- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler..
Canım biraz kendinden bahsetsen.. yaş kaç??evli misin çocuk var mı??Gunaydinlar bende dünkü menümü yazarak başlimmm
Kahvalti: börek yedimbunu yedikten sonra diyete karar verdim
Spor öncesi: 1 yerli küçük muz, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 tatli kaşığı keten tohumu üstüne biraz süt
45 dk tüm vücut ağırlık çalışma
Spor sonrasi : 2 kaşık lor 1 yumurta beyazi, bir dilim trabzon hurmasi, bir dilim erik
Aksam: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak yeşil fasulye, yogurt biraz turşu
Ara: yarim yesil elma
Başlangıç kilom 59.0![]()
Nerdesin bakim sen??Günaydın kızlarrrrr![]()
İyiyim canım sen nerelerdesin yoktun uzun zamandırNerdesin bakim sen??
Ediyim canimCanım biraz kendinden bahsetsen.. yaş kaç??evli misin çocuk var mı??
Ders çalışmaya gitmiştim cnm :))İyiyim canım sen nerelerdesin yoktun uzun zamandır
Oo maşallah erken evlenmişain.. bendensin :))Ediyim canimevliyim 23 yasindayim 5 yasinda anaokuluna giden bi kizim var
ev hanimiyim hep tombul bi insan oldum hamile kalmadan once 57 kiloya inip hamile kaldim hamilelikte 27 kilo aldim doguma giderken 84 kiloydum çıktığımda büyük bölümü gitmişti 72 kiloydum kizimi 1 bucuk yaşına kadar emzirdim hic diyet yapmadim emziriyorum diye yedim de yedim
fazla almamıştım tartıda 75 rakamini görünce hemen diyete başladım ve 1 senede inis çıkışlarla 52 kiloya ulaştim
boyum 165 52 kiloda kendimi cok iyi hissediyorum 3 senedir kilomu koruyordum bu ay 59 a çıktım hedefim yine 52 olmak 3 senedir çeşitli sporlar yapiyorum son 5 6 aydir ağırlık ve kardiyo olarak gidiyorum cok memnunum bu spor şeklimden
14. Takimda cok guzel arkadaslarim var ama hepsini tanıdığımdan cok motive olamiyorum beni elestirecek kacamak yaptigimda utanicagim kisiler ariyorum
![]()
Evet canim erken evledimOo maşallah erken evlenmişain.. bendensin :))
O zaman utandırırız seni şekerim hiç merak etme![]()
Ben de bakıyorum hemen tarife afiyet olsunAzonce denedigim birseyi paylasmak istedim cogunuz biliyosunuzdur zaten canim kac gundur kisir cekiyordu onceden biryerde okumustm ama denememistim karnabahardan kisir yaptim inanin harika oldu boyle beklemiyodum sizinde caniniz isterse mutlaka yapin hem diyete uygun hem tadida cok guzel :) nette tarifi hemen cikiyor zaten
Baktım tarife valla süper görünüyor eminim tadıda öyledir en kısa sürede denicemAzonce denedigim birseyi paylasmak istedim cogunuz biliyosunuzdur zaten canim kac gundur kisir cekiyordu onceden biryerde okumustm ama denememistim karnabahardan kisir yaptim inanin harika oldu boyle beklemiyodum sizinde caniniz isterse mutlaka yapin hem diyete uygun hem tadida cok guzel :) nette tarifi hemen cikiyor zaten
Birtek 17 çok meyve olmuş ama yinede abur cuburdan milyon kat iyi onun dışında gayet güzel canım afiyet olsunKızlar dönüş yolundayım
3 lt su
115 dakika yürüyüş
Sabah 05.45
1 haşlanmış yumurta beyazı yarım haşlanmış sarısı
45 gr peynir
2 cherry domates
1 biber
4 minik galeta
Ara 10.45
10 gr fındık
10 gr ceviz
5 minik galeta
Çay
Öğle 13.00
Karabuğday kısırı
Akşam 17.00
1 küçük elma
2 küçük mandalina
1 küçük armut
Alınan 903
Yakılan 300 küsür kcal
Kızlar yolda abur cubur vs kaçınmak için elimden gelen buydu. Evet kötü bir menü ama gece 2 den beri yolladayım