geçirelim. Yeşilçaylar ödem attırıcı sular eksik kalmasın:KK37::KK36:

GÜNAYDINNNNNNN

Eksi ile uyananlar burada mıııı:rolleyes::sampiyon:
Harikasın Sily Sily oh eksili günler bir harika dostum kamonnnnnn

Kızlar akşam ders çalıştım cuma mülakata gircem malum. Bugün de ders çalılır çok az girerim beni idare edin olur nuo_O

Cuma burdayımm ama tam mesai. Geçmişe de bakamadım işe gidince bakıp hemen derse geçeyim.

Menüler cıssız cossuz olsun bugün kutsal perşembeeeee unutmayın bugün ağzımıza attığımız herşey tartıya etki edecek. Yarın tartı günüüüüüüüü:rolleyes:

Kuştan hafif beslenelim bugün akşamı erkenden kapatalım boooooollllll su ve hafif sporla geçirelim. Yeşilçaylar ödem attırıcı sular eksik kalmasın:KK37::KK36:
Gunaydin canim. Merak ettim ben seni :110:

Oy kuzummmmmmm derse kafayı gömdüm ama sızıp kaldım uyudum. Bugün de çalışcam yarın mülakata gircem :rapci: beni merak da edermiş:KK74:
Ay hadi inşallah güzel olur kuzum gönlüne göre olur :dua: tabi ederim kız gariban kaldı burası sporu da sadece ben girdim :sus:

Günaydınnn kızlarrrrr; eksi ile uyananlardanımm :KK54:

Menüm... Sabah ılık suya limon suyu
Peynirli tost (çavdar ekmeği)
Öğlen; YAyla çorbası salata ve birazcık kumpir.
Akşam; tarhana çorbası salata ve muz.
1 şişe su içtim ewe gidince sadece başka içemedim.

1 set 60 adet mekik çektim:sampiyon:

Veeee hastayımm boğazlarım cok kötüüü :hasta:

Dün akşam vermem gerekiyordu bu tabloyu biliyorum gecikme için soryyy !!

20170817_091115.jpg
kizlar kahvalti menum nasil bide 1 bardak sut

Back