Sensin ŞİŞKO

Uyanınca
1 bardak su, 1 maden suyu

Kahvaltı 09:30
1 muz, 1 süt, 1 hurma

Öğle 12:15
Yarım kase brokoli çorba
Zeytinyağlı enginar
2 yk zeytinyağlı soğuk taze fasulye
Yeşil mercimekli salata, Yoğurt
1 dilim karpuz

17:00 12 tane çiğ fıstık

Akşam 17:30
Orman meyveli sütaş yoğurt 4 yk kadar

Uyumadan 1 kupa kiraz sapı çayı ve çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı süt hüpletirim.

Su: 3.5 lt + 1 soda (şimdilik)

Menümu vereyim @MiuLego
Sabah maydanoz kürü

Kahvaltı 2 yum kk peynirli omlet
Domates küçük biber
1.5 dilim tam b ekm

Ara limonlu soda (dondurmadan kaçış)
Ara 4 erik(avucumu dolduracak kadar)

Öğle aksam 16.00: 2 kabak 2 yumurtalı kabak mucverin tamami(fırında)
5 kaşık yoğurt

Ara türk.kahvesi 2 hurma 6 badem

Spor: 80 dk yürüyüş 20 dakika koşu

Ara bitki çayları belki yine kahve

Su 3 litre

Menümü veriyorum..
Kahvaltı 11de..
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 incir

Ara
Türk kahvesi

Ara
1 dilim armut
Yarım şeftali
Küçük salkım üzüm

Hata yaptım bi bisküviyi ağzıma attım dalgınlıkla.. üstüne 500ml su içtim..

Akşam 19.30
1 tabak etli bamya
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Süper suoer bayan irade canımsın
Harika ötesi hippom su ne kadar spor yaptın mı :)

Süper suoer bayan irade canımsın

Harika ötesi hippom su ne kadar spor yaptın mı :)
Yok cnm ya spor yapamadım. . İşim bitmedi bugün.. bitek bamyayı ayıklamak 1 saatimi aldı oğlumu uyutursam halim kalırsa yapıcam spor.. suyu da sayamıyorum ki.. büyük bir bardağım var sürekli ona doldurup içiyorum.. en az 3 lt..

sabah
2 yumurta
bol marul
zeytin
domates salatalik
yarim cay bard.cay

oglen
turlu gibi bisey
ekmek yok

ara
kisir
salatalik

aksam
canim hicbisey istemedi yemedi

oglenden itibaren 8 bucuga kadar yurudum nerdeyse
sabah 20 dakka yuruyus
5 defa mekik 22 tane

Hadi bakalım maşallah cnm.. kısır şişkinlik yapabilir ama baya yürümüşsün.. yarın senden süper bi menü alalım malum perşembe. . Cuma güzel bir eksi gör :))

b
birde ikindiye dogru coxugun azcik doneri kalmisti onu yedim

Hadi bakalım maşallah cnm.. kısır şişkinlik yapabilir ama baya yürümüşsün.. yarın senden süper bi menü alalım malum perşembe. . Cuma güzel bir eksi gör :))
yok anam yoook ben eksi goremem yaptigim gerseyde bosuna 1 haftadir insan hicmi zayiflamaz ustune kilo aldim

yok anam yoook ben eksi goremem yaptigim gerseyde bosuna 1 haftadir insan hicmi zayiflamaz ustune kilo aldim
Kız ama yiyorsun.. :)) bak @MiuLego nun menüsüne.. öğle Yiyip akşamı hafif atlatıyo.. cnm bizi bu hale getiren artan yemekleri dökülmesin diye yemek değil mi?? Vazgeçmeyeceksin.. bu hafta daha dikkatli olacaksın. . Öğreniceksin.. hala bazı şeyleri oturamadın kafanda. .

Aranın saati kacti kısır miktarı ne kadardı ? bunlar önemli canım kısır bir ara değil ama güzel bir oglen yemeği olabilir

G Ü N A Y D I N

Herkeslere kocman gunaydin

Bugün yeni bi gün hadi bakalim

-500 deyim kizlar ya bir gunde aldığım kiloyu bir günde verdim yihuuuuu .. hemen acik hava yürüyüşüne çıkıyorum bu gazla..
görüşürüz..

kiz yiyon diyinda acliktan oluyom bence cokta yemiyom diyete girmeden once daha zayiftim aclik bana kilo aldiriyir canm tw de dinledim de bazilari diyette kilo bile alirmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…