Yanlış anlaşılır diyeHain domdomlar bana söylemediniz bile
Yoksa söylemez miyim kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlaşılır diyeHain domdomlar bana söylemediniz bile
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKüstüm ben
Cnm inan birilerini çağırmaya çekindik malum.. yoksa sana söylemez miyiz şekerim :))Hain domdomlar bana söylemediniz bile
Saol balım oldu.. çok güzel ve sağlıklı bi kahvaltı yaptım. .ohh..Afiyet olsun hippoşum
kızzzz hoş geldinnn nasıl gidiyo hamişlikHain domdomlar bana söylemediniz bile
banada söylememişlerdi ama ben buldum geldimmKüstüm ben
güya ders çalışıyo burdan hiç çıkmıyoöğle yemeği saati geliyooooor çok açım
Sen de daha mezun değildin çünkübanada söylememişlerdi ama ben buldum geldimm
Çalışmıyom incim tembel teneke Miu. Hiç istemiyorum çalışmak işkence gibi ama çalışmalıyım dagüya ders çalışıyo burdan hiç çıkmıyo
ayyyy bende hiç sevmemÇalışmıyom incim tembel teneke Miu. Hiç istemiyorum çalışmak işkence gibi ama çalışmalıyım da
Bu iki haftadır zaten aynı kilodayım ya hamilelikten gitmiyor sanırım ama 4 kilo vermem lazım en azyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız valla durumlar zaten sıkıntılıydı kesin yanlış anlaşılır diye korktum. Yoksa gelsen keşke buraya hep biz çok sevinirizzzzzz.
Bu iki haftadır zaten aynı kilodayım ya hamilelikten gitmiyor sanırım ama 4 kilo vermem lazım en az
Haklısın gülbecim çok da anlamam ama ilk bi kilo duruyo sonra zayıflıyolar hamileliğin başında sanırım verirsin bence sen meülerin çok çok iyi oluyor çünkü. Kız amaaan bebişi sağlıkla doğur da gelirsin zayıflarız ne var sanki izne mi çıkıyosun bu hafta?Ben takımı negatif etkilemek istemiyorum sabit kilom ya 2 haftadır
aha aynı böyle hissediyorum derse karşıayyyy bende hiç sevmem
İlk 4 ay hiç birşey yemesen de bebiş besleniyor anneden onun için gerekli şeyleri zaten yiyorum ben ama bilmiyorum gitmedi hiç anlamadım sabit kalırsam izne ayrılacağım bende emekleri boşa gitmesin kızların yaHaklısın gülbecim çok da anlamam ama ilk bi kilo duruyo sonra zayıflıyolar hamileliğin başında sanırım verirsin bence sen meülerin çok çok iyi oluyor çünkü. Kız amaaan bebişi sağlıkla doğur da gelirsin zayıflarız ne var sanki izne mi çıkıyosun bu hafta?
Öyleyse alayım seni hemen buraya
Sun spor yapamadim ben menu olarakta bi sey yemedim yaaa dün xok yoğunduk aksam karpuz peynir yedim sabahta poğaça
Aynen kuzum insan stres oluyor sabit ya da artıdaysa çünkü. Hiçççç strese girme. Takipteyim yarın gözüm üstünde bi de hippotalamus daİlk 4 ay hiç birşey yemesen de bebiş besleniyor anneden onun için gerekli şeyleri zaten yiyorum ben ama bilmiyorum gitmedi hiç anlamadım sabit kalırsam izne ayrılacağım bende emekleri boşa gitmesin kızların ya