Sensin ŞİŞKO

Günaydın kizlar.Yarin cuma:rolleyes::rolleyes:

sem35 sem35 canim cok sukur atesi yukselmedi ama asiri bi huysuzlugu vardi yatağa koydugum an çığlık atiyodu.Asidan sonra korkunca ust uste bi de bi suru doktora gidince huyu degisti cocugun resmen.Uyandi durdu.saat 5 bucuk gibi karnını doyurduktan sonra biraz daha rahatladi da keyifli uyandi.

sem35 sem35 canim cok sukur atesi yukselmedi ama asiri bi huysuzlugu vardi yatağa koydugum an çığlık atiyodu.Asidan sonra korkunca ust uste bi de bi suru doktora gidince huyu degisti cocugun resmen.Uyandi durdu.saat 5 bucuk gibi karnını doyurduktan sonra biraz daha rahatladi da keyifli uyandi.
Günaydın cnm.. çok sevindim.. geçmiş olur artık..

Ay ne güzeldi yerli malı haftası çocukluğum geldi aklıma
Gerçekten güzeldi.. tatlılardan falan yemedim ama işte sarma falan yedim.. bide oğlumun yarım böreği olabilir.. küçük bir karenin yarısı.. başka başka bu kadar galiba :))

Ayy hadi inşallah geçmiştir canım

Back