• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Gunaydinlar bende dünkü menümü yazarak başlimmm:halay:

Kahvalti: börek yedim :dua: bunu yedikten sonra diyete karar verdim:mapus:
Spor öncesi: 1 yerli küçük muz, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 tatli kaşığı keten tohumu üstüne biraz süt :kk77:
45 dk tüm vücut ağırlık çalışma:KK49:
Spor sonrasi : 2 kaşık lor 1 yumurta beyazi, bir dilim trabzon hurmasi, bir dilim erik
Aksam: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak yeşil fasulye, yogurt biraz turşu :kk77:
Ara: yarim yesil elma

Başlangıç kilom 59.0:işsiz:

Gunaydinlar bende dünkü menümü yazarak başlimmm:halay:

Kahvalti: börek yedim :dua: bunu yedikten sonra diyete karar verdim:mapus:
Spor öncesi: 1 yerli küçük muz, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 tatli kaşığı keten tohumu üstüne biraz süt :kk77:
45 dk tüm vücut ağırlık çalışma:KK49:
Spor sonrasi : 2 kaşık lor 1 yumurta beyazi, bir dilim trabzon hurmasi, bir dilim erik
Aksam: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak yeşil fasulye, yogurt biraz turşu :kk77:
Ara: yarim yesil elma

Başlangıç kilom 59.0:işsiz:
Canım biraz kendinden bahsetsen.. yaş kaç??evli misin çocuk var mı??

Canım biraz kendinden bahsetsen.. yaş kaç??evli misin çocuk var mı??
Ediyim canim:kahve: evliyim 23 yasindayim 5 yasinda anaokuluna giden bi kizim var:anne: ev hanimiyim hep tombul bi insan oldum hamile kalmadan once 57 kiloya inip hamile kaldim hamilelikte 27 kilo aldim doguma giderken 84 kiloydum çıktığımda büyük bölümü gitmişti 72 kiloydum kizimi 1 bucuk yaşına kadar emzirdim hic diyet yapmadim emziriyorum diye yedim de yedim:KK51: fazla almamıştım tartıda 75 rakamini görünce hemen diyete başladım ve 1 senede inis çıkışlarla 52 kiloya ulaştim:halay: boyum 165 52 kiloda kendimi cok iyi hissediyorum 3 senedir kilomu koruyordum bu ay 59 a çıktım hedefim yine 52 olmak 3 senedir çeşitli sporlar yapiyorum son 5 6 aydir ağırlık ve kardiyo olarak gidiyorum cok memnunum bu spor şeklimden :halay: 14. Takimda cok guzel arkadaslarim var ama hepsini tanıdığımdan cok motive olamiyorum beni elestirecek kacamak yaptigimda utanicagim kisiler ariyorum:KK53:

Ediyim canim:kahve: evliyim 23 yasindayim 5 yasinda anaokuluna giden bi kizim var:anne: ev hanimiyim hep tombul bi insan oldum hamile kalmadan once 57 kiloya inip hamile kaldim hamilelikte 27 kilo aldim doguma giderken 84 kiloydum çıktığımda büyük bölümü gitmişti 72 kiloydum kizimi 1 bucuk yaşına kadar emzirdim hic diyet yapmadim emziriyorum diye yedim de yedim:KK51: fazla almamıştım tartıda 75 rakamini görünce hemen diyete başladım ve 1 senede inis çıkışlarla 52 kiloya ulaştim:halay: boyum 165 52 kiloda kendimi cok iyi hissediyorum 3 senedir kilomu koruyordum bu ay 59 a çıktım hedefim yine 52 olmak 3 senedir çeşitli sporlar yapiyorum son 5 6 aydir ağırlık ve kardiyo olarak gidiyorum cok memnunum bu spor şeklimden :halay: 14. Takimda cok guzel arkadaslarim var ama hepsini tanıdığımdan cok motive olamiyorum beni elestirecek kacamak yaptigimda utanicagim kisiler ariyorum:KK53:
Oo maşallah erken evlenmişain.. bendensin :))
O zaman utandırırız seni şekerim hiç merak etme ;)

Oo maşallah erken evlenmişain.. bendensin :))
O zaman utandırırız seni şekerim hiç merak etme :KK66:
Evet canim erken evledim :KK16:sen kac yasindasin kac kilosun:eğlence: utandırın beni litfeennn:mapus: inşallah utanacağım seyler yemem:KK53: diyet yapmaya çalıştıkça daha cok battim şu iki aydir:kızgın: 2 gün süper diyet yapiyorum sonra ye ye yeee:ruh: bu sefer olmasin hemen kurtulmak istiyorum aldiklarimdan:ruh:

Azonce denedigim birseyi paylasmak istedim cogunuz biliyosunuzdur zaten canim kac gundur kisir cekiyordu onceden biryerde okumustm ama denememistim karnabahardan kisir yaptim inanin harika oldu boyle beklemiyodum sizinde caniniz isterse mutlaka yapin hem diyete uygun hem tadida cok guzel :) nette tarifi hemen cikiyor zaten

Kızlar dönüş yolundayım

3 lt su
115 dakika yürüyüş

Sabah 05.45
1 haşlanmış yumurta beyazı yarım haşlanmış sarısı
45 gr peynir
2 cherry domates
1 biber
4 minik galeta

Ara 10.45
10 gr fındık
10 gr ceviz
5 minik galeta
Çay

Öğle 13.00
Karabuğday kısırı

Akşam 17.00
1 küçük elma
2 küçük mandalina
1 küçük armut

Alınan 903
Yakılan 300 küsür kcal

Kızlar yolda abur cubur vs kaçınmak için elimden gelen buydu. Evet kötü bir menü ama gece 2 den beri yolladayım

Azonce denedigim birseyi paylasmak istedim cogunuz biliyosunuzdur zaten canim kac gundur kisir cekiyordu onceden biryerde okumustm ama denememistim karnabahardan kisir yaptim inanin harika oldu boyle beklemiyodum sizinde caniniz isterse mutlaka yapin hem diyete uygun hem tadida cok guzel :) nette tarifi hemen cikiyor zaten
Ben de bakıyorum hemen tarife afiyet olsun

Baktım tarife valla süper görünüyor eminim tadıda öyledir en kısa sürede denicem ;) sağol canım

Kızlar dönüş yolundayım

3 lt su
115 dakika yürüyüş

Sabah 05.45
1 haşlanmış yumurta beyazı yarım haşlanmış sarısı
45 gr peynir
2 cherry domates
1 biber
4 minik galeta

Ara 10.45
10 gr fındık
10 gr ceviz
5 minik galeta
Çay

Öğle 13.00
Karabuğday kısırı

Akşam 17.00
1 küçük elma
2 küçük mandalina
1 küçük armut

Alınan 903
Yakılan 300 küsür kcal

Kızlar yolda abur cubur vs kaçınmak için elimden gelen buydu. Evet kötü bir menü ama gece 2 den beri yolladayım
Birtek 17 çok meyve olmuş ama yinede abur cuburdan milyon kat iyi onun dışında gayet güzel canım afiyet olsun

Back