- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Çok pis nazlanirim ama unutmayın beni
ayy az kalmış görürsün canım sen hadi bakalım tam gaz devamKızlar tek tek yazamıyorum.. 71 72 arası değişiyo kilombikaç gündür diyet yapamadım hemen geri geliyo 1 kilo bakalım hala 6ları göremedim
Kız fasulye balık ne alaka :))Bende yazayım menümu spor yok yürüyüşten başka bir ayak ve karın ağrısı var sormayın
Sabah değil öğlen agridan bişey yiyemedim
İki dilim ekmekten tost peynirli domatesli
Bir bardak ayran
Aksam 6
Bir kepçe kuru fasulye
4 tane izmarit balığı
Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus
Cok az kalmis kuzum gorursun yakin zamanla.yeni yilda 6larla olursun :)Kızlar tek tek yazamıyorum.. 71 72 arası değişiyo kilombikaç gündür diyet yapamadım hemen geri geliyo 1 kilo bakalım hala 6ları göremedim
Menu guzel spor da iyi.Ben 3 gundur yapmiyorum inşallah bu aksam yapcamBende yazayım menümu spor yok yürüyüşten başka bir ayak ve karın ağrısı var sormayın
Bir bardak ayran
Aksam 6
Bir kepçe kuru fasulye
4 tane izmarit balığı
Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus
Yaa açıkçası sütlü kahve çok severim ama kalorisi çok geliyor ondan epeydir tüketmiyorummGece ders çalışırken acıkmalara son... sütlü kahve,incir,ceviz
Nazar boncuklukEve dönüş menüsü
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 14.30
Yarim armut
Ara 17.30
1 bardan tarcinli sut
Yarim armut
Aksam 19.00
Yemek yapasim yoktu esime makarna yaptim 1yk tadina baktim ben salata yedim
Salatanin icerisinde 2 tam ceviz de vardi
Su 3.siseye basladim
Hoş geldin ruhumm
Bu ne yav minnoş m3nu olmuş afiyet olsunBende yazayım menümu spor yok yürüyüşten başka bir ayak ve karın ağrısı var sormayın
Bir bardak ayran
Aksam 6
Bir kepçe kuru fasulye
4 tane izmarit balığı
Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus
Kalorisi çok derken.. ben yarım bardak süt üste su bi kupaya tamamlıyorum.. 1 tatlı kaşığı granül kahveYaa açıkçası sütlü kahve çok severim ama kalorisi çok geliyor ondan epeydir tüketmiyorumm
Ay seni yorumlarını nasıl ozlemisimKalorisi çok derken.. ben yarım bardak süt üste su bi kupaya tamamlıyorum.. 1 tatlı kaşığı granül kahvehatta arada tarçında ekliyorum.. baya tok tutuyo beni.. kalorisi yüksek te değil cnm..
Tarçınlı kahve gerçekten tok tutuyor onu akşam yemeğinden önce için diyorlar bir ara çok yapardım da bıraktım. Ben kahveyi yarım sütle bir türlü sevemedim ya full süt olacak ya da direk sade. Su ile süt karışınca içemiyoeum full sütlü olunca da 80 90 kcal oluyor onun yerine ceviz yiyim daha iyi diyorumKalorisi çok derken.. ben yarım bardak süt üste su bi kupaya tamamlıyorum.. 1 tatlı kaşığı granül kahvehatta arada tarçında ekliyorum.. baya tok tutuyo beni.. kalorisi yüksek te değil cnm..
Kocamın canı kuru fasulye çekmiş benimde balık dolapta vardı pisiriverdim bende gayet güzel oluyor tavsiye edilir agahahahhaKız fasulye balık ne alaka :))
Balık yemem benKocamın canı kuru fasulye çekmiş benimde balık dolapta vardı pisiriverdim bende gayet güzel oluyor tavsiye edilir agahahahha
Yaa hiç kalorisiz değil tabi ama başka şeylere saldırmaktansaTarçınlı kahve gerçekten tok tutuyor onu akşam yemeğinden önce için diyorlar bir ara çok yapardım da bıraktım. Ben kahveyi yarım sütle bir türlü sevemedim ya full süt olacak ya da direk sade. Su ile süt karışınca içemiyoeum full sütlü olunca da 80 90 kcal oluyor onun yerine ceviz yiyim daha iyi diyorum
Can mısın sen
İveeettttCan mısın sen
Yaa berna yaaAy seni yorumlarını nasıl ozlemisim
Bu arada granul.kahve ne oluyo.sade nescafe oluyo mu mesela
Bilmez miyim :))İveeetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?