- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Ciddi miii :) Nasıl işlediysek beyine
Valla ya. Bize hersene bi çuval mısır geliyordu bu sene sadece 1 tane yedim. . canım istiyo ama yemiyorummısırın kalorisi yüksek mi bakayım bi bana masum görünüyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi miii :) Nasıl işlediysek beyine
Valla ya. Bize hersene bi çuval mısır geliyordu bu sene sadece 1 tane yedim. . canım istiyo ama yemiyorummısırın kalorisi yüksek mi bakayım bi bana masum görünüyordu
Evet yüksek cnm...mısırın kalorisi yüksek mi bakayım bi bana masum görünüyordu
Çok güzel cnm ama tam buğday ekmeği yeseydin keşke 1 dilim veya çavdar ekmeği.Eki Görüntüle 2034446 kizlar kahvalti menum nasil bide 1 bardak sut
Yeme yemeValla ya. Bize hersene bi çuval mısır geliyordu bu sene sadece 1 tane yedim. . canım istiyo ama yemiyorum
pazartesi başlıyorum herkesin gönlünü eğledim diyetimden herkes bıkmıştı bugün de akşam plan program olmasa dikkat edicem artık bu arada hiç tartılmadımGünaydin incim.. nasıl olim cnm iş güç ev uğraşıyorum. Sen nasılsın.. iznin bitti mi?
Kız aklın fikrin yemekte ama :)) cnm düzensiz besleniyorsun ondan zayıflayamıyorsun.. bide spor yok.. youtube dan leslie happy walk u bul yapdun komsu etmisti bugunde ben edem diyodum koca da sewer bnm
ekmek kalmafi da koca oglene kadar ewde kizimda borek sewiyom ondan yaptim ekmek alasim gelmedi :/Çok güzel cnm ama tam buğday ekmeği yeseydin keşke 1 dilim veya çavdar ekmeği.
Börek olmamış sankimm
Yeme yeme
Evet yüksek cnm...
Valla ya. Bize hersene bi çuval mısır geliyordu bu sene sadece 1 tane yedim. . canım istiyo ama yemiyorum
spor cooook yapym :) drdigini simdi yapamam internet bozuk telde de kalmadi suan k9cadan baglaniyimKız aklın fikrin yemekte ama :)) cnm düzensiz besleniyorsun ondan zayıflayamıyorsun.. bide spor yok.. youtube dan leslie happy walk u bul yap
Ama misss kahvaltınn afiyetler olsunnekmek kalmafi da koca oglene kadar ewde kizimda borek sewiyom ondan yaptim ekmek alasim gelmedi :/
Aynen
Çok şekerli cnm.. diyetisyenler önermiyolar diyette. .
saol canim :)Ama misss kahvaltınn afiyetler olsunn
Aynen
Bu ne canım, yani hangi bitki çayından ?Eki Görüntüle 2034448 bu da benim kahvaltim canim bir sey yemek istemedi
Mest Form karışık bitki çayı bağırsakları da çalıştırıyor sabah çok şişkin hissediyordumBu ne canım, yani hangi bitki çayından ?
Harika b,ir gün geçirmişsin afiyet olsun canım spor da var su miktarı da çooook iyiMenümu vereyim @MiuLego
Sabah maydanoz kürü
Kahvaltı 2 yum kk peynirli omlet
Domates küçük biber
1.5 dilim tam b ekm
Ara limonlu soda (dondurmadan kaçış)
Ara 4 erik(avucumu dolduracak kadar)
Öğle aksam 16.00: 2 kabak 2 yumurtalı kabak mucverin tamami(fırında)
5 kaşık yoğurt
Ara türk.kahvesi 2 hurma 6 badem
Spor: 80 dk yürüyüş 20 dakika koşu
Ara bitki çayları belki yine kahve
Su 3 litre
gayet güzel hippoşum afiyet olsun sporsuz gün geçirmene üzüldüm ama. Ben olsam spor yaparım hunharca çünkü 7 lere çok az kaldı o heyecanla asla sporsuz geçirmem.Menümü veriyorum..
Kahvaltı 11de..
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 incir
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 dilim armut
Yarım şeftali
Küçük salkım üzüm
Hata yaptım bi bisküviyi ağzıma attım dalgınlıkla.. üstüne 500ml su içtim..
Akşam 19.30
1 tabak etli bamya
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
kız ders çalışıyodum gezme yoktu@MiuLego yine hangi gezmelerdesin??
Güzel canım afiyet olsun. Kısır la ara olmaz o ana öğündür ki zaten öyle olmuş akşamı yememişsin.sabah
2 yumurta
bol marul
zeytin
domates salatalik
yarim cay bard.cay
oglen
turlu gibi bisey
ekmek yok
ara
kisir
salatalik
aksam
canim hicbisey istemedi yemedi
oglenden itibaren 8 bucuga kadar yurudum nerdeyse
sabah 20 dakka yuruyus
5 defa mekik 22 tane
oh mis gibi menü ama su yok. Suyu bir içsen 2 katı kilo vereceksin. Zorla kendini ben de nefret ediyorum su içmekten ama zorla işçiyorum çok etkiliyor diyet sürecini.Günaydınnn kızlarrrrr; eksi ile uyananlardanımm
Menüm... Sabah ılık suya limon suyu
Peynirli tost (çavdar ekmeği)
Öğlen; YAyla çorbası salata ve birazcık kumpir.
Akşam; tarhana çorbası salata ve muz.
1 şişe su içtim ewe gidince sadece başka içemedim.
1 set 60 adet mekik çektim
Veeee hastayımm boğazlarım cok kötüüü
Dün akşam vermem gerekiyordu bu tabloyu biliyorum gecikme için soryyy !!
Akşama bırakmaman lazım canım sporu. Sabahtan hallet iş güç akşama yetişmiyor bak.Günaydın kızlar.
Dün bende spor yapamadım maalesef. . Bizim bebek 12.30 da uyudu. . Onu uyutur yaparım dedim beni uyuttu.
günaydın inciiimmmmmm
hahahahahahahah hahahahahah bende de oluyor buDün gece rüyamda haşlanmış mısır yiyordum.. Allahım nasıl vicdan azabı? ? Nasıl yazarım şimdi diye :))
kalorisi değil de inci glisemik indeks değeri çopk yüksek o yüzden diyette yasaklı listesinde.mısırın kalorisi yüksek mi bakayım bi bana masum görünüyordu
güzel canım yavaş yavaş o börekler de çıkar inşallah menüğlerinden. Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2034446 kizlar kahvalti menum nasil bide 1 bardak sut
Bunu herkes bekliyor ben de yaptıydım aynı şeyi. Diyet bitsin bizle de birşeyler ye of sıkıldık diyip duruyorlar. İyi yapmışsın. Tartılma da zaten. Yarın kilo bildirimi yap bence.pazartesi başlıyorum herkesin gönlünü eğledim diyetimden herkes bıkmıştı bugün de akşam plan program olmasa dikkat edicem artık bu arada hiç tartılmadım
yanına kuruyemiş varsa 1-2 tane at ağzına kuzumEki Görüntüle 2034448 bu da benim kahvaltim canim bir sey yemek istemedi
Hmm anladım cnm afiyet olsun...Mest Form karışık bitki çayı bağırsakları da çalıştırıyor sabah çok şişkin hissediyordum
1 şişe bitti şu an :)Harika b,ir gün geçirmişsin afiyet olsun canım spor da var su miktarı da çooook iyi
gayet güzel hippoşum afiyet olsun sporsuz gün geçirmene üzüldüm ama. Ben olsam spor yaparım hunharca çünkü 7 lere çok az kaldı o heyecanla asla sporsuz geçirmem.
kız ders çalışıyodum gezme yoktu
Güzel canım afiyet olsun. Kısır la ara olmaz o ana öğündür ki zaten öyle olmuş akşamı yememişsin.
oh mis gibi menü ama su yok. Suyu bir içsen 2 katı kilo vereceksin. Zorla kendini ben de nefret ediyorum su içmekten ama zorla işçiyorum çok etkiliyor diyet sürecini.
Akşama bırakmaman lazım canım sporu. Sabahtan hallet iş güç akşama yetişmiyor bak.
günaydın inciiimmmmmm
hahahahahahahah hahahahahah bende de oluyor bu
kalorisi değil de inci glisemik indeks değeri çopk yüksek o yüzden diyette yasaklı listesinde.
güzel canım yavaş yavaş o börekler de çıkar inşallah menüğlerinden. Afiyet olsun.
Bunu herkes bekliyor ben de yaptıydım aynı şeyi. Diyet bitsin bizle de birşeyler ye of sıkıldık diyip duruyorlar. İyi yapmışsın. Tartılma da zaten. Yarın kilo bildirimi yap bence.
harikaaaaaaaa1 şişe bitti şu an :)