- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Aaaaa aaaaaa balık yemeyen biri omega 3 ten zayıf hippoBalık yemem ben
Ceviz yiyorum olmaz mı?? Hiç yemedim desem yalan olmaz.. bi iki defa somon yemeye çalıştım ama cıkss..Aaaaa aaaaaa balık yemeyen biri omega 3 ten zayıf hippo
Ben balik yiyorum da pisirmesi kokmasi deli ediyo beni.Arada bir aliyo esim o kesiyo ben pisiriyorum ama sonrasi felaket her yeri sil camasir suyuyla yika fln eziyet oluyor.Ceviz yiyorum olmaz mı?? Hiç yemedim desem yalan olmaz.. bi iki defa somon yemeye çalıştım ama cıkss..
Ayyy somon en sevdiğim balık yaaaaaaCeviz yiyorum olmaz mı?? Hiç yemedim desem yalan olmaz.. bi iki defa somon yemeye çalıştım ama cıkss..
Balkon yokmu al bir küçük tüp orda pişir canın valla hiç umrumda değil ömrümü güzel balıkları yiyerek geçirebilirimBen balik yiyorum da pisirmesi kokmasi deli ediyo beni.Arada bir aliyo esim o kesiyo ben pisiriyorum ama sonrasi felaket her yeri sil camasir suyuyla yika fln eziyet oluyor.
Tabi o da var.. yarın tüm gün dışarda olacağım en iyisi yanıma kutu süt alayım dediğin gibi tok tutar :)Yaa hiç kalorisiz değil tabi ama başka şeylere saldırmaktansa
Maalesef balkon yok canim ev de kucuk bi de yuksek giris hava bile zor aliyor.yoksa yaparim.annem hep balkonda yapar.Balkon yokmu al bir küçük tüp orda pişir canın valla hiç umrumda değil ömrümü güzel balıkları yiyerek geçirebilirim
O zaman çok kokar fırında yap o çok kokmazMaalesef balkon yok canim ev de kucuk bi de yuksek giris hava bile zor aliyor.yoksa yaparim.annem hep balkonda yapar.
Bugulama gibi yapiyorum o biraz daha az kokuyor kizartmaya gore.O zaman çok kokar fırında yap o çok kokmaz
Ben de balık yemiyorum keten tohumu yiyebilirsin omega 3 olarak zenginCeviz yiyorum olmaz mı?? Hiç yemedim desem yalan olmaz.. bi iki defa somon yemeye çalıştım ama cıkss..
Birden gözüme çok kalabalık geldi ama bakınca güzel beslenmişsin3 lt su
92 dakika yürüyüş artı koşu
20 dakika bisiklet
14x3 Butterfly (5kg)
14x3 omuz press (50kg)
14x3 pull down (15kg)
14x3 dumbell row (2kg)
14x3 cable row (25kg)
14x3 inchine dumbell press (4kg)
14x3 rope (25kg)
14x3 hammer (15kg)
Sabah 09.30
Mantarlı omlet
Yarım salatalık
33 gr peynir
Bir dilim greyfurt
2 yeşil zeytin
3 bardak çay
Ara 12.30
5 gr yaban mersini
4 minik galeta
4 gr ceviz
4 gr fındık
8 gr kuru kayısı
Nescafe
Öğle 14.20
Sebze sote
80 gr yoğurt
Ara 16.50 (spor sonrası)
3 gr ceviz
3 gr fındık
Ara 17.30
Çeyrek muz üstüne 7 gr ev yapımı fıstık ezmesi
Nescafe
Akşam 18.40
4 yk karabuğday pilavı
86 gr yoğurt
Alınan 803 kcal
Yakılan 900 kcal
Malesef gün içinde ağzım hiç durmuyor hep bir şeyler yiyorum ondan kalabalıkBirden gözüme çok kalabalık geldi ama bakınca güzel beslenmişsin
Alıcam inş en kısa zamanda...Ben de balık yemiyorum keten tohumu yiyebilirsin omega 3 olarak zengin
Canım listeye ekleyen cok az kisi kalmistik bikac yeni arkadas geldi gruba onlar da B bilinmeyenkullanici gibi ekliyolardi o yuzden biz de ayri yaziyoruz artik.Kızlar spor listesi yok mu artık ??
Ona rağmen çok güzel zayıflamışsın maşallah..benimde 31 oldu maşallahMalesef gün içinde ağzım hiç durmuyor hep bir şeyler yiyorum ondan kalabalık
Aa liste yapalım nolur.. ben çok boşladım sporu bu araCanım listeye ekleyen cok az kisi kalmistik bikac yeni arkadas geldi gruba onlar da B bilinmeyenkullanici gibi ekliyolardi o yuzden biz de ayri yaziyoruz artik.
Tamam yapariz :)Aa liste yapalım nolur.. ben çok boşladım sporu bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?