- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Hayırlı olsun kuzum Allah kolaylık versinGünAydın kızlar be daha kahvaltı yapamadım Yen’i ev ile uğraşıyoruz işlemleri filan az kaldı şükür cumaya geçiyorum eve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun kuzum Allah kolaylık versinGünAydın kızlar be daha kahvaltı yapamadım Yen’i ev ile uğraşıyoruz işlemleri filan az kaldı şükür cumaya geçiyorum eve
Sağol bebeğimHayırlı olsun kuzum Allah kolaylık versin
Yorucu ama bir o kadarda ilk taşınınca her yer temiz temizGünAydın kızlar be daha kahvaltı yapamadım Yen’i ev ile uğraşıyoruz işlemleri filan az kaldı şükür cumaya geçiyorum eve
Evet aynen Perşembe günü her yer mis gibi olacak CUMA da eve giriş sonra mutfak ve yatak odası yerleştimi her yer bitti sayılırYorucu ama bir o kadarda ilk taşınınca her yer temiz temiz![]()
Hayırdır canımBenim en büyük sınavım bu haftasonu olcak galiba kızlar simdiden kara kara düşünmeye basladim
Oglumun doğum günü teyzesiHayırdır canım
Afiyet bal seker olsun canim.elin nasilSelam güzeller okuldan geldim bir.kahve hak ettimyanina kuru uzum ve 1 avuc leblebi yiyecem
![]()
Oyyyss minnos saglikli yaslari olsunOglumun doğum günü teyzesi![]()
Zorlandim bugün canım.. orta parmak ne kadar önemliymişAfiyet bal seker olsun canim.elin nasil
Canım ayy 1 yaşına giriyor ne güzel maşallah 11 Aralıkta benim büyük kızımın doğum günüBenim en büyük sınavım bu haftasonu olcak galiba kızlar simdiden kara kara düşünmeye basladim
Balım vücudumuzun her parçası ayrı ayrı önemli çabucak iyileşsin inşallah sol el olsa yine bi derece de sağ olunca hepten sıkıntıZorlandim bugün canım.. orta parmak ne kadar önemliymiş![]()
Cok teşekkür ederizOyyyss minnos saglikli yaslari olsun
ama avantaj ne biliyor musun kosturmaktan yiyemiyorsun zaten :) kimse de fark etmiyor ama oglus olunca 1 dilim pasta hakkin bence![]()
Olmaz mi yaa farketmiyoruz kiymetini bilmiyoruz ya cogu seyin saglamken bu da oyle olmus senin icin.Zorlandim bugün canım.. orta parmak ne kadar önemliymiş![]()
Benim en büyük sınavım bu haftasonu olcak galiba kızlar simdiden kara kara düşünmeye basladim
Hemen de yakala