Sensin ŞİŞKO

Hayirli sabahlar kizlar dun giremedim simdi bildireyim menumu bu arada bende regl olucm yakinda benil bu donemde istahim inanilmaz kapanr oldugum ilk gun hele bir lokma koymiyorum agzima
Sabah bir dilim tb ekmegi bir bardam cay 2 zeytin az peynir
Ara misafirim vardi kisir yapmistim kendime yagsiz olarak ayirdim bir caytabagi kadar onu yedim
Aksam hicbisey yemedim limonlu cay ictim midemi usutmusum rahtsizdim hersey bulanti yapiyordu

Günaydınnnnnn
Geçmiş olsun canım

Amaniiinnn iyi halletmişsin canım atom karınca, hippotalamus aleyküm selam matematik61 nasıl oldu canım baş ağrın

Oooo boşver yesin yesin sen onu geçersin Marta 34 beden bileolursun ne 38i

O da diyet yapacak o zaman

Muhallebi yiyerek mi verecek miş kilo sen yenersin kuzumm, benim kocişte benden ilham aldı valla 4 gündür acayip dikkat ediyo çok kilosuna değil zaten ama şimdilik iyi gidiyo
Yaaa sormayın benim adam çok acayip ama ben yenerim onu diyorum ki sen muhallebi yiyerek mi vereceksin kiloyu sen napcaksin benim nasıl verdiğimi diyor ama yok ben kocamı tanıyorsam veremez o eminim bu kadar boğazına düşkün adam yok dünyada bi oturuşta yarım ekmek İki üç tabak da et yiyor

Bir erkek için yarım ekmek az kuzum eşinin boyu kaç 110 kilo

Bir erkek için yarım ekmek az kuzum eşinin boyu kaç 110 kilo
Boyu uzun yaaa 185 falan kemikleri de iri ama o göbeği ondan bir metre önce gidiyor bazen bir ekmek yiyor bir tabak patates kızartması üç tabak et kavurma salata çorba bunların hepsini bir öğünde yiyor daha üstüne neler neler yiyor

Ay maşallaah benim eşim de 1.87 önce o da 109 kilo idi ben diyet yaparken omda yaptı ben 98 den 82 oldum o da 109 dan 95 oldu şimdi hiç kilolu durmuyor maşallah 5 kg daha versem yeter diyor

Ay maşallaah benim eşim de 1.87 önce o da 109 kilo idi ben diyet yaparken omda yaptı ben 98 den 82 oldum o da 109 dan 95 oldu şimdi hiç kilolu durmuyor maşallah 5 kg daha versem yeter diyor
Benimki 44 beden olacakmış aman olsun gidip 1000 liraya takım elbise almaya razıyım ona yeterki kilo versin ben yenileyim

İnşallah canım siz nasılsınız bebek ve sen belli mi cinsiyet söyledin de kaçırdım mi
Bizde iyiyiz canım birlikte büyüyoruz elimde değil gidiyor böyle bakalım cinsiyet %80 erkek dedi dr um ama bakalım bu gidişte net belli olur sanırım bir ara söylemiştim kaynamıştır belki Hayırlısı olsun bakalımm
Bak bebiş için eşinin de çok kilolu olmaması gerekiyor eşine söyle oda bir gayret zayıflasın canım sen de fit olup hamile kalırsın ne güzel

My SouL nasıl geçti haftasonun
sem35 gecmedi canım oglumu yatirdim yatiyorum karnim da agriyo bisey de yiyemedim.Ekmegim de bitmis almaya bile halim yok.
Kardeşler gitmiş anlaşılan kıyamam ya en azından suyunu ihmal etme bizim burda olsan ben sana ekmek getirirdim balım

My SouL nasıl geçti haftasonun

Kardeşler gitmiş anlaşılan kıyamam ya en azından suyunu ihmal etme bizim burda olsan ben sana ekmek getirirdim balım
Ya kardesler gitmedi de erkek kardesim arkadaslariyla bulusmaya gitmisti kizkardesim de hasta gibiydi cik diyemedim.simdi daha iyiyim sut ictim muz fln yedim.

165 dakika yürüyüş artı koşu
17 dakika eliptik
6 dakika bisiklet
10 adet ağırlıklı kol çalışması

Sabah 12.00
Kalkar kalkmaz elma 9.00
21 gr peynir
1 yumurta ile menemen
24 gr tbe
3 4 dilim salatalık
3 bardak çay

Öğle 13.50
5 gr ceviz
7 gr fındık
5 gr yaban mersini
2 minik galeta
Sade nescafe

Ara 16.00
2 gr kuru incir
7 gr kuru kayısı
82 gr üzüm
Nescafe

Akşam 17.30
150 gr nohut
48 gr yoğurt
3 kaşık fırında sebze

Alınan 830 kcal
Yakılan 650 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…