hahahahahahaha şimdi iradesizliğin biter işte dğnden beri dert oldu iradene yansıdıydıAyyyyyy dillere destan o kalbi pırlanta olan kişi beni de tanıyormuş
@MiuLego @tevafuk55 @hippotalamus @inciakis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahaha şimdi iradesizliğin biter işte dğnden beri dert oldu iradene yansıdıydıAyyyyyy dillere destan o kalbi pırlanta olan kişi beni de tanıyormuş
@MiuLego @tevafuk55 @hippotalamus @inciakis
Yürü git şurdan yabenimde spora dönmem lazım bir an çnce negzel adonislerim başlamıştı belli olmaya
Yassah mı gerçektensus kız zayıflama topiğinde yasaklı kelimeler kullanma
Yok yasak değil ama sana yasakkYassah mı gerçekten
Sana dediğimde benimle beraber başlasaydın seninde olurdu şimdiYürü git şurdan ya
canımız çekiyo AÇIZZZZZZYassah mı gerçekten
Ben mekik çekicem göbek sorunum war sadece benimSana dediğimde benimle beraber başlasaydın seninde olurdu şimdi
Dimi amacanımız çekiyo AÇIZZZZZZ
Tabi tok açın halinden ne anlar
açım kız bencanımız çekiyo AÇIZZZZZZ
Tabi tok açın halinden ne anlar
senin şu göbek sorunun bi bitmediBen mekik çekicem göbek sorunum war sadece benim
Dimi ama
Ewet 1 senedir böyleyim. Bu sene ben ben değilimaçım kız ben
Beni de alın diyeceğimde ben diyet yapmıyorum ama kaldım şimdi ortada
senin şu göbek sorunun bi bitmedi
Sabah akşam gezip yiyosun ondan olabilir miEwet 1 senedir böyleyim. Bu sene ben ben değilim
Kızz nerde geziyom söyle bana bayram tatilinde 10 gün ewdeyim meselaa...Sabah akşam gezip yiyosun ondan olabilir mi
gel bebeğim gel..açım kız ben
Beni de alın diyeceğimde ben diyet yapmıyorum ama kaldım şimdi ortada
İyi ki bi oturdun k.nın üstüneKızz nerde geziyom söyle bana bayram tatilinde 10 gün ewdeyim meselaa...
İşe git gel okadar.. Arada çıkıyorum o da normal yani.
Sen her Allah'ın günü sahildesin ama senin kilo sorunun yok
Aslında beslenmeme dikkat etmem lazım, evde tek olunca sapıtıyorum bazen.gel bebeğim gel..
diyet yaıyorum demiceksin zaten afilli adını kullncaksın
SAĞLIKLI BESLENİYORUM
Anca kocanla yürü çağırmıyorsun ki çağırdın mı ???İyi ki bi oturdun k.nın üstüne
Kzıım ben sahile yürümeye gidiyorum hergün 10.000 adımım var
Gelcen mi her akşam?Anca kocanla yürü çağırmıyorsun ki çağırdın mı ???
Dötümün dibindesinn dalacam haaa
Haftada 3 gün gelirim. Yürüyüş 1 bardak çay missss ...Gelcen mi her akşam?
Tamam bi ayar çekelim o zamanHaftada 3 gün gelirim. Yürüyüş 1 bardak çay missss ...
Rutin haline getirmek güzel olur şu kışa girmeden.
Tamam canım telde konuşalım.Tamam bi ayar çekelim o zaman