Sensin ŞİŞKO

:spor:12 aralık salı spor listesi :spor:

1. Hippo: 1mil leslie 15 dk : 30 puan
100 ip at:20 puan

Toplam:50 puan

2. Bilinmeyen : yürüyüş 260 koşu 40 eliptik 20 bisiklet 15 bölgesel 65
Toplam : 400 puan
3 sem35 leslie 3mil : 90
Altına ekleyerek devam edelim :KK45:
Vuhuuuu 3 mil demekk
Süper süper süper
Teşekkürlerrrr
Kizlar bende spor yok bugun.ayagimin altinda nasir gibi bisey cikti gunduz de disari ciktim 2 kere yorulmuşum.bu aksam dinlenmece
Aaaa çok geçmiş olsunn
Cok iyi olmus

Bacim acliktan duser bayilirsin

Guzel olnus canim sahur doyurucu sen hamissin torpillisin :) bu ayki reglimden sonra ben de baslamak istiyorum bakalim nasip.

Guzel olmus canim.Mutfak tartisi kullaniliyor galiba :)

Bulgur pilavi aksam sislik yapmasin kuzum. Menu guzel.

Güzel olnus canim.spor puanini da gordum gormezden geliyorum:deli:
Ahahahah Teşekkürler :D :D

Kizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.

Kizlar oglumun atesi cikmis yanaklarda fln bisey yoktu oynarken bi baktim alni sicak sirti bacaklari olctun 38.2 olmus.dogdugundan beri ilk defa cikiyo atesi evde de yalnızım panik oldum.calpol verdim bekliyorum.bacaklarını islak bezle sildim ust govdeye dokundurtmadi agladi.simdi de mirin kirin yatiyo omzumda.
Duşa sok düşmezse..

Aaaaa çok üzüldüm şimdi okudum kusura bakma canım çok çok geçmiş olsun evet duşa sok bence de

Canım başka ateş düşürücü var mı dolven gibi 4 saat aralıkla ateş düşürücü ver birde dirsek araları koltuk altına ıslak bez koy değiştir bunları ateşi düşene kadar birde kalın giydirme ateşi tamamen düşmeden emş

Back