Sensin ŞİŞKO

El yazısı pek okunmuyor ama yazayım
Kas 26.7
Yağ 27.1
Karın yağı 2
Su oranı 51.7
Kilogram başına kemik 2.5
Vücut yapılanması 5
Vücut kitle endeksi 24.7
Bende baktım şimdi vücut kitle endeksimr 23.2ymiş.. tamamen normal diyo.. şükür bu ara iyiyim ama 68i görmek istiyorum yaa.. 6lıyı görmeliyim.. düm gece kardeşim geldi.. bu ara zor dikkat ederim gibi gözüküyor bakalım sonra iki hafta dişimi sıksam görücem 68i ama işte bıktım biraz diyetten galiba.. 10 aydır yapıyorum..

Ah o kardeşler yok mu.. benimki de geldi o gelince evin düzeni değişiyor sürekli abur cubur oluyor pasta börek vs oh oh

Menüm
10:30 kahvaltı
50 gr lor 2 yumurta beyazıyla omlet bir parça Kapya biber, 4 çeri domates, 4 yeşil zeytin 1 dilim. Çavdar ekmeği
13:1 bardak ayran
15: 50 gr boza 10 gr leblebi
18:00 2 kepçe yarmalı yayla çorbası, biraz turşu

Kızlar menumu vereyim bir daha asla böyle olmaz karbon asermem bitti.

Sabah 11.30
Tost
8 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 15.00
2 küçük kuru incir

Aksam 16.30
4 yk mercimekli bulgur pilavi

Su 2 bitti

202 dakika yürüyüş artı koşu
20 dakika bisiklet
4x12 omuz press
3x16 Butterfly
3x16 bent over
3x14 push down
3x14 dumbell curl
3x14 cable
3x14 Hammer
3x14 row

2.75 lt
Sabah 08.00
10 gr fındık
5 gr ceviz
3 küçük galeta
2 minik kuru kayısı

Öğle 14.00
5 gr fındık
5 gr ceviz
2 küçük kayısı
2 küçük galeta
160 gr üzüm
10 gr yaban mersini
Nescafe

Ara 15.00
1 yumurta 30 gr lor ile omlet
8 gr tbe
2 cherry domates

Akşam 17.50
2.5 kepçe mercimek çorbası

Ara 21.00
Nescafe

Alınan 929 kcal
Yakılan 1300 kcal

Menü çok çok güzel afiyetler olsun

Seni kıskanmaya başladım valla

Kızlar merhaba menuleri yorumlayamadim kusura bakmayin okudum ama o an yazacak durumda degildim kaldi oyle.yoruldum hala bi suru isim var canim da sıkkın öyle oturuyorum.Bisey oldugu da yok boyle mal gibi kaldim.

Kızlar merhaba menuleri yorumlayamadim kusura bakmayin okudum ama o an yazacak durumda degildim kaldi oyle.yoruldum hala bi suru isim var canim da sıkkın öyle oturuyorum.Bisey oldugu da yok boyle mal gibi kaldim.
Oluyo ölee.. bende oğlanı uyutunca iş yapim diyorum halim kalmıyo

Kızlar çok Yorgun’um ev taşıdığım için tartılamadım tartı nerde bilmiyorum bile kızlar
Tebrik ediyorum herkesi

Kızlar cidden mahçup oldum demeyin öyle valla hava filan atmam ki ben.. sadece sarkmam olur diye korkumdan bu spor bir de çok sevdim spor yapmayı
Şaka yapıyoruz cnm.. maşallah emeklerinin karşılığını aldın.. bu kadar güzel beslenmeye, düzenli spora tabiki eksi gelecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…