• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Menümmmmm

7:30 2 kayısı bol su
10: Kahvaltı 3 kaşık menemen, 1 kk peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
12:sade türkkahvesi, 1 incir 1 ceviz
14:1 küçük ayva
17: 4 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt
18: şekersiz çay 2 incir

Su 3-4 lt arası Yeşilçay 1 fincan,
1000 ip 500 bölgesel
Afiyet olsun menü de spor da su da güzel gayet
Kızlar ben yine misafirlikteyim geziyoruz kardeslerimle.Menumu vereyim.

Sabah 12.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
Yarim muz

Aksam 19.00
8 yk kuru fasulye
Salata

Su 2lt

Ay bir karbonlu menu vardi aksamki sormayin.Firinda bol patatesli tavuk(tavuk sevmedigim icin yiyemedim) nohutlu pilav(asigiyim ama yemedim hatta halam tarafindan tebrik edildim :)) biber dolmasi vardi.Ben sadece kuru fasulyeyi uygun buldum.
Harikasın gerçekten :) insanların taktirleri daha da motive ediyor
Sabah 10.00
1 ceviz
2 bardak su
1.5 dilim ekmek
Peynir 7 zeytin
Taze soğan

Ara 13.30
1 Trabzon hurması

Ara 16.00 1 dilim ekmek 7 zeytin

Ara 18.00 1 dido :KK43:

Akşam 19.00
1 kase şehriye çorbası
Bol salata
2 lokma ekmek

Su 2 lt

Çay içerim sadece artık
Dido olmasa menü gayet iyi

Sabah 10.00
1 ceviz
2 bardak su
1.5 dilim ekmek
Peynir 7 zeytin
Taze soğan

Ara 13.30
1 Trabzon hurması

Ara 16.00 1 dilim ekmek 7 zeytin

Ara 18.00 1 dido :KK43:

Akşam 19.00
1 kase şehriye çorbası
Bol salata
2 lokma ekmek

Su 2 lt

Çay içerim sadece artık
Saat 18 dışında hepsi süper canım ;)

Ben geldim kızanlar menümu vereyim
Kalktigimda bir incir iki bardak su
Sabah pazardan mütevellit 11 de
bir lokma ekmek
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim Peynir
Yarım domates
Bir küçük salatalık
Şekersiz çay
Bolca nane maydonoz dereotu tere Roka semizotu

Ara 2
Avuç içi kadar kavun
İki dilim armut

Aksam 7
Çorba niyetine bir kepçe suyuyla birlikte bir tavuk but
İki kaşık kapuska
bir kase kabak havuç yogurtlamasi

2 litre su dahada içmeye gayret
Sporlar az sonra gelecek
Afiyet olsun güzel canım

Bu arada kocamla iddiaya girdik kızlar istediğimiz yerden tepeden tırnağa kıyafetine
Benim koca 110 kilo 54 beden takım elbise giyme sevdasına 44 bedene inecekmis
Bende şuan 76.9 kilo 44 bedenim bende 38 e inecekmisim Mart sonuna kadar süre verdik birbirimize kesin ben yenerim o çok iradesiz şuan bile muhallebi yapıp yemeyi düşünüyorr:KK70::KK70::KK70::KK70: bense 7 den beri ağzıma lokma koymadım

Bu arada kocamla iddiaya girdik kızlar istediğimiz yerden tepeden tırnağa kıyafetine
Bende şuan 76.9 kilo 44 bedenim bende 38 e inecekmisim Mart sonuna kadar süre verdik birbirimize kesin ben yenerim o çok iradesiz şuan bile muhallebi yapıp yemeyi düşünüyorr:KK70::KK70::KK70::KK70: bense 7 den beri ağzıma lokma koymadım
Oooo boşver yesin yesin sen onu geçersin Marta 34 beden bileolursun ne 38i

O da diyet yapacak o zaman

Muhallebi yiyerek mi verecek miş kilo :kk77::kk77: sen yenersin kuzumm, benim kocişte benden ilham aldı valla 4 gündür acayip dikkat ediyo çok kilosuna değil zaten ama şimdilik iyi gidiyo

Kızlar acaip bi bas agrim var goz kapaklarim agridan kapaniyor resmen karnim da agriyor regl geldi.Oğlumu yedirip yatcam inşallah. Sporumu da yazayim bu halde cok bişey yok haliyle..

:spor:19 KASIM SPOR LISTESI:spor:
1.matematik61:
45 dk leslie =90 puan

Kızlar acaip bi bas agrim var goz kapaklarim agridan kapaniyor resmen karnim da agriyor regl geldi.Oğlumu yedirip yatcam inşallah. Sporumu da yazayim bu halde cok bişey yok haliyle..

1.matematik61:
45 dk leslie =90 puan
Sağlıklı ve daim olsun sıkma canını

Kızlar hamiş olmadan önce ben çok iyi
Menüler çıkarıyordum şimdi yapamıyorum kendime çok kızıyorum ya
Canım sakın ola canını sıkma biz nasıl bu kilolara geldik bak gidiyorlar şimdi seninde öyle olacak yine vereceksin sadece aşırı kilo almadan hamileliği tamamla sağlıklı beslen ama tabiki arada kaçamakların olacak

1.matematik61:
45 dk leslie =90 puan
Daha ne olsun, sabaha zımba gibi kalk inşallah

Selam ballı kaymaklarim :KK200:
Aşırının aşırısı dinlenemedigim bir haftasonu geçirdim :deli: giysi dolaplarını alt üst ettim onları halledeyim dedim hallettim. Ve tabiki oyuncak dolabını da alt üst ettim çocuklar köye gidince hepsini ayikladım :halay:o arada bir düğün bir misafir ağırlama ve bir gün buluşmasını hallettim. Iki makin e çamaşır iki çocuk yıkama paklama lari saymiyorum bile..
Kusura bakmayın su an daha yazabiliyorum
Merakta bıraktım hakkınızı h3lal edin :KK68:

Bu arada hippotalamus hippotalamus ün size çok selamı var :KK60: sınav Sonra si gelecek inşallah:KK66:
sem35 sem35 :KK200::KK200::KK200:
matematik61 matematik61 :KK200::KK200::KK200:

Back
X