- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Afiyet olsun menü de spor da su da güzel gayetMenümmmmm
7:30 2 kayısı bol su
10: Kahvaltı 3 kaşık menemen, 1 kk peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
12:sade türkkahvesi, 1 incir 1 ceviz
14:1 küçük ayva
17: 4 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt
18: şekersiz çay 2 incir
Su 3-4 lt arası Yeşilçay 1 fincan,
1000 ip 500 bölgesel
Harikasın gerçekten :) insanların taktirleri daha da motive ediyorKızlar ben yine misafirlikteyim geziyoruz kardeslerimle.Menumu vereyim.
Sabah 12.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.30
Yarim muz
Aksam 19.00
8 yk kuru fasulye
Salata
Su 2lt
Ay bir karbonlu menu vardi aksamki sormayin.Firinda bol patatesli tavuk(tavuk sevmedigim icin yiyemedim) nohutlu pilav(asigiyim ama yemedim hatta halam tarafindan tebrik edildim :)) biber dolmasi vardi.Ben sadece kuru fasulyeyi uygun buldum.
Dido olmasa menü gayet iyiSabah 10.00
1 ceviz
2 bardak su
1.5 dilim ekmek
Peynir 7 zeytin
Taze soğan
Ara 13.30
1 Trabzon hurması
Ara 16.00 1 dilim ekmek 7 zeytin
Ara 18.00 1 dido
Akşam 19.00
1 kase şehriye çorbası
Bol salata
2 lokma ekmek
Su 2 lt
Çay içerim sadece artık
Ohh süperrr canım zaten yapıyordun şimdi level atladınKızlar çok mutluyum spora yazıldımm
Saat 18 dışında hepsi süper canımSabah 10.00
1 ceviz
2 bardak su
1.5 dilim ekmek
Peynir 7 zeytin
Taze soğan
Ara 13.30
1 Trabzon hurması
Ara 16.00 1 dilim ekmek 7 zeytin
Ara 18.00 1 dido
Akşam 19.00
1 kase şehriye çorbası
Bol salata
2 lokma ekmek
Su 2 lt
Çay içerim sadece artık
Afiyet olsun güzel canımBen geldim kızanlar menümu vereyim
Kalktigimda bir incir iki bardak su
Sabah pazardan mütevellit 11 de
bir lokma ekmek
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim Peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Şekersiz çay
Bolca nane maydonoz dereotu tere Roka semizotu
Ara 2
Avuç içi kadar kavun
İki dilim armut
Aksam 7
Çorba niyetine bir kepçe suyuyla birlikte bir tavuk but
İki kaşık kapuska
bir kase kabak havuç yogurtlamasi
2 litre su dahada içmeye gayret
Sporlar az sonra gelecek
Aynen süper oldu çok istiyordum zaten görünüş olarak kendime güvenim yoktu ondan erteledim bu kadarOhh süperrr canım zaten yapıyordun şimdi level atladın
Oooo boşver yesin yesin sen onu geçersin Marta 34 beden bileolursun ne 38iBu arada kocamla iddiaya girdik kızlar istediğimiz yerden tepeden tırnağa kıyafetine
Benim koca 110 kilo 54 beden takım elbise giyme sevdasına 44 bedene inecekmis
Bende şuan 76.9 kilo 44 bedenim bende 38 e inecekmisim Mart sonuna kadar süre verdik birbirimize kesin ben yenerim o çok iradesiz şuan bile muhallebi yapıp yemeyi düşünüyorrbense 7 den beri ağzıma lokma koymadım
O da diyet yapacak o zamanBu arada kocamla iddiaya girdik kızlar istediğimiz yerden tepeden tırnağa kıyafetine
Bende şuan 76.9 kilo 44 bedenim bende 38 e inecekmisim Mart sonuna kadar süre verdik birbirimize kesin ben yenerim o çok iradesiz şuan bile muhallebi yapıp yemeyi düşünüyorrbense 7 den beri ağzıma lokma koymadım
saricicek123 nerelerde yahu görünmüyor kac gündür. tevafuk55 de yoğun sanırım.
Hippocumun sınavları da haftaya okuyordur belki görür basarilar kuzucum haftaya bekliyoruz
Muhallebi yiyerek mi verecek miş kiloBu arada kocamla iddiaya girdik kızlar istediğimiz yerden tepeden tırnağa kıyafetine
Sağlıklı ve daim olsun sıkma canınıKızlar acaip bi bas agrim var goz kapaklarim agridan kapaniyor resmen karnim da agriyor regl geldi.Oğlumu yedirip yatcam inşallah. Sporumu da yazayim bu halde cok bişey yok haliyle..
19 KASIM SPOR LISTESI
1.matematik61:
45 dk leslie =90 puan
Canım sakın ola canını sıkma biz nasıl bu kilolara geldik bak gidiyorlar şimdi seninde öyle olacak yine vereceksin sadece aşırı kilo almadan hamileliği tamamla sağlıklı beslen ama tabiki arada kaçamakların olacakKızlar hamiş olmadan önce ben çok iyi
Menüler çıkarıyordum şimdi yapamıyorum kendime çok kızıyorum ya
Daha ne olsun, sabaha zımba gibi kalk inşallahKızlar acaip bi bas agrim var goz kapaklarim agridan kapaniyor resmen karnim da agriyor regl geldi.Oğlumu yedirip yatcam inşallah. Sporumu da yazayim bu halde cok bişey yok haliyle..
19 KASIM SPOR LISTESI
1.matematik61:
45 dk leslie =90 puan
Bende egeliyim ve bayilirim otlara :)Yaaa daha neler neler var da yeni çıkıyorlar daha bundan sonra sırf otlu şeyler paylaşırım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?