• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Bende menü verim

Uyanır uyanmaz
1 incir yarım ceviz

12.30da kahvaltı
2 yumurta ile mantarlı biberli omlet
5 zeytin
Peynir
3 çeri domates
1 salatalık
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
Kuru Kayısı
Yarım ceviz

Akşam 19.15te
1 dilim ev yapımı pizza
Cok guzel atlatmissiniz bugunu ayy imreniyorum sizlere

Cok guzel atlatmissiniz bugunu ayy imreniyorum sizlere
Ahh cnm atlatma işte.. idare eder.. kardeşim var 2 çocuğum var kendime ayrı yemek yapacak vaktim yok inan.. pizzayı yaparken küçük oğlum durmadı.. elim hamurda ağlıyor illa beni kucağına al diye . 4 te başladım pizza yapmaya 7yi geçti sofraya oturduk düşün.. kahvaltıda da aynı şekilde durmadı en son onu uyutup kahvaltı yaptım..

Bu adamlar da fena zayıf olalım isterler içten içe ama sabote de ediyorlar çok güzel
Evet esim zayifligi seviyor biliyorum yani cok seil ama kiloda sevmiyr fakat kiskanc kndi kilo aldi die vereym istemiyr kahvaltida citir ekmegi karsimda dograyyp bu yenmezmi bee diyor en sevdigim seyleri aliyor eve cipsler cikolatalar falan ama.yemiyorum baya oldu agzima cikolata tatli surmeyeli.

Evet esim zayifligi seviyor biliyorum yani cok seil ama kiloda sevmiyr fakat kiskanc kndi kilo aldi die vereym istemiyr kahvaltida citir ekmegi karsimda dograyyp bu yenmezmi bee diyor en sevdigim seyleri aliyor eve cipsler cikolatalar falan ama.yemiyorum baya oldu agzima cikolata tatli surmeyeli.
Valla canım her şeye hayır diyorum ama çikolata hariç.. arada bi iki kare yada bikaç draje yiyorum kahvenin yanında.. tutmasam bi iki paket yerim valla :))

Ahh cnm atlatma işte.. idare eder.. kardeşim var 2 çocuğum var kendime ayrı yemek yapacak vaktim yok inan.. pizzayı yaparken küçük oğlum durmadı.. elim hamurda ağlıyor illa beni kucağına al diye . 4 te başladım pizza yapmaya 7yi geçti sofraya oturduk düşün.. kahvaltıda da aynı şekilde durmadı en son onu uyutup kahvaltı yaptım..
Cok zor isin ben bebegim daha 6 bucukaylik deil kendime ozel yemek yapmak esime zor yemek hazirliyorum hep kucak istiyor asla yalniz kalmiyor gunduz uykuda yok ya ayakta sallicm ya kucakta gezdiricm seni tahmin bile edemiyorum buna ragmen menun gayet guzel.

Valla canım her şeye hayır diyorum ama çikolata hariç.. arada bi iki kare yada bikaç draje yiyorum kahvenin yanında.. tutmasam bi iki paket yerim valla :))
Bende cok severm heleki kahveyle bu yuzden kahve icmiyorum gecen arkadasm severm die menengic kahvesi getrms busfer ictm sekersiz acaba sekersiz sabahlari icsem bisey olurmu yani menengicli olmasi bisey farkedermi?

Ben geldim menüyü vereyim gelemeyebilirim

Sabah 10
Bir has yumurta
Yarim domates
Iki zeytin
3 ceviz
Bir parça peynir
Şekersiz çay

Ara yok acıkmadım hic

Akşam
Iki kepçe kelle paça çorbası
Bir tabak küçük karnabahar yemeği
Salata

su 2 litre
Spor yok misafir geldi
Oh bugun karnabaharlar var hep yarinda ben yapayim menu miss

Aaa o da değişikmiş yaa... zayıf olunca çok çok güzel oldun derler ama kendi de zayıf olsun istiyor. E kendi de yapsın o zaman diyet

Aaa o da değişikmiş yaa... zayıf olunca çok çok güzel oldun derler ama kendi de zayıf olsun istiyor. E kendi de yapsın o zaman diyet
Aslinda bi ara hirs etti iyi zayifladi sonra saldi gene kendini cok cips tuketiyor burger delisi.asla agzi durmaz ille abur cubur yiyecek esimle diyet yapmak bana iskence gbi geliyor dun aksam oturmus dibimde goturuyor meyveleri bide uzatiyor ille ye die inan nasil zor direndm genede yemedm .surekli biseyler tuketiyor onumde

Bende cok severm heleki kahveyle bu yuzden kahve icmiyorum gecen arkadasm severm die menengic kahvesi getrms busfer ictm sekersiz acaba sekersiz sabahlari icsem bisey olurmu yani menengicli olmasi bisey farkedermi?
Menengiç faydalı diye biliyorum.. canım şu drajeler var ya onlardan al yada bitter.. çok canın çekiyorsa arada bi iki kare bitter ya da 3-5draje ye ;)

Günaydınlarr :KK200:

@tuzsuz_ruh dünkü menüyle güzel canım
matematik61 matematik61 geçmiş olsun çabucak şifa bulsun inşallah
Y Yesilelma90 canım kahvenin yanında ben kuru incir yiyorum bitane çokta güzel oluyo benim eşimde ilk başlarda akşam meyve yada birşeyler yerken uzatır ye ya bukadarcıktan birşey olmaz derdi yemedim oda şimdi alıştı hatta bana ayak uydurdu 4 kilo verdi

Y Yesilelma90 canım kahvenin yanında ben kuru incir yiyorum bitane çokta güzel oluyo benim eşimde ilk başlarda akşam meyve yada birşeyler yerken uzatır ye ya bukadarcıktan birşey olmaz derdi yemedim oda şimdi alıştı hatta bana ayak uydurdu 4 kilo verdi
Ayy bu erkekler çok gıcık yaa.. iki dikkat ediyo hemen zayıflıyo.. benim eşimde her akşam çay çekirdek :( 80 kilo hain..

Aslinda bi ara hirs etti iyi zayifladi sonra saldi gene kendini cok cips tuketiyor burger delisi.asla agzi durmaz ille abur cubur yiyecek esimle diyet yapmak bana iskence gbi geliyor dun aksam oturmus dibimde goturuyor meyveleri bide uzatiyor ille ye die inan nasil zor direndm genede yemedm .surekli biseyler tuketiyor onumde
My 600 lb life diye bir program var tlcde gördün mü bilmiyorum. Orda 300 kg lık kadınların bile kocaları sabote ediyor diyetlerini aynı dediğin şeyleri yapıyorlar :D ben bu adamları anlamadım cidden

Menengiç faydalı diye biliyorum.. canım şu drajeler var ya onlardan al yada bitter.. çok canın çekiyorsa arada bi iki kare bitter ya da 3-5draje ye :KK66:
Ben ozaman kendime bi kahve yapayim cikolataya hic bulasmayayim ben oyle bir kareyle falan yetinmem biliyorum tadina baktimmi devami gelir ya hep ya hic o_O

Benim esimde mesela gece cok aciktm diyo ye biseyler diyorum sende ye diyo ac deilim ben nie yiyeimki diyorum suratlar tavirlar tripler havada ucuyo yok tek yiyemem sensiz yiyemem zaten hep onun yzunden aldm bu kilolari aksam yemegini duzgun yemezdi gece ya disaridan yemek soylerdi yada bana yaptirirdi tek yiyemem diyip benide ortak ederdi simdi ben yemeyince oda yemiyor sayemde kilo vericek:)

Back