- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Güzel canım afiyet olsunBen menümü paylaşayım kızlar. Akşamları giremiyorum buraya çünkü.
Sabah: 09.00
Çavdar ekmeği ile sandviç (peynir,salatalık,kıvırcık,domates)
Eki Görüntüle 2067805
Öğlen; 12.30
Tarhana çorba yarım kase
2 yemek kaşığı italyan makarna (küçük parsiyon)
Salata
Akşam;19.00
Ispanak (ekmeksiz)
1 kase yoğurt
1 yemek tabağı dolusu kadar salata (roka,peynir,kıvırcık,salatalık,havuç)
Bugün 2 lt su içtim.
Akşam 1 saat yürüyüş yapacağım.
Nasıl hissediyorsun açlık durumu nasıl canımGüzel menüler görüyorum cuma gelmek uzereyken
Ben de size ac kalma menusu vereyim mi
Sabah 11.30
Kapya biber beyaz peynirle tost
1 haslanmis yumurta beyazi
Ara 16.00
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina
Aksam 18.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem
Bi ara yesil cay da ictim
Su 3 e yaklasti
Iyiyim canim sikinti yok.Midem rahat aksam karbon yuklemesi yapinca rahatsiz olmuştuNasıl hissediyorsun açlık durumu nasıl canım
Daha ne olsun, sınavlarda başarılarKızlar yarın 2 adet sınavım var arkadaşımın da doğumgününe gitmek zorunda kaldım spor filan yok adamakıllı
60 dakika yürüyüş
40 dambıl ile kol
10 triceps dips
20 dağ tırmanışı
10 duvar şınavı
10 şınav
10 Mekik
20 bisiklet hareketi
35 saniye plank
Sabah
1 elma
1 yumurta ile Lorlu biberli omlet
20 gr tbe
Yarım salatalık
31 gr peynir
4 bardak çay
Öğle
2 galeta
Yarım ceviz
5 fındık
1 kuru kayısı
4de 1 kuru incir
Nescafe
Ara
Kuru üzüm
Nescafe
Akşam
3 yk barbunya
Karnabahar salatası
Ara
Filtre kahve
Alınan 890
Yakılan 250 küsür
Aslanımmmm beee heheyyyt döktürmüşsün15 Kasim Spor Çarşamba Listesi
1.matematik61:
500 bolgesel=100 puan
45 dk leslie=190 puan
300 ip=60puan
32 dk hiit vardio=160 puan
Toplam=410 puan
Ayyy yazının devamında daha tehlikeli birşey gelecek sandım uyyyy kalbim çarptı neyse bununla geçmiş olsun zararlı birşey yememişsin alışacaksınBukadar guzel listelerin ve azimle yapilmis sporlarin altina utanc verici birsey yazmak istemezdm ama saklamak istemedim sizdenaz once basim doner gbi oldu 4 tane tuzu yok denecek kadar az zeytin yedim ozurdilerim
Valla sabah ben tartiya degil de o benim kafama çıktı sanki.Hatta tepeme tepeme vurdu.İnşallah bugünkü eksi yarina gider de cunaya hevesim olur.Aslanımmmm beee heheyyyt döktürmüşsün
Valla ben de öyle sandim.Yemesen iyiydi tabi ama bu kadar korkma basin donmus hem sebebin var Y Yesilelma90Ayyy yazının devamında daha tehlikeli birşey gelecek sandım uyyyy kalbim çarptı neyse bununla geçmiş olsun zararlı birşey yememişsin alışacaksın
Bende bi anda yuklenmek istemiyorum kendime yavas yavas diyorum cok yuklenince cabuk vazgeciyorum gecede hep ayakta oluyorum ben uyku sersemi biseylere saldirir yerim diye zeytinle gecistirdim kendimi:)Ayyy yazının devamında daha tehlikeli birşey gelecek sandım uyyyy kalbim çarptı neyse bununla geçmiş olsun zararlı birşey yememişsin alışacaksın
Evet dondu cok yoruldm cunku esim evde olmadimi yeme duzenim hic olmuyor bisiler pisirip yiyemiyorum ama itiraf edeym esimin nobetci oldugu zamanlar ben hep disaridan yemek soylerdim bugun tuhafima gitti :) bu bile basari sayilir benim icin yavas yavas daha cok uyucam kurallara soz veriyorum size :)Valla sabah ben tartiya degil de o benim kafama çıktı sanki.Hatta tepeme tepeme vurdu.İnşallah bugünkü eksi yarina gider de cunaya hevesim olur.
Valla ben de öyle sandim.Yemesen iyiydi tabi ama bu kadar korkma basin donmus hem sebebin var Y Yesilelma90
Teşekkür ederim canım benimDaha ne olsun, sınavlarda başarılar
Kızlar maşallah size harikasınız çok kıskandım vaktim olsa hemen şimdi spor yapıcam15 Kasim Spor Çarşamba Listesi
1.matematik61:
500 bolgesel=100 puan
45 dk leslie=190 puan
300 ip=60puan
32 dk hiit vardio=160 puan
Toplam=410 puan
2.sem35
600 ip:120
500 bolgesel :100
Toplam :220
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?