- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Ne diyorsun rakip işine??Birazdan miu damlar buraya çip takti ya bana..yersem beni 2 kere vurur civili sopasıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyorsun rakip işine??Birazdan miu damlar buraya çip takti ya bana..yersem beni 2 kere vurur civili sopasıyla
Aman diyim amannnn misafir gelmesi tehlikeli ama sen herkes börek yerken salata yersen kendini muhteşem hissedersin :)Bugun persembe ve benim aksama misafirim varrrr sagolsun annem boregi tatliyi yapti oyle gitti gezmeye ben de bi pogaca yaptim bi de Salata yapcam zaten gec gelecekler cok yemezler.oglumu uyutup salatayi hallederim evi bi supururum lavabolari hallederim.
Bana da tel elimde diye cok laf ediyolar ben de kabiz oldum diyip lavaboya girip gecmisi fln orda okuyup yaziyorum![]()
Sana en yakınAman diyim amannnn misafir gelmesi tehlikeli ama sen herkes börek yerken salata yersen kendini muhteşem hissedersin :)
Bana uyar kabul ederse @tuzsuz_ruh u alirimNe diyorsun rakip işine??
Aman diyim amannnn misafir gelmesi tehlikeli ama sen herkes börek yerken salata yersen kendini muhteşem hissedersin :)
Benim dediğim normal salataydı kız patates yenir mi hiç :) hele 8.30 da aman :)))Bana uyar kabul ederse @tuzsuz_ruh u alirim
Onu da yiyemem cunku bugun perşembe ve patates salatasi ve misafirler 8 bucukta gelecek![]()
Ben en gec 7de yeme isini bitirmis olurumBenim dediğim normal salataydı kız patates yenir mi hiç :) hele 8.30 da aman :)))
Oh maşallahhhhhhBen en gec 7de yeme isini bitirmis olurum![]()
Hamiş olmasan ben olurdumKızlar bana rakip yok en şişko benim
Benim tek o olsa iyi:) benm asil hedefim gorumceler fizikleri cok guzel cunku masallah:) ben gobekli olmim diyorumY Yesilelma90 bi kaynanaya gostermeci de sen misin kuzum
Benim esim de cok yer aksam bi dolu yemek yer üstüne tv karisinda cekirdek kuruyemis yer kola icer ustune meyve yer.artik abur cubur almiyorum eve yemiyo o da eskiden de cok duskun degildi.bana ısrar etme huyu yok allahtan.sadece meyve uzatir onu da yemeyecegimi bilir.
Bak seeennnnn
Ayy koptum gulmektenBugun persembe ve benim aksama misafirim varrrr sagolsun annem boregi tatliyi yapti oyle gitti gezmeye ben de bi pogaca yaptim bi de Salata yapcam zaten gec gelecekler cok yemezler.oglumu uyutup salatayi hallederim evi bi supururum lavabolari hallederim.
Bana da tel elimde diye cok laf ediyolar ben de kabiz oldum diyip lavaboya girip gecmisi fln orda okuyup yaziyorum![]()
Senin hepsi kilo degil canm ama sen rakip isine girme zaten senin durum farkli bebisinde kilosu var :)Kızlar bana rakip yok en şişko benim
Aramızda 1 kilo var.. ilk kim 67yi görür dersinBak seeennnnnringe davet ediyorum bende seni
ilk olarak onumuzdeki cuma tartida kapisalimmi hangimiz daha cok kilo vericek hesaplasmasi
![]()
Boyum 162Aramızda 1 kilo var.. ilk kim 67yi görür dersin7lerden kurtulmaca denemesi bedava
yüzde olarak bakarız.. boy kaçtı senin??
Yine süper canımKizlar misafirim gelecek o yuzden menu verip hazirliga devam etcem geceye dogru wc gidip girerim artik
Sabah 11.30
Kapya biber beyaz peynirli tost
8 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 14.30
1 mandalina
Aksam 17.00
1 tabak karnabahar
1 havuc
Cok acikirsam misafirler gelmeden 1 bardak sut icerim
Su 2 civari