- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Geçmiş olsun canımHayirli sabahlar kizlar dun giremedim simdi bildireyim menumu bu arada bende regl olucm yakinda benil bu donemde istahim inanilmaz kapanr oldugum ilk gun hele bir lokma koymiyorum agzima
Sabah bir dilim tb ekmegi bir bardam cay 2 zeytin az peynir
Ara misafirim vardi kisir yapmistim kendime yagsiz olarak ayirdim bir caytabagi kadar onu yedim
Aksam hicbisey yemedim limonlu cay ictim midemi usutmusum rahtsizdim hersey bulanti yapiyordu
Amaniiinnn iyi halletmişsin canım atom karınca,Selam ballı kaymaklarim
Aşırının aşırısı dinlenemedigim bir haftasonu geçirdimgiysi dolaplarını alt üst ettim onları halledeyim dedim hallettim. Ve tabiki oyuncak dolabını da alt üst ettim çocuklar köye gidince hepsini ayikladım o arada bir düğün bir misafir ağırlama ve bir gün buluşmasını hallettim. Iki makin e çamaşır iki çocuk yıkama paklama lari saymiyorum bile..
Kusura bakmayın su an daha yazabiliyorum
Merakta bıraktım hakkınızı h3lal edin
Bu aradahippotalamus ün size çok selamı var sınav Sonra si gelecek inşallah
sem35
matematik61
Oooo boşver yesin yesin sen onu geçersin Marta 34 beden bileolursun ne 38i
O da diyet yapacak o zaman
Yaaa sormayın benim adam çok acayip ama ben yenerim onu diyorum ki sen muhallebi yiyerek mi vereceksin kiloyu sen napcaksin benim nasıl verdiğimi diyor ama yok ben kocamı tanıyorsam veremez o eminim bu kadar boğazına düşkün adam yok dünyada bi oturuşta yarım ekmek İki üç tabak da et yiyorMuhallebi yiyerek mi verecek miş kilosen yenersin kuzumm, benim kocişte benden ilham aldı valla 4 gündür acayip dikkat ediyo çok kilosuna değil zaten ama şimdilik iyi gidiyo
Bir erkek için yarım ekmek az kuzum eşinin boyu kaç 110 kiloYaaa sormayın benim adam çok acayip ama ben yenerim onu diyorum ki sen muhallebi yiyerek mi vereceksin kiloyu sen napcaksin benim nasıl verdiğimi diyor ama yok ben kocamı tanıyorsam veremez o eminim bu kadar boğazına düşkün adam yok dünyada bi oturuşta yarım ekmek İki üç tabak da et yiyor
Boyu uzun yaaa 185 falan kemikleri de iri ama o göbeği ondan bir metre önce gidiyor bazen bir ekmek yiyor bir tabak patates kızartması üç tabak et kavurma salata çorba bunların hepsini bir öğünde yiyor daha üstüne neler neler yiyorBir erkek için yarım ekmek az kuzum eşinin boyu kaç 110 kilo
Ay maşallaah benim eşim de 1.87 önce o da 109 kilo idi ben diyet yaparken omda yaptı ben 98 den 82 oldum o da 109 dan 95 oldu şimdi hiç kilolu durmuyor maşallah 5 kg daha versem yeter diyorBoyu uzun yaaa 185 falan kemikleri de iri ama o göbeği ondan bir metre önce gidiyor bazen bir ekmek yiyor bir tabak patates kızartması üç tabak et kavurma salata çorba bunların hepsini bir öğünde yiyor daha üstüne neler neler yiyor
Benimki 44 beden olacakmış aman olsun gidip 1000 liraya takım elbise almaya razıyım ona yeterki kilo versin ben yenileyimAy maşallaah benim eşim de 1.87 önce o da 109 kilo idi ben diyet yaparken omda yaptı ben 98 den 82 oldum o da 109 dan 95 oldu şimdi hiç kilolu durmuyor maşallah 5 kg daha versem yeter diyor
Hadi inşalalh istediği kiloya ulaşsın bakalımBenimki 44 beden olacakmış aman olsun gidip 1000 liraya takım elbise almaya razıyım ona yeterki kilo versin ben yenileyim
İnşallah canım siz nasılsınız bebek ve sen belli mi cinsiyet söyledin de kaçırdım miHadi inşalalh istediği kiloya ulaşsın bakalım
Bizde iyiyiz canım birlikte büyüyoruz elimde değil gidiyor böyle bakalım cinsiyet %80 erkek dedi dr um ama bakalım bu gidişte net belli olur sanırım bir ara söylemiştim kaynamıştır belki Hayırlısı olsun bakalımmİnşallah canım siz nasılsınız bebek ve sen belli mi cinsiyet söyledin de kaçırdım mi
Ya kardesler gitmedi de erkek kardesim arkadaslariyla bulusmaya gitmisti kizkardesim de hasta gibiydi cik diyemedim.simdi daha iyiyim sut ictim muz fln yedim.My SouL nasıl geçti haftasonun
Kardeşler gitmiş anlaşılan kıyamam ya en azından suyunu ihmal etme bizim burda olsan ben sana ekmek getirirdim balım
Çok geçmiş olsun canımsem35 gecmedi canım oglumu yatirdim yatiyorum karnim da agriyo bisey de yiyemedim.Ekmegim de bitmis almaya bile halim yok.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?