Sensin ŞİŞKO

My 600 lb life diye bir program var tlcde gördün mü bilmiyorum. Orda 300 kg lık kadınların bile kocaları sabote ediyor diyetlerini aynı dediğin şeyleri yapıyorlar ben bu adamları anlamadım cidden
Yok canim hic gormedim programi:) bende anlamiyorum hem zayif seviyor hem yardim etmiyor annesi bana ben senin yasindayken igne deliginden gecerdim demisti bende cuvaldizdir o demistim esimin yaninda diyince bide cekinmistim biraz gorurler onlar:)

Yok canim hic gormedim programi:) bende anlamiyorum hem zayif seviyor hem yardim etmiyor annesi bana ben senin yasindayken igne deliginden gecerdim demisti bende cuvaldizdir o demistim esimin yaninda diyince bide cekinmistim biraz gorurler onlar:)
Şimdi geçebiliyormu iğne deliğinden sen sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıp sadece gençken değil her yaşta iğne deliğinden geçeceksin

Y Yesilelma90 bi kaynanaya gostermeci de sen misin kuzum

Benim esim de cok yer aksam bi dolu yemek yer üstüne tv karisinda cekirdek kuruyemis yer kola icer ustune meyve yer.artik abur cubur almiyorum eve yemiyo o da eskiden de cok duskun degildi.bana ısrar etme huyu yok allahtan.sadece meyve uzatir onu da yemeyecegimi bilir.

Allah Allah ne kadar ayıp insanlar nasıl böyle kalp kırıyor ben anlamıyorum asla birine böyle bir şey diyemem

Bugun persembe ve benim aksama misafirim varrrr sagolsun annem boregi tatliyi yapti oyle gitti gezmeye ben de bi pogaca yaptim bi de Salata yapcam zaten gec gelecekler cok yemezler.oglumu uyutup salatayi hallederim evi bi supururum lavabolari hallederim.

Bana da tel elimde diye cok laf ediyolar ben de kabiz oldum diyip lavaboya girip gecmisi fln orda okuyup yaziyorum

Hadi atlattım diye gel.. yarın cuma yeme sakın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…