- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki haftadır artı bu da gerçekKızlar bu hafta 4 gün dışarda yermekteydim saatler geçti ızgara ağırlıklı olsa bile geç saat iyi olmuyor. Dünde öğretmenler günü yemegindeydik.. ve reglimin ikinci günü
Mazeretlerim bittiama hepsi gerçek
![]()
maşallah kuzum eksilerdesinİki haftadır artı bu da gerçek![]()
Sağol kuzum sende eksidesinM
maşallah kuzum eksilerdesin
Şükür almadım canım artı çok olmadan haykırınca biter inş sizler ile hamilelik
Kaybetme motiveni ay nasıl hevesliyim kilo vermeye sizdeki eksiler gaza getiriyor beni ama Doğumdan 6 ay sonra tam gaz burdayım inşSağol kuzum sende eksidesinşahane gidiyorsun bence
ben bu ara motiveyim fazlaca
Bende çok merak ediyorum kv ne diyecekAy benim paketim yenilenmis de mesaj gelmemis haberim yok
sem35 eskisehiri ciktik simdi canim okulumun onunden gectik 1 saatlik bi yolumuz kaldi yaklasik
Sen sağlıkla al bebeğini kucağına keyfine bak şimdilik bunu sonra düşünürsün yinede gayet güzel gidiyorsun bi doğur kendini toparla ondan sonra büyük bir zevkle bekliyoruz senin süper ötesi menuleriniKaybetme motiveni ay nasıl hevesliyim kilo vermeye sizdeki eksiler gaza getiriyor beni ama Doğumdan 6 ay sonra tam gaz burdayım inş
Ay İnşAllah kuzum[/QUOTE]Sen sağlıkla al bebeğini kucağına keyfine bak şimdilik bunu sonra düşünürsün yinede gayet güzel gidiyorsun bi doğur kendini toparla ondan sonra büyük bir zevkle bekliyoruz senin süper ötesi menulerini
Kv suratına güzelce bak tamam mı nasıl suzecek seni çok merak ediyorummmAy benim paketim yenilenmis de mesaj gelmemis haberim yok
sem35 eskisehiri ciktik simdi canim okulumun onunden gectik 1 saatlik bi yolumuz kaldi yaklasik