Sensin ŞİŞKO

Anami da halama yolladiktan sonra azcik uzandim.oglani uyuttum ona yemek yaptim bize yemek yaptim evi supurdum o uyandi onu yedirdim birazdan kendim de yicem inşallah. Oglan uyanikken hicbisey yapamiyorum.annem gelince acma yapacak tatli isi bende bi de onlari kucuk kağıtlara yerlestircem ay..borek yapilacak kurabiye yaptik kuzen bi cesit getircek kısır yapcaz zararsiz minik patates topu yaparim belki 2 de halam gelcek bos gelmeyecekler eminim.E yas pastamiz da var.Yarinki sınav cok büyük hem de kendi evimde

Menu bildirimi yapayim
Sabah: haslanmis 1 yumurta beyazi sarisinin yarisi ve bir adet burgu peynir yaninda yesilcay
Öglen : 1 kase yagsiz makarna bir maden suyu
Aksam: yarim bardak salgam suyu
Su 3 litre
Spor : 30 dk leslie
10 squat :)

Sınav sorularınıda kendin hazırlıyor hemide

Menu bildirimi yapayim
Sabah: haslanmis 1 yumurta beyazi sarisinin yarisi ve bir adet burgu peynir yaninda yesilcay
Öglen : 1 kase yagsiz makarna bir maden suyu
Aksam: yarim bardak salgam suyu
Su 3 litre
Spor : 30 dk leslie
10 squat :)
Canım böyle dayanabiliyomusun, direncin düşecek menü sağlıksız gidiyo meyve, yoğurt salata gibi şeyler arıyorum menüde,
Sporla su gayet güzel

Kizlar menu betip cikmam zorundayim bu aralar beni mazur gorun litfen seviyorum sizi
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 16.00
Ceyrek ayva

Aksam 19.00
6 yk ispanak
1 havuc

Su 2 lt

3 lt su

60 dakika yürüyüş
4x12 squat
3x14 donkey kick
3x14 push down
3x14 dumbell curl
3x16 leg Curl

Sabah 09.00
110 gr üzüm
1 minik elma
1 minik mandalina
Nescafe

Ara 11.45
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
35 gr peynir
2 cherry domates
Yarım badem salatalık
1 biber

Öğle 14.00
Mercimek çorbası

Ara 15.00
10 gr fındık
5 gr ceviz
3 küçük galeta
5 gr yaban mersini
Nescafe

Akşam 16.45
Kapuska
95 gr yoğurt

Ara 17.30
3 gr bitter
Nescafe

Alınan 938 kcal
Yakılan 250 kcal

Kizlar menu betip cikmam zorundayim bu aralar beni mazur gorun litfen seviyorum sizi
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 16.00
Ceyrek ayva

Aksam 19.00
6 yk ispanak
1 havuc

Su 2 lt
Süper canım afiyet olsun
Kızlar malum benimde kardeşim geldi.. ne giriyorum doğru dürüst nede diyete dikkat ediyorum toparlıcam ama ..
Yinede çok kaçırmamaya çalış balım
Yine süper

Canım böyle dayanabiliyomusun, direncin düşecek menü sağlıksız gidiyo meyve, yoğurt salata gibi şeyler arıyorum menüde,
Sporla su gayet güzel
Haklisin canim bi saat once bir dilim turp bir havuc rendeledim yedim buara gercekten yiyemiyorum biseyler yedigimde agri oluyor midemde ben bile kendime sasiriyorum cunku doymayan yemediginde eli ayagi titreyen biriydim ama iyide oldu biyandan:) buarada dukan birasini yapiyorum bi kac gun ara vermek zorunda kaldm ama gene basladim iki gundur siskinligimi aliyor

Selam canlarım ben geldim evde yoktum bugün kusura bakmayın ancak fırsat buldum Menümü vereyim

Sabah 12 de yedim
Tost
Şekersiz çay

Ara yok yemek yedim direk

Saat 4 de 5 köfte bol salata
2 bardak ayran

Ara 7 de bir mandalina
Avuç içi kadar çiğdem

Spor 1 buçuk saat yuruyus
Su 2 litre

Güzel olmuş tost güççükmüydüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…