- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Günaydın canimmm :)))Günaydın bu Arada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimmm :)))Günaydın bu Arada![]()
Ben daha önce kilo verdim yine vereceğin sağlıklı beslenmeye de başladım de vücut ağırlığın az olduğu için vücut daha çabuk kilo alıyor normal birden artış olması şimdi istikrar zamanı canımHarbi mi![]()
Burada profil resim gibi olmalıyımBen daha önce kilo verdim yine vereceğin sağlıklı beslenmeye de başladım de vücut ağırlığın az olduğu için vücut daha çabuk kilo alıyor normal birden artış olması şimdi istikrar zamanı canım![]()
Yerim o küçük fındığı ama :)))
AhahahahahahaBurada profil resim gibi olmalıyım
ELime alıcam taramalıyı, ewet başardım dicem![]()
Bu arada cidden silahları severim, benimkinde cok war arada atış attırır banaAhahahahahaha![]()
Ahahahahahaha tam sensin desene profildekiBu arada cidden silahları severim, benimkinde cok war arada atış attırır bana![]()
Aynen, beni yansıtmalı dedim ve bunu koydum bende işteAhahahahahaha tam sensin desene profildeki
YakisirrrrAynen, beni yansıtmalı dedim ve bunu koydum bende işte![]()
Ewet var. Bu kıştan sonra bakıcaz nasipseYakisirrrrbu arada sormadan edemiycem Soulum evlilik varmı ufukta
![]()
Hadi inşallah diyorum doğru insan olsun senin ve ailenin içinEwet var. Bu kıştan sonra bakıcaz nasipse![]()
Amin inşallah kuzum 4 sene dile kolayHadi inşallah diyorum doğru insan olsun senin ve ailenin için
Ya giden 4 yıl olsun ama bundan sonrasi için herşey güzel olsunAmin inşallah kuzum 4 sene dile kolay![]()
Kocamaaaaaaannnn aminnn cnm çok teşekkür ederimmYa giden 4 yıl olsun ama bundan sonrasi için herşey güzel olsun![]()
Hakediyorsun bebegimKocamaaaaaaannnn aminnn cnm çok teşekkür ederimm![]()
Allah sabredenlerin yanındadır, sabreden derviş muradına ermişHakediyorsun bebegim![]()
Allah sabredenlerin yanındadır, sabreden derviş muradına ermiş![]()
Bul walla hiç bulma dememo enişte beye söyle üzmesin seni gelir bulurum onu
![]()
İtinayla bulurum sen hiç merak etme ahahahahahBul walla hiç bulma demem![]()