Sensin ŞİŞKO

Afiyet olsun menü de spor da su da güzel gayet
Harikasın gerçekten :) insanların taktirleri daha da motive ediyor
Dido olmasa menü gayet iyi

Saat 18 dışında hepsi süper canım

Afiyet olsun güzel canım

Bu arada kocamla iddiaya girdik kızlar istediğimiz yerden tepeden tırnağa kıyafetine
Benim koca 110 kilo 54 beden takım elbise giyme sevdasına 44 bedene inecekmis
Bende şuan 76.9 kilo 44 bedenim bende 38 e inecekmisim Mart sonuna kadar süre verdik birbirimize kesin ben yenerim o çok iradesiz şuan bile muhallebi yapıp yemeyi düşünüyorr bense 7 den beri ağzıma lokma koymadım

Oooo boşver yesin yesin sen onu geçersin Marta 34 beden bileolursun ne 38i

O da diyet yapacak o zaman

Muhallebi yiyerek mi verecek miş kilo sen yenersin kuzumm, benim kocişte benden ilham aldı valla 4 gündür acayip dikkat ediyo çok kilosuna değil zaten ama şimdilik iyi gidiyo

Kızlar hamiş olmadan önce ben çok iyi
Menüler çıkarıyordum şimdi yapamıyorum kendime çok kızıyorum ya

Kızlar acaip bi bas agrim var goz kapaklarim agridan kapaniyor resmen karnim da agriyor regl geldi.Oğlumu yedirip yatcam inşallah. Sporumu da yazayim bu halde cok bişey yok haliyle..

19 KASIM SPOR LISTESI
1.matematik61:
45 dk leslie =90 puan

Sağlıklı ve daim olsun sıkma canını

Kızlar hamiş olmadan önce ben çok iyi
Menüler çıkarıyordum şimdi yapamıyorum kendime çok kızıyorum ya
Canım sakın ola canını sıkma biz nasıl bu kilolara geldik bak gidiyorlar şimdi seninde öyle olacak yine vereceksin sadece aşırı kilo almadan hamileliği tamamla sağlıklı beslen ama tabiki arada kaçamakların olacak

Daha ne olsun, sabaha zımba gibi kalk inşallah

Selam ballı kaymaklarim
Aşırının aşırısı dinlenemedigim bir haftasonu geçirdim giysi dolaplarını alt üst ettim onları halledeyim dedim hallettim. Ve tabiki oyuncak dolabını da alt üst ettim çocuklar köye gidince hepsini ayikladım o arada bir düğün bir misafir ağırlama ve bir gün buluşmasını hallettim. Iki makin e çamaşır iki çocuk yıkama paklama lari saymiyorum bile..
Kusura bakmayın su an daha yazabiliyorum
Merakta bıraktım hakkınızı h3lal edin

Bu arada hippotalamus ün size çok selamı var sınav Sonra si gelecek inşallah
sem35
matematik61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…