Sensin ŞİŞKO

Menulerimize ekleyelim bence yorumlaması daha kolay olur.
Ya ben de oyle dusundum ama mesela ben simdi yapiyorum sporu bazen daha da gec olabiliyo.Ya da sabah yapiyorum sobra yine ekliyorum.tahmini menu verdigim saatte spor yapmamis oluyorum.menuyu de bu saate birakmak.olmaz.

Aaa liste nssıl öyle de yazarız

Ooo maşallah kaçtan kaça düştün
Canım liste şöyle;

27 kasım pazartesi spor listesi
1.bilinmeyenkullanıcı:
Yaptığın sporlar bide ilk sayfada puanlaması var cnm

102den 71e düştüm şimdilik aslıdna doğuma 108 ile fln girdim düşün.. boy 175..

Ya ben de oyle dusundum ama mesela ben simdi yapiyorum sporu bazen daha da gec olabiliyo.Ya da sabah yapiyorum sobra yine ekliyorum.tahmini menu verdigim saatte spor yapmamis oluyorum.menuyu de bu saate birakmak.olmaz.
Ama liste olunca kapışıyoruz

Oh maşallah harika vermişsin Allah devamını getirir inşallah.. insanın kendi için yapacağı en güzel şey kilo vermek olsa gerek.. spor listesi yarın yapacağım şimdi bir yandan ders modundayım yapamıyorum

Haklısın ama o da insan da motive yapmaz mi yapmalıyım diye

Hippo kocan şoklarda mı artık incecik olmuşsundur dimi

Hippo kocan şoklarda mı artık incecik olmuşsundur dimi
Canım hep beraberiz ya anlamıyormuş.. arada yaa sen ne kdr zayıfladın diyo.. ilk hedefim kocamdan az kiloda olmaktı şimdi farkı açtım şükür.. 9 kilo var aramızda :)) sende doğur bebişin 6 aylık olsun zayıflıcaksın sende

Ay İnşAllah ya hayallerim onlar 6 lı rakamları görmek 6 aylık olsun Bebiş takımlarda başlarım
Elbiselerin iyice büyük geliyor mu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…