• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Günaydın kızlar
Selammmmmmmmm yine hasta yatak döşek ben gelemedim dün kızlar yattım vallahi doğru dürüst yemek bile yiyemedim menümu vereyim dünkü

Sabah 11 avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir

Öğle 3 gibi
Bir kabaktan yoğurtlu dereotlu salata

Aksam 4 hamsi başkada bişey yiyemedim

su da çok içemedim en çok 1.5 litrelik
Spor öğlen iyiyken 1 saat yurumustum

Cok geçmiş olsun canım. Ac kalmissin resmen.

matematik61 matematik61 bugün durum nasıl balım bakabildin mi?
Yok canim daha bakmadim.oglum sabah uyandi daha uyumaz dedim ama halim yoktu bikac oyuncak attim yatagina ciktim odadan uyumus kalmisim o da oynarken uyumus sok oldum :) 10da kalktik sonra da kardesim geldi trabzondan birazdan bakcam.inşallah gitmistir artilar

Yok canim daha bakmadim.oglum sabah uyandi daha uyumaz dedim ama halim yoktu bikac oyuncak attim yatagina ciktim odadan uyumus kalmisim o da oynarken uyumus sok oldum :) 10da kalktik sonra da kardesim geldi trabzondan birazdan bakcam.inşallah gitmistir artilar
Ayy iyi olmuş canım, oo gözün aydın kardeş gelmiş ne güzel , inşallah ;)

Selammmmmmmmm yine hasta yatak döşek ben gelemedim dün kızlar yattım vallahi doğru dürüst yemek bile yiyemedim menümu vereyim dünkü

Sabah 11 avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir

Öğle 3 gibi
Bir kabaktan yoğurtlu dereotlu salata

Aksam 4 hamsi başkada bişey yiyemedim

su da çok içemedim en çok 1.5 litrelik
Spor öğlen iyiyken 1 saat yurumustum
Gecmis olsun canim hicbiseyte yiyememissin :(

Ya bak gördün mü kilo yapacak birşey yapmadın ki zaten balım ohhh süper ozaman :rapci::rapci::rapci:
Aynen valla rahatladim.bugün de dünkü gibi beslencem yarina güzel bi eksi gelir inşallah. Gec kalktim kardesim de gelince hala kahvalti yapmadim gerci.

Kızlarr 3 gibi ev görmesine gidiyoruz komşularla hadi bakalım gazam mübarek olsun şimdiden :süslü: accuk süsleneyim bayadır görmeyenler var bakalım birşey diyen olacakmı kilo konusunda :rolleyes:

Kızlarr 3 gibi ev görmesine gidiyoruz komşularla hadi bakalım gazam mübarek olsun şimdiden :süslü: accuk süsleneyim bayadır görmeyenler var bakalım birşey diyen olacakmı kilo konusunda :rolleyes:
Bence farkedecekler :) Kuzum 3 cocukla gezmesi zor olmuyo mu ben bi taneyle cikamiyorum evde.
Benin odun kardesim abla bosver diyeti sana ölüm orucu lazim dedi :D

Cok uyuyunca öyle oldu :KK70:
Bence farkedecekler :) Kuzum 3 cocukla gezmesi zor olmuyo mu ben bi taneyle cikamiyorum evde.
Benin odun kardesim abla bosver diyeti sana ölüm orucu lazim dedi :KK70:
Anam var, ikizlerden biri ve büyük kız benimle gelecek arabayla gidicem zaten birde komşularla olunca bebiş bana kalmıyor herbirinin kucağında geziyo sağolsunlar. Vay odun Vayyyy

Anam var, ikizlerden biri ve büyük kız benimle gelecek arabayla gidicem zaten birde komşularla olunca bebiş bana kalmıyor herbirinin kucağında geziyo sağolsunlar. Vay odun Vayyyy
O da dogru.Ben de arkadaslarla cikinca cocuk sikilirsa onlar sirayla alip gezdiriyo ben oturuyorum :D Benim anam da gelecek 2 hafta sonra nasipse.

Normal yaptim canim aslinda soyle diyim tup bebek die sezeryan olucakti ama ben normal istiyodum sanki icime dogdu kendimi oyle hazirliyodum diyelim ayin 10u sezeryan tarihim 9unda normal dogurdum hurma acilma yapiyormus dogumumdan birgun once yarim kutu yemisimdir gece 12 de sancim geldi kimseye bisi demedim squat yaptim banyoda sabah 7de siklasinca sancilar gittik doguruyosun dediler doktor sok oldu 6 cm acilman olmus hicmi anlamadn dedi saat 9a kadar beklediler acilma oluyo ama sanci yok suni sanci verdiler sonra bir saatte dogdu yawrum ins seninde bu dogumun cok kolay olur
Ay maşallah ne güzel olmuş darısı bana benim sancım çoktu kuzum

Back
X