• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Menüm gelsin güya bugün detoks yapacaktım bir telefonla gitmek durumunda kaldım yapamadım ama güzel bişey yaptım
Sabah 10.30
bir yumurta haşlanmış
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Yarım domates
1 zeytin
Şekersiz çay

Ara yok biryere gittim patates salatası börek kek yapmışlar yemeden kalktım tebrik edin beni:KK73:

Akşam 5.30
bir kase dolusu kabak lahana çorbası
Üç köfte
Üç kaşık yoğurt

Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus bu hafta yine çok eksi cikamiycam ben hiç spor yapamadım pazar dağda yürüyüş harici:KK42::KK42:
Çok güzel menü canım yemediklerin içinde tebrik ederim süpersinnnn

Menüm
azda olsa spor yaptım çok sevinçliyim :)) olsun hiç yoktan iyidir
Saba iki kayısı bol su
Kahvaltı 11: geç oldu 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates 4 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 30 gr.peynir
13: sade türkkahvesi, 1 incir, 5 çiğ badem
15: 2 dilim pomelo
17:30 4 sardalya, salata,3 kaşık karnabahar (dünden kalan)
Çayla incir yicem 1 tane
Bol su yeşil çay,
her zmnki mükemmel menü ;)

Menüm gelsin güya bugün detoks yapacaktım bir telefonla gitmek durumunda kaldım yapamadım ama güzel bişey yaptım
Sabah 10.30
bir yumurta haşlanmış
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Yarım domates
1 zeytin
Şekersiz çay

Ara yok biryere gittim patates salatası börek kek yapmışlar yemeden kalktım tebrik edin beni:KK73:

Akşam 5.30
bir kase dolusu kabak lahana çorbası
Üç köfte
Üç kaşık yoğurt

Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus bu hafta yine çok eksi cikamiycam ben hiç spor yapamadım pazar dağda yürüyüş harici:KK42::KK42:
tebrik ederim cnm seni.. oldun sen :))

3 lt su
200 dakika yürüyüş artı koşu
20 dakika bisiklet
14x3 Butterfly (15kg)
14x3 omuz press (50kg)
14x3 pull down (15kg)
14x3 dumbell row (4kg)
14x3 cable row (25kg)
14x3 inchine dumbell press (2.5 kg)
14x3 rope (25kg)
14x3 hammer (15kg)
12x3 triceps (3kg)
10 Mekik

08.30 kardiyo öncesi 2 dilim greyfurt ve yeşil kahve
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 badem salatalık
35 gr peynir
1 küçük elma

Öğle 13.00
7 gr ceviz
3 minik galeta
Nescafe

Ara 15.30
Misafirlikteydim pasta börek kurabiye patates salatası vardı yanımda karam bol bol götürdüm fındıklı onu yedim
Nescafe
4 bardak çay

Akşam 18.30
250 gr karnabahar haşlaması
80 gr menemen
Çeyrek dilim tbe

Alınan 730 kcal
Yakılan 1400 kcal

Kızlar ev toplamaktan giremedim hiç hala bitmedi ama süper olacak inş taşınınca

3 lt su
200 dakika yürüyüş artı koşu
20 dakika bisiklet
14x3 Butterfly (15kg)
14x3 omuz press (50kg)
14x3 pull down (15kg)
14x3 dumbell row (4kg)
14x3 cable row (25kg)
14x3 inchine dumbell press (2.5 kg)
14x3 rope (25kg)
14x3 hammer (15kg)
12x3 triceps (3kg)
10 Mekik

08.30 kardiyo öncesi 2 dilim greyfurt ve yeşil kahve
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 badem salatalık
35 gr peynir
1 küçük elma

Öğle 13.00
7 gr ceviz
3 minik galeta
Nescafe

Ara 15.30
Misafirlikteydim pasta börek kurabiye patates salatası vardı yanımda karam bol bol götürdüm fındıklı onu yedim
Nescafe
4 bardak çay

Akşam 18.30
250 gr karnabahar haşlaması
80 gr menemen
Çeyrek dilim tbe

Alınan 730 kcal
Yakılan 1400 kcal
Sporun anasını anlatmışsın yine bende yarım saat yürüdüm diye seviniyorum ;)

Saat 8 bucukta oglumu uyuttum dyn gece hic uyumamistim annem esim git yat dediler.Spor yapmam lazim yatmicam dedim.Annem gunduz ip atladin yeter dedi olmaz dedim.azcik su kanepede gozumu dinlendireyim kendime gelirim dedim.Ve simdi uyandim.
Vücutta bi yere kadar dayanıyo uykusuzluğa canım oğluşun gündüz uykuları nasıl normalde

Vücutta bi yere kadar dayanıyo uykusuzluğa canım oğluşun gündüz uykuları nasıl normalde
Düzenli canim ama uyanik olduğu surece hep beraber oldugumuzdan o uyuyunca anca is yapiyorum cok nadir uyuyorum.bugun normalde uyurdum belki ama annem.gelince o da olmadi :)

Düzenli canim ama uyanik olduğu surece hep beraber oldugumuzdan o uyuyunca anca is yapiyorum cok nadir uyuyorum.bugun normalde uyurdum belki ama annem.gelince o da olmadi :)
Benimkileri bu ara bi garipleştide ondan sordum canım hele oğlan uyuyo 15 dk sonra uyanıyorum dişlere bağlıyorum ben ama inşallah düzelir yoksa iyi gidiyordu. ;)
Ayy benim oğlum şimdi uyudu.. çok yoruldum yaa :KK43:
Benimkilerde şmdi uyudu ayy erken uyuduklarında bizede nefes alacak zaman kalıyodu ama geç uyuyunca bizde pert.

Benimkileri bu ara bi garipleştide ondan sordum canım hele oğlan uyuyo 15 dk sonra uyanıyorum dişlere bağlıyorum ben ama inşallah düzelir yoksa iyi gidiyordu. :KK66:

Benimkilerde şmdi uyudu ayy erken uyuduklarında bizede nefes alacak zaman kalıyodu ama geç uyuyunca bizde pert.
Aynen cnm yaa... 10da uyusa razıyım valla..

Back