- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Mantar diyetlerde serbest birde kalori hesabı yapma sağlıklı mı değil mi diye bak canımKizlad bugun basima gelen biseyi anlatmak istiyorum pazara gittim istiridye mantari alicaktm ama ilk kez aliyorum adam sen sec ben tartarim dedi ilk kez alicam hangisi guzel olur bilmyrm dedm geldi secti tartti tarifinide vereyim dedi peki dedm anlatti bi guzel icine tavuk gogsude koysam olurmu dedim olur ama koyma dedi neden dedm bu zaten bilmem kac kalori tavuguda koyarsan iyice kalorili olur iyice sismanlatir dedi sinirden gulmeye basladim ben o arasanki tum dunya benim minnos gobegime karsi
Canim bende 6 ay once dogum yaptim hamileyken hep yurudum asla hamileyim die yatmadim doguma yakinda squat yapiyordum son gunlerimdeyse hurma yedim cok kolay dogurdumBende spor yapmak istiyorum başlasam olur mu ki artık Leslie filan
Yürüyüş yapabiliyorsan yap ama ufaklıktan ötürü çıkamıyorsan Hoplamalı zıplamalı kısımları yapmazsan lesliede olabilir bence ben hamileyken yürüyüş ve bacak hareketlerini sürekli yapmıştımBende spor yapmak istiyorum başlasam olur mu ki artık Leslie filan
Bende oyuzden almak istedim mantari aslinda ama adam cok kalorili dedi sasirdim aman neyse dedigin gbi bol yagli yemeklerden iyidir saglikli sonuctaMantar diyetlerde serbest birde kalori hesabı yapma sağlıklı mı değil mi diye bak canım
Canim doktoruna danismadan bisey yapma.Ama yuruyusten zarar gelmez diye dusunuyorum.Bende spor yapmak istiyorum başlasam olur mu ki artık Leslie filan
Kızlar maşallah size harikasınız çok kıskandım vaktim olsa hemen şimdi spor yapıcam
Senin sporlarınında aşağı kalır yanı yok canımKızlar maşallah size harikasınız çok kıskandım vaktim olsa hemen şimdi spor yapıcam
Normal Doğum mu yaptın canım ben ilk Doğum da çalışıyordum öğretmenin 7.5 aya kadar çalıştım yoğun sonra da kaynımın düğünü vardı hiçCanim bende 6 ay once dogum yaptim hamileyken hep yurudum asla hamileyim die yatmadim doguma yakinda squat yapiyordum son gunlerimdeyse hurma yedim cok kolay dogurdum
Ben de öyle yapayım diyorum yürüyüş yapabilirim evde artık 15 dk ile başlayayım sonra 30 yaparım inşYürüyüş yapabiliyorsan yap ama ufaklıktan ötürü çıkamıyorsan Hoplamalı zıplamalı kısımları yapmazsan lesliede olabilir bence ben hamileyken yürüyüş ve bacak hareketlerini sürekli yapmıştım
Aynen canım sağlıksız yemektense sağlıklı olsunBende oyuzden almak istedim mantari aslinda ama adam cok kalorili dedi sasirdim aman neyse dedigin gbi bol yagli yemeklerden iyidir saglikli sonucta
Dr a da sorayım bakalım ne diyecek ama Leslie yaparım sıkıntı olmazCanim doktoruna danismadan bisey yapma.Ama yuruyusten zarar gelmez diye dusunuyorum.
Normal yaptim canim aslinda soyle diyim tup bebek die sezeryan olucakti ama ben normal istiyodum sanki icime dogdu kendimi oyle hazirliyodum diyelim ayin 10u sezeryan tarihim 9unda normal dogurdum hurma acilma yapiyormus dogumumdan birgun once yarim kutu yemisimdir gece 12 de sancim geldi kimseye bisi demedim squat yaptim banyoda sabah 7de siklasinca sancilar gittik doguruyosun dediler doktor sok oldu 6 cm acilman olmus hicmi anlamadn dedi saat 9a kadar beklediler acilma oluyo ama sanci yok suni sanci verdiler sonra bir saatte dogdu yawrum ins seninde bu dogumun cok kolay olurNormal Doğum mu yaptın canım ben ilk Doğum da çalışıyordum öğretmenin 7.5 aya kadar çalıştım yoğun sonra da kaynımın düğünü vardı hiç
Oturmadım günlük 5 km yürüyordum ama kolay olmadı Doğum kısmet darısı buna
Ahhaaahayy herşeyin hayırlısı canım benimde ilk kızımda öyle oldu sezeryan gideceğim günün gecesi sandım başladı sabah gittim normal doğurdumNormal yaptim canim aslinda soyle diyim tup bebek die sezeryan olucakti ama ben normal istiyodum sanki icime dogdu kendimi oyle hazirliyodum diyelim ayin 10u sezeryan tarihim 9unda normal dogurdum hurma acilma yapiyormus dogumumdan birgun once yarim kutu yemisimdir gece 12 de sancim geldi kimseye bisi demedim squat yaptim banyoda sabah 7de siklasinca sancilar gittik doguruyosun dediler doktor sok oldu 6 cm acilman olmus hicmi anlamadn dedi saat 9a kadar beklediler acilma oluyo ama sanci yok suni sanci verdiler sonra bir saatte dogdu yawrum ins seninde bu dogumun cok kolay olur
Hippos iyi canım sınavlarına çalışıyortevafuk55 kuzum ya bende senin gibi hiç yapmıyorum sevdiğim şeyleri çünkü önünü alamıyorum maalesef
Bu arada hippo nasıl
Hahhahaha pazarcı amcaya bak senKizlad bugun basima gelen biseyi anlatmak istiyorum pazara gittim istiridye mantari alicaktm ama ilk kez aliyorum adam sen sec ben tartarim dedi ilk kez alicam hangisi guzel olur bilmyrm dedm geldi secti tartti tarifinide vereyim dedi peki dedm anlatti bi guzel icine tavuk gogsude koysam olurmu dedim olur ama koyma dedi neden dedm bu zaten bilmem kac kalori tavuguda koyarsan iyice kalorili olur iyice sismanlatir dedi sinirden gulmeye basladim ben o arasanki tum dunya benim minnos gobegime karsi
Canım bugün yediysen yarın dengele ucunu koyverme E miBu hafta kesin çok artı çıkacağım çünkü yiyorum
Geçmiş olsun senin hastalıklarda hiç bitmedi canım vitaminsiz mi kalıyorsun acabaSelammmmmmmmm yine hasta yatak döşek ben gelemedim dün kızlar yattım vallahi doğru dürüst yemek bile yiyemedim menümu vereyim dünkü
Sabah 11 avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir
Öğle 3 gibi
Bir kabaktan yoğurtlu dereotlu salata
Aksam 4 hamsi başkada bişey yiyemedim
su da çok içemedim en çok 1.5 litrelik
Spor öğlen iyiyken 1 saat yurumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?