• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Bugun persembe ve benim aksama misafirim varrrr sagolsun annem boregi tatliyi yapti oyle gitti gezmeye ben de bi pogaca yaptim bi de Salata yapcam zaten gec gelecekler cok yemezler.oglumu uyutup salatayi hallederim evi bi supururum lavabolari hallederim.

Bana da tel elimde diye cok laf ediyolar ben de kabiz oldum diyip lavaboya girip gecmisi fln orda okuyup yaziyorum :KK70:
Aman diyim amannnn misafir gelmesi tehlikeli ama sen herkes börek yerken salata yersen kendini muhteşem hissedersin :)

Y Yesilelma90 bi kaynanaya gostermeci de sen misin kuzum :KK70:

Benim esim de cok yer aksam bi dolu yemek yer üstüne tv karisinda cekirdek kuruyemis yer kola icer ustune meyve yer.artik abur cubur almiyorum eve yemiyo o da eskiden de cok duskun degildi.bana ısrar etme huyu yok allahtan.sadece meyve uzatir onu da yemeyecegimi bilir.
Benim tek o olsa iyi:) benm asil hedefim gorumceler fizikleri cok guzel cunku masallah:) ben gobekli olmim diyorum

Bugun persembe ve benim aksama misafirim varrrr sagolsun annem boregi tatliyi yapti oyle gitti gezmeye ben de bi pogaca yaptim bi de Salata yapcam zaten gec gelecekler cok yemezler.oglumu uyutup salatayi hallederim evi bi supururum lavabolari hallederim.

Bana da tel elimde diye cok laf ediyolar ben de kabiz oldum diyip lavaboya girip gecmisi fln orda okuyup yaziyorum :KK70:
Ayy koptum gulmekten:KK48:iyi fikirmis benim esimde kiziyorum die lavaboda oynar oyununu oda kabizim der hepo_O

Kizlar misafirim gelecek o yuzden menu verip hazirliga devam etcem geceye dogru wc gidip girerim artik :KK70:

Sabah 11.30
Kapya biber beyaz peynirli tost
8 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 14.30
1 mandalina

Aksam 17.00
1 tabak karnabahar
1 havuc

Cok acikirsam misafirler gelmeden 1 bardak sut icerim
Su 2 civari

Bak seeennnnn:skandal: ringe davet ediyorum bende seni :KK59: ilk olarak onumuzdeki cuma tartida kapisalimmi hangimiz daha cok kilo vericek hesaplasmasi:sampiyon:
Aramızda 1 kilo var.. ilk kim 67yi görür dersin ;) 7lerden kurtulmaca denemesi bedava ;) yüzde olarak bakarız.. boy kaçtı senin??

Menü vereyim
Sabah 2 kayısı bol su
10: Kahvaltı 1 yumurta beyazi, 1 tam yumurtalı Kapya biberli 20 gr peynirli omlet, 40 gr haşhaşlı ekmek
12: sade türkkahvesi, 1 incir
14: yeşil çay,5 çiğ badem
17: 4 kaşık barbunya pilaki, bol salata
18: şekersiz çay, 1 incir
Bol su

Aramızda 1 kilo var.. ilk kim 67yi görür dersin :KK66: 7lerden kurtulmaca denemesi bedava :KK66: yüzde olarak bakarız.. boy kaçtı senin??
Boyum 162 :olamaz: valla 67yi gorurmuyumki:KK14: ama bakalim hamgimiz ilk gorucek guncel kilon kac suanda? Sen beni yenersin spor yapiyosun sen :( neyse bende acliktan ölürum napim hem bende spor yapamasamda aktif sayilirim.bir umit belki gorurum 67yi

Kizlar misafirim gelecek o yuzden menu verip hazirliga devam etcem geceye dogru wc gidip girerim artik :KK70:

Sabah 11.30
Kapya biber beyaz peynirli tost
8 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 14.30
1 mandalina

Aksam 17.00
1 tabak karnabahar
1 havuc

Cok acikirsam misafirler gelmeden 1 bardak sut icerim
Su 2 civari