yakışıklım gelmişNasıl gidiyor kızlarr
açızzzzzz aççççççç ama iyi gidiyor tartıyla aşk yaşıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakışıklım gelmişNasıl gidiyor kızlarr
Ben miyim o ahahahayakışıklım gelmiş
açızzzzzz aççççççç ama iyi gidiyor tartıyla aşk yaşıyoruz
İyiym ben de ne yapayım , misafirim var takılıyorum öyle . Hava bugun mahvetti beni bi kapalı bi açıksen napıyorsunnnnn Disipline Girmis BirKadin
hahahahah uğraşma soul umla. İyi gidiyor çok. Bi sorsana bugün yemekte kumpir varmış ne kadar yemiş o?Ben miyim o ahahaha
İyi bakalım kolay gelsin, şu @My SouL dikkat edin, arada yoldan çıkartır o adamı
O hepsini yemiştirhahahahah uğraşma soul umla. İyi gidiyor çok. Bi sorsana bugün yemekte kumpir varmış ne kadar yemiş o?
aynen hava yüzünden ruh halimde aynı öyle inişli çıkışlı ufİyiym ben de ne yapayım , misafirim var takılıyorum öyle . Hava bugun mahvetti beni bi kapalı bi açık
Valla aynı anda güneş yağmur rüzgar, tam bir komedi bugünaynen hava yüzünden ruh halimde aynı öyle inişli çıkışlı uf
Doğruyu söyledimMy SouL ne diyor bi bak??????
Ben miyim o ahahaha
İyi bakalım kolay gelsin, şu @My SouL dikkat edin, arada yoldan çıkartır o adamı
hahahahah uğraşma soul umla. İyi gidiyor çok. Bi sorsana bugün yemekte kumpir varmış ne kadar yemiş o?
O hepsini yemiştir
My SouL ne diyor bi bak??????
Doğruyu söyledim
Geldiii benim kii, gelir gelmez de benimle uğraşmasa olmaz.
2 çatal aldımm kızımm, salata çorba yedim.
Birde şeffali meyva vardı.
Yersen ye daha doymazsan da beni yee ... Gerisini yazmıyım şimdiHe bende yedim
Ay valla bugün baya yedim yağlı yağlı böreklerYersen ye daha doymazsan da beni yee ... Gerisini yazmıyım şimdi
Kilo sorunum yoksa benden yerdim senin gibi :)Ay valla bugün baya yedim yağlı yağlı börekler
Ayyyyyy dillere destan o kalbi pırlanta olan kişi beni de tanıyormuş
dedim kötü bi şey demez ama beğen gitsin aus
ama ben seni de tanıyorum ki
kız köşede bucakta elimde telefon takımı okuyorum ya o malum olmuş sana
Geldiii benim kii, gelir gelmez de benimle uğraşmasa olmaz.
2 çatal aldımm kızımm, salata çorba yedim.
Birde şeffali meyva vardı.
sus kız zayıflama topiğinde yasaklı kelimeler kullanmaAy valla bugün baya yedim yağlı yağlı börekler
benimde spora dönmem lazım bir an önce negzel adonislerim başlamıştı belli olmayaKilo sorunum yoksa benden yerdim senin gibi :)
sus kız zayıflama topiğinde yasaklı kelimeler kullanma