Sensin ŞİŞKO

Şöyle ki pek olmamış.. zati katmer yemişsin üstüne ağzına lokma atmışsın.. bide akşam yemeğinde hem patates hem makarna :KK43:

Bu arada yürüyüş olarak çarşıda gezmek ise onu spordan sayamıyoruz maalesef canım.. çünkü çarşıda illa ki duruyoruz.. tempolu yürüyüşte olmuyo.. özellikle spor yapmak için yürüyüş yapman lazım :KK66:

Canım sen rakibimsin ama sana kıyamadım.. bence sen en iyisi yarın bi detoks yapta artılardan kurtul :KK66: hadi görim seni..
Ayy seyyy o_O benim adami 10 gunlugune bi yeremi yollasam o yokken yemekte yapmiyorum yemiyorumda.of neden guzel olan hersey sagliksiz:silah: detoks yapim haklisin.:KK51:

Bende menü verim.. bugün iştahım açıktı malum regl ama işte elimden geleni yaptım..

Uyanınca bi incir yarım ceviz

Kahvaltı 12 de..
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
Peynir

Ara
Sütlü kahve
1 küçük tarçınlı muz (regl sancılarına iyi geliyormuş :KK66: )
1 küçük parça Pişmaniye

Ara
Türk kahvesi incir (akşam yemeğinin pişmesini beklerken)

Akşam 19da..
2 parça fırın poşetinde sarımsaklı tavuk ğöğsü
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık patates püresi
Senle ben goturmusuz bugun tatlilari patatesleri:halay:ama senin az kurtarmisin ben kendime yanayim.yalniz regl doneminde metabolizma daha hizli calisiyormus avantajli yanida var

Sabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
1 incir
Pastırmalı yumurta
5 zeytin
Peynir
2 dilim domates
1 dilim tbe

Ara 12.00 Türk kahvesi

Ara 13.30
4 dilim portakal
2 avuç çekirdek
1 bardak süt

Ara 17.30 5 dilim portakal
1 çok ince dilim kek

Akşam 19.00
2 kepçe yoğurt çorbası
1.5 tbe
1 küçük kuru soğan
4 yk sütlaç

Su 2-2.5 arası
Hamile halinle benden iyi menun var :nazar:sutlaci gunduz yiyeydin iyiydi pirincten dolayi.

Canım bak kilo verirken makarna yeme patates de yememeye çalış birde bu gün küçük küçük lokmalarla bile vücudu kilo vermeye engellemiş oluyorsun neden söylüyorum bunları tartıda eksi görmediğinde üzülme diye onun sinir etme yapısını bildiğimden söylüyorum
Haklisim canim dagitan adam kurdanla soktu burnumun dibine dayanamadim.makarnayi yemem artk hatta yememek icin hic yapmicm patatesi arada yiyeyim ama ya cok seviyorum :KK15:

Haklisim canim dagitan adam kurdanla soktu burnumun dibine dayanamadim.makarnayi yemem artk hatta yememek icin hic yapmicm patatesi arada yiyeyim ama ya cok seviyorum :KK15:
Kız bizim eve haftada bikaç kilo patates alınıyordu.. eşim sen diyete başladın başlayalı ayda bi patates alıyorum dedi :KK70:düşün ne kadar seviyorum..

Kız bizim eve haftada bikaç kilo patates alınıyordu.. eşim sen diyete başladın başlayalı ayda bi patates alıyorum dedi :KK70:düşün ne kadar seviyorum..
Demekki esin cok yemiyor bizimki deli oluyo patatese ben her sebzeyi yerim o yemez o yuzden yaptigim sebze yemeklerinin icine patates koyuyom oda yesin diye.e bende seviyorum die dayanamiyorum.

Ya cnm bende öyleydim.. oğlum 9 olacak nerdeyse küçüğüde 1.5 :)) artık hergün mecbur yemek yapıyorum.. hepimizin yiyebileceği yemeği düşünmek çok zor :))
Ama birlikte yemek çok güzel eşim kahvaltılarda hep bizimle birlikte o yüzden kahvaltı hep hazırlıyorum akşam kalıyorum ne yapayım diye ama sağlıklı yemek lazım hamilelikten tam diyet moduna da geçemiyorum ben ama sağlıklı yemek en güzeli tabi akşamları tek kişilik te olsa yapayım artık

Bende patatesi o kadar çok seviyorum ki ama evde hiç
Yapmıyorum kızlar ben evlendiğimden beri evde yaptığım pirinç pilavı filan sayılıdır misafirden misafire kendimiz için hiç yapmam patates de yapmamaya çalışıyorum ama çok seviyorum her türlü patates yemeğini ama kilo yapıyor kendimi bildim bileli de dikkat ederim ama Doğum sonrası bir toplayamadı bakalım bu Doğum sonrası ne olacak

Demekki esin cok yemiyor bizimki deli oluyo patatese ben her sebzeyi yerim o yemez o yuzden yaptigim sebze yemeklerinin icine patates koyuyom oda yesin diye.e bende seviyorum die dayanamiyorum.
Yani eşim pirinç pilavı çok sever.. her akşam yapardım önceden..ben diyete başladım ev ahalisi de bana uyuyor mecbur.. haftada 1 gün eve ekmek alıyoruz o da pazar günü :)) eşimde haftanın 3 günü dışarda yiyo.. kahvaltıyı da dışarda yapıyor..

Kızın yemek yemiyo mu?? Köfte yapsan falan yemez mi??

Yani eşim pirinç pilavı çok sever.. her akşam yapardım önceden..ben diyete başladım ev ahalisi de bana uyuyor mecbur.. haftada 1 gün eve ekmek alıyoruz o da pazar günü :)) eşimde haftanın 3 günü dışarda yiyo.. kahvaltıyı da dışarda yapıyor..

Kızım sabah kahvaltıda tost simit ya da patates yiyor akşamları da makarna çorba öyle şeyler iştahı hiç yok bol meyve yer günlük birde süt içiriyorum o kadar o yese neler yaparım neler eşimi aramam o zaman :)
Biraz daha büyüdükçe yer inş geçen gün pırasa yedi yavaş yavaş yerse güzle olacak

Köfte bazen yarım zor yiyor bazen hiç ondan yapasım gelmiyor
Oğlun filan ekmek yemiyor mu

Bende patatesi o kadar çok seviyorum ki ama evde hiç
Yapmıyorum kızlar ben evlendiğimden beri evde yaptığım pirinç pilavı filan sayılıdır misafirden misafire kendimiz için hiç yapmam patates de yapmamaya çalışıyorum ama çok seviyorum her türlü patates yemeğini ama kilo yapıyor kendimi bildim bileli de dikkat ederim ama Doğum sonrası bir toplayamadı bakalım bu Doğum sonrası ne olacak
Dogumdan sonra zor veriliyor malesef ben oncede bi hafta ac kalsam 5 kilo gidrrdi simdi 1 gitse sevnyrm

:spor:13 aralık spor yarışması:spor:

1. Bilinmeyen : koşu 40 puan, 100 dakika yürüyüş 200 puan, bölgesel 95 puan, eliptik 56 puan, bisiklet 18 puan
Toplam 409 puan (kürek çekme puanı yok onu ekleyemiyorum )

2 sem35 lesli 3 mil 90
200 ip 40
300 bölgesel 50
Toplam 180

3.hippotalamus : 1 mil leslie 30 puan

Tam menü verecektim oglum uyandi 1 saatte uyudu.Dun geceden uykusuzdum gündüz de uyudum o yüzden saatler pek hos degil

Sabah(degil aslinda)14.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.30
1 elma
10 cig badem

Aksam 18.30
Corba
Kabak yemegi

Su 2lt oldu az önce de yeşilçay ictim.

Tam menü verecektim oglum uyandi 1 saatte uyudu.Dun geceden uykusuzdum gündüz de uyudum o yüzden saatler pek hos degil

Sabah(degil aslinda)14.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.30
1 elma
10 cig badem

Aksam 18.30
Corba
Kabak yemegi

Su 2lt oldu az önce de yeşilçay ictim.
Afiyet olsun cnm..