- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Bende baktım şimdi vücut kitle endeksimr 23.2ymiş.. tamamen normal diyo.. şükür bu ara iyiyim ama 68i görmek istiyorum yaa.. 6lıyı görmeliyim.. düm gece kardeşim geldi.. bu ara zor dikkat ederim gibi gözüküyorEl yazısı pek okunmuyor ama yazayım
Kas 26.7
Yağ 27.1
Karın yağı 2
Su oranı 51.7
Kilogram başına kemik 2.5
Vücut yapılanması 5
Vücut kitle endeksi 24.7
Ah o kardeşler yok mu.. benimki de geldi o gelince evin düzeni değişiyor sürekli abur cubur oluyor pasta börek vs oh ohBende baktım şimdi vücut kitle endeksimr 23.2ymiş.. tamamen normal diyo.. şükür bu ara iyiyim ama 68i görmek istiyorum yaa.. 6lıyı görmeliyim.. düm gece kardeşim geldi.. bu ara zor dikkat ederim gibi gözüküyorbakalım sonra iki hafta dişimi sıksam görücem 68i ama işte bıktım biraz diyetten galiba.. 10 aydır yapıyorum..
Menü çok çok güzel afiyetler olsunMenüm
10:30 kahvaltı
50 gr lor 2 yumurta beyazıyla omlet bir parça Kapya biber, 4 çeri domates, 4 yeşil zeytin 1 dilim. Çavdar ekmeği
13:1 bardak ayran
15: 50 gr boza 10 gr leblebi
18:00 2 kepçe yarmalı yayla çorbası, biraz turşu
Seni kıskanmaya başladım valla202 dakika yürüyüş artı koşu
20 dakika bisiklet
4x12 omuz press
3x16 Butterfly
3x16 bent over
3x14 push down
3x14 dumbell curl
3x14 cable
3x14 Hammer
3x14 row
2.75 lt
Sabah 08.00
10 gr fındık
5 gr ceviz
3 küçük galeta
2 minik kuru kayısı
Öğle 14.00
5 gr fındık
5 gr ceviz
2 küçük kayısı
2 küçük galeta
160 gr üzüm
10 gr yaban mersini
Nescafe
Ara 15.00
1 yumurta 30 gr lor ile omlet
8 gr tbe
2 cherry domates
Akşam 17.50
2.5 kepçe mercimek çorbası
Ara 21.00
Nescafe
Alınan 929 kcal
Yakılan 1300 kcal
Neden kiSeni kıskanmaya başladım valla
Diyete bekleriz o zamanOoov! Azimli hatunlar
Ben her gün cips,çikolata,kola.. göbeğim yerçekimine yenik düşüyor artık
Bildirdim kuzummmBizim takımda da bildirdin mi canım
Şekerler harika cidden Allah kabul etsin
Menü çok boş canım su da az
Afiyet olsun menü gayet iyi
Neden mi neden miNeden ki
Oluyo ölee.. bende oğlanı uyutunca iş yapim diyorum halim kalmıyoKızlar merhaba menuleri yorumlayamadim kusura bakmayin okudum ama o an yazacak durumda degildim kaldi oyle.yoruldum hala bi suru isim var canim da sıkkın öyle oturuyorum.Bisey oldugu da yok boyle mal gibi kaldim.
Ayy canım ya doğru sen bugün evi taşıdın aklımdan çıkmış nasıl geçtiKızlar çok Yorgun’um ev taşıdığım için tartılamadım tartı nerde bilmiyorum bile kızlar
Tebrik ediyorum herkesi
Neden mi neden mi
Kızlar cidden mahçup oldum demeyin öyle valla hava filan atmam ki ben.. sadece sarkmam olur diye korkumdan bu spor bir de çok sevdim spor yapmayıAynen yaa.. hava mı atıyon kız B bilinmeyenkullanici .. birinci oldun tabi bu hafta..
Şaka yapıyoruz cnm.. maşallah emeklerinin karşılığını aldın.. bu kadar güzel beslenmeye, düzenli spora tabiki eksi gelecektiKızlar cidden mahçup oldum demeyin öyle valla hava filan atmam ki ben.. sadece sarkmam olur diye korkumdan bu spor bir de çok sevdim spor yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?