Ohh çok şükür aman bebeler iyi olsunlar :))Günaydın kızlar. Oglum bugün biraz daha iyi cok şükür. .
Yok canim hic gormedim programi:) bende anlamiyorum hem zayif seviyor hem yardim etmiyor annesi bana ben senin yasindayken igne deliginden gecerdim demistiMy 600 lb life diye bir program var tlcde gördün mü bilmiyorum. Orda 300 kg lık kadınların bile kocaları sabote ediyor diyetlerini aynı dediğin şeyleri yapıyorlarben bu adamları anlamadım cidden
Günaydın tatlışlar yine vücut analizine gittim yine diğer yaptırdığım 2 tanesinden çok çok farklı sonuçlar geldi bir daha da yaptırmam
Şimdi geçebiliyormu iğne deliğinden sen sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıp sadece gençken değil her yaşta iğne deliğinden geçeceksinYok canim hic gormedim programi:) bende anlamiyorum hem zayif seviyor hem yardim etmiyor annesi bana ben senin yasindayken igne deliginden gecerdim demistibende cuvaldizdir o demistim esimin yaninda diyince bide cekinmistim biraz gorurler onlar:)
Simdi igneyi batirsan girmezŞimdi geçebiliyormu iğne deliğinden sen sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıp sadece gençken değil her yaşta iğne deliğinden geçeceksin
Allah Allah ne kadar ayıp insanlar nasıl böyle kalp kırıyor ben anlamıyorum asla birine böyle bir şey diyememYok canim hic gormedim programi:) bende anlamiyorum hem zayif seviyor hem yardim etmiyor annesi bana ben senin yasindayken igne deliginden gecerdim demistibende cuvaldizdir o demistim esimin yaninda diyince bide cekinmistim biraz gorurler onlar:)
Benim oğlum hasta gibi huysuz durmuyo.. şu an emziriyorum da anca oturdum :))Güzel kızlar nerelerdesinizzzzzz
Yaaa bebekler hep hasta şu aralarBenim oğlum hasta gibi huysuz durmuyo.. şu an emziriyorum da anca oturdum :))
Ayyy ben de isterim ben deeeKızlar ikili rakip sistemine geçelim mi ne dersiniz?? Tabi bireysel yarışta devam edicek
Valla ben kilomuz yakın diye Y Yesilelma90 ı seçiyorum.. sende kilona yakın birine meydan okuAyyy ben de isterim ben deee
Hadi atlattım diye gel.. yarın cuma yeme sakın :))Bugun persembe ve benim aksama misafirim varrrr sagolsun annem boregi tatliyi yapti oyle gitti gezmeye ben de bi pogaca yaptim bi de Salata yapcam zaten gec gelecekler cok yemezler.oglumu uyutup salatayi hallederim evi bi supururum lavabolari hallederim.
Bana da tel elimde diye cok laf ediyolar ben de kabiz oldum diyip lavaboya girip gecmisi fln orda okuyup yaziyorum
Birazdan miu damlar buraya çip takti ya bana..yersem beni 2 kere vurur civili sopasıylaHadi atlattım diye gel.. yarın cuma yeme sakın :))
Ben herkesin kilosunu bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?