• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Pilates epey etkili olur sıkılaşma için :) benim de göbeğim yumuşak ama daha yolum var göbek ile ilglenmek için
Ben 52 kg düşünce bu kadar göbeğim oluyor :D
Ama sıkılaşması lazım kesinlikle.
Spor salonuna yazılıcam ve orada grup derslerine katılıcam devamlı..

Teşekkür ederim darısı herkesin başına :) insan yemediğinde unutuyor kaçamak şeyleri
Masallah vallahi misal ben patatesten vazgeçemiyorum yaaa ne yapicam bilmiyorum bugün fırında patatesli kebap yapıyorum birde taze fasulye salata yoğurt salata yoğurt vazgeçilmezim biraz fasulye üstüne bir parça et yiyip kapatırım inşallah bir çatal tadına bakarsam gerisi gelicek diye korkuyorum hep bu kocamın yüzünden patates yemeden duramıyor adam

Masallah vallahi misal ben patatesten vazgeçemiyorum yaaa ne yapicam bilmiyorum bugün fırında patatesli kebap yapıyorum birde taze fasulye salata yoğurt salata yoğurt vazgeçilmezim biraz fasulye üstüne bir parça et yiyip kapatırım inşallah bir çatal tadına bakarsam gerisi gelicek diye korkuyorum hep bu kocamın yüzünden patates yemeden duramıyor adam
Şu hayatta benim kadar patatws delisi biri yoktur. Sabah veya öğlen 1 ekmek ketçap ile kızartmasnı yiyip akşam da fırında yapardım. Çok şükür bıraktım çok şükür. Hiçbir faydası yok çünkü. Evde haftada 3 gün kızartmasını aileme yapıyorum ama canım çekmiyor. Eşini suçlama :)

Kendini tanıtmak aslında ilk sayfayi okuyup biliyorsun zaten çoğu şeyi canım aktif olalım bu arada bu hafta kızları yenmemiz lazım dimi aynı cuma günleri kilo bildirimi akşamları menü bildiğin şeyler zorlanmazsin
Hmm tamm kuzum burdada kaptan vs var mi

Ooo hosgelmişsen simos :KK71:
Kızlar ben 95 ile başladım temmuz ortasında 4. Takıma girdim 94 kg ile ve şu an 70.0 kiloyum ama cuma günü 69 ları gördüm :) asla kaçamak yapmam ve akşam en geç 5de yemeğimi yerim inşallah 51 kiloyu görmek istiyorum :) boyum da 164 Eki Görüntüle 2066891
Masallah sana bilinmeyenim cok güzel bir enerjin var onu burayada yansiyacaksin insallah :nazar:

Hayır canım yapmadım doğum günüm martta o zaman pasta yicem küçük bir dilim :)
Aaaa kac mart bende dogum günümde daha yeni baslamistm diye hic pasta vs bsy yemedim oglumun nasipse martta 1.yas günü olunca yiyecegim bende :kk77::halay:

Hmm tamm kuzum burdada kaptan vs var mi

Ooo hosgelmişsen simos :KK71:

Masallah sana bilinmeyenim cok güzel bir enerjin var onu burayada yansiyacaksin insallah :nazar:

Aaaa kac mart bende dogum günümde daha yeni baslamistm diye hic pasta vs bsy yemedim oglumun nasipse martta 1.yas günü olunca yiyecegim bende :kk77::halay:
Teşekkür ederim canım senin de aynı şekilde diyet konusunda çok benziyoruz :)

6 Mart doğum günüm ideal kiloma o zamana ulaşırım diye düşünüyorum

1.60 BOYUM
Ama vücudum sıkı değil.
Özellikle göbek bölgem.
Bu bayanlarin nedir bu göbekten cektigi ya :bicak:

Kuzu patatesi unut nisasta grubu oldugundan kan sekerini düşürüp açlık yaratıyor kisa zamanda. Daha doyurucu seyler ye kuzum:KK200:

Teşekkür ederim canım senin de aynı şekilde diyet konusunda çok benziyoruz :)

6 Mart doğum günüm ideal kiloma o zamana ulaşırım diye düşünüyorum
Sagol canm ayyy bnm oglumunda 1 mart nasipse bende o zamana kadar ulasmasamda cok bsy kalmaz diye düşünüyorum

Back
X