- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Teşekkür ederim inşallah hepimiz her hafta güzel eksilerle geliriz motivasyonum hiç olmadığı kadar yüksekŞaka yapıyoruz cnm.. maşallah emeklerinin karşılığını aldın.. bu kadar güzel beslenmeye, düzenli spora tabiki eksi gelecekti
Bebeğim niye mahçup oluyosunKızlar cidden mahçup oldum demeyin öyle valla hava filan atmam ki ben.. sadece sarkmam olur diye korkumdan bu spor bir de çok sevdim spor yapmayı
Çok teşekkür ederim böyle şeyler diyince cidden çok mutlu oluyorumBebeğim niye mahçup oluyosunsüper gidiyosun canım böyle devam
Bebiskom sana şaka yapmış bizimkiler azcıkKızlar cidden mahçup oldum demeyin öyle valla hava filan atmam ki ben.. sadece sarkmam olur diye korkumdan bu spor bir de çok sevdim spor yapmayı
Çok geçmiş olsun bebişe canım burun akıntısı varsa burnunu açık tutmaya çalış tıkandığında gece uyuyamıyorlar tuzlu suyla burnunu devamlı aç ben evde hazırlayıp enjektöre çekiyorum burunlarını birkaç damla damlatıp burun pompasıyla çekiyorum burunları açılınca çok rahat ediyorlar çatlak konusunda bildiğim herhangi birşey yok malesef ama duyarsam yazarımsem35 hanimlar merhaba bir sure ugrayamadm hesabima giremedim kusuruma bakmayin diyetime devam ediyorum sukur buraya 72.6yla girmistim suan 70.8im gunde sadece bir ogun yiyebiliyorum cunku oglum hasta cok usutmus ne gecemiz var ne gunduzumuz moralmende cokmus durumdayim sizlerinde sayfalarini okudum baya tebrik ediyorum hepinizi sizlere birsey sormak istyrm benm cok catlagim oldu cok yirtildi gobegim dogumdan sonra yokmu bunun bir caresi gordukce uzuluyorum
İvetttt hazırlıklar hazırlıklar AbbooooovHerkese gunaydin
Bugun yarin fazlasıyla yoğun olcam canlar
Biliyorum hepsi çok tatliş zatenBebiskom sana şaka yapmış bizimkiler azcık
onlar bele minnoş Bele guzel bele hoslar işte
Otri bebeyle burnunu aciyorum kiyametler kopuyor evde asla izin vermiyor zorla aciyorum ama sonra 1 saat agliyor disari cikarmak iyi geliyor ogluma aslinda ama buaralar hava baya soguk buralarda biliyosun korkudan adim atamiyoruzÇok geçmiş olsun bebişe canım burun akıntısı varsa burnunu açık tutmaya çalış tıkandığında gece uyuyamıyorlar tuzlu suyla burnunu devamlı aç ben evde hazırlayıp enjektöre çekiyorum burunlarını birkaç damla damlatıp burun pompasıyla çekiyorum burunları açılınca çok rahat ediyorlar çatlak konusunda bildiğim herhangi birşey yok malesef ama duyarsam yazarım
Çok yorucu hala uğraşıyorum canım mutfak bir bitse idi ne çok ıvır zıvırım var cidden koy koy bitmiyor anlamadımAyy canım ya doğru sen bugün evi taşıdın aklımdan çıkmış nasıl geçti
Ayy burada bile beni seviyo yaaaBebiskom sana şaka yapmış bizimkiler azcık
onlar bele minnoş Bele guzel bele hoslar işte
Öncelikle çok üzüldüm canım.. bu takımı 7. Takım kaptanı @MiuLego ile beraber açtık.. sonra kariyerinde yükseldi o kaptan oldu :))Merhaba bende katılabilir miyim aceba14. Takimin kaptaniyim 75 kilodan 52 ye inip 3 sene korudum ama 2 ay once hamile kalip düşük yapinca bi haller oldu bana yememi durduramadim sanki bu sabah itibarıyla 59 kiloyum ve cok mutsuzum bu durumdan 14. takimda herkesi tanidigimdan menumu yazsam da cok motive olamiyorum sanki sizinle devam edebilir miyim hedefim tekrar 52 olmak diyet olarak ozel bisey yapmicam bir gün kardiyo bir gün ağırlık çalışarak sporumu yapiyorum cok fazla aktif olamiyorum eşim evde oldugunda veya kizimla ilgilenmekten ama menülerimi yazar vakit buldukça gelirim
Kolay gelsin gülbem.. taşınmak çok zor..Çok yorucu hala uğraşıyorum canım mutfak bir bitse idi ne çok ıvır zıvırım var cidden koy koy bitmiyor anlamadım
Deli :)Öncelikle çok üzüldüm canım.. bu takımı 7. Takım kaptanı @MiuLego ile beraber açtık.. sonra kariyerinde yükseldi o kaptan oldu :))
İstediğin zaman uğra canım bekleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?