• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Menü veriyorum efenim

Sabah 11.00
Kapya biber ve beyaz peynirle tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Akşam 17.45
1 bardak süt
10 çiğ badem
1 elma

Su 3.sisedeyim

Menü veriyorum efenim

Sabah 11.00
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Akşam 17.45
1 bardak süt
10 çiğ badem
1 elma

Su 3.sisedeyim
:KK53:her yerden menünü bulur aşırı beğenirim

:nazar:

Menü veriyorum efenim

Sabah 11.00
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Akşam 17.45
1 bardak süt
10 çiğ badem
1 elma

Su 3.sisedeyim
Süper perşembe menüsü bol eksiler getirsin :KK200:

Son kabak menüm
7:30 2 kayısı
8: , 1 kk peynirli tavada yumurta
2 zeytin, avuç içi kadar ekşi mayalı ekmek
11: yeşil çay, 1 incir
14: mikemmel kabak çorbası
16: sade türkkahvesi 2 incir bir ceviz
18:30 mikemmel kabak çorbası, 1 kase yoğurt
Bolllll suuuuuu

Süper perşembe menüsü bol eksiler getirsin :KK200:

Hepimize inşallah :KK200:

Son kabak menüm
7:30 2 kayısı
8: , 1 kk peynirli tavada yumurta
2 zeytin, avuç içi kadar ekşi mayalı ekmek
11: yeşil çay, 1 incir
14: mikemmel kabak çorbası
16: sade türkkahvesi 2 incir bir ceviz
18:30 mikemmel kabak çorbası, 1 kase yoğurt
Bolllll suuuuuu
Kiz sen ne cok sevdin o corbayi bizim takimda vicdansiz corba diyen var karacicdanli diyen var :D senin menü de mükemmel. Kabak mucize bisey zaten.Gelsin yarin eksiler:KK76::KK76:

Hepimize inşallah :KK200:

Kiz sen ne cok sevdin o corbayi bizim takimda vicdansiz corba diyen var karacicdanli diyen var :KK70: senin menü de mükemmel. Kabak mucize bisey zaten.Gelsin yarin eksiler:KK76::KK76:
Bak iki gün yedim bitti tadı gerçekten çok kötü gelmiyor eksi getirecek diye düşününcede mükemmel geliyor:KK70: :KK70: okuyorum sizin takımdakileri onlarda senin gibi yemek seçenler sanırsam :cool: haaa şunuda söyliyim eksi yoksa kabak çorbasıyla arama mesafeyide koyarım yemeğiyle yola devam :KK61:

Bak iki gün yedim bitti tadı gerçekten çok kötü gelmiyor eksi getirecek diye düşününcede mükemmel geliyor:KK70: :KK70: okuyorum sizin takımdakileri onlarda senin gibi yemek seçenler sanırsam :cool: haaa şunuda söyliyim eksi yoksa kabak çorbasıyla arama mesafeyide koyarım yemeğiyle yola devam :KK61:
Dünden bugüne eksi verdiyse yarina da verir.Yemegini ben de severim kabagib

Menü veriyorum efenim

Sabah 11.00
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Akşam 17.45
1 bardak süt
10 çiğ badem
1 elma

Su 3.sisedeyim
Kız bu nasıl men akşam acıkırım ben bunları yersem

Bende menümu vereyim Sabah detoks yaptım ama bana çok yaramıyor bunlar anında düşüyor tansiyonum kızlar akşam yapamadım normal yemek yedim

Sabah 11
Bir bardak süt bir muzla milkshake

öğleden sonra 2
Bir bardak süt bir muz

Aksam 6
Bir ince dilim somon bol salata
2 litre su
1 saat yuruyus

Kız bu nasıl men akşam acıkırım ben bunları yersem
Aslinda bana da acikirim gibi geliyosu ama gecen hafta istem disi 2 gün aksam yemegi saatinde disardaydim.eve gelince de gec oldu yemedim cok da acikmadim.O yüzden detoks gibi haftada 1 gün böyle yapmayi dusunuyorum.

Bende menümu vereyim Sabah detoks yaptım ama bana çok yaramıyor bunlar anında düşüyor tansiyonum kızlar akşam yapamadım normal yemek yedim

Sabah 11

öğleden sonra 2
Bir bardak süt bir muz

Aksam 6
2 litre su
1 saat yuruyus
Güzel olmuş canim

Gideyim az ip atlayim somon erisin gerçi o somon midede çok durmayacak gibi yaa
Fazla atlama bence agir spor yapma bugun vucudun su tutar yarina arti cikabilirsin.

Aslinda bana da acikirim gibi geliyosu ama gecen hafta istem disi 2 gün aksam yemegi saatinde disardaydim.eve gelince de gec oldu yemedim cok da acikmadim.O yüzden detoks gibi haftada 1 gün böyle yapmayi dusunuyorum.

Güzel olmuş canim

Fazla atlama bence agir spor yapma bugun vucudun su tutar yarina arti cikabilirsin.
50 atlayıp geleyim yaa canım çekti:))

Sabah 11

öğleden sonra 2
Bir bardak süt bir muz

Aksam 6
2 litre su
1 saat yuruyus
Geliyor eksi afiyet olsun ;)

Neeeeeeee :skandal: kaç kilo vermiş kızzzzzzx
Ay sorma yaa ama ben kendim ettim.Yazin gittik epey yiyodu yesil caya seker atiyodu bazlamaya tereyag bal surup yiyodu ilaclardan aldim hep diyip duruyodu.Ben orda kisa süreli bi diyet yaptim oglumun mevlidi var diye.O ara eve tarti aldim kv yediklerine de ayy o kizartmalar ne yagli o yedigin simit 5 dilim ekmege denk fln dedim.agustos basi kendi memleketime gittim.Eylulde tayin cikinca bi gittik anam kadin 8 kilo vermis 1.5 ayda.2 aydir da 3 kilo daha vermis.Benden kisa ama olsun su an benden zayif:KK62:

Ay sorma yaa ama ben kendim ettim.Yazin gittik epey yiyodu yesil caya seker atiyodu bazlamaya tereyag bal surup yiyodu ilaclardan aldim hep diyip duruyodu.Ben orda kisa süreli bi diyet yaptim oglumun mevlidi var diye.O ara eve tarti aldim kv yediklerine de ayy o kizartmalar ne yagli o yedigin simit 5 dilim ekmege denk fln dedim.agustos basi kendi memleketime gittim.Eylulde tayin cikinca bi gittik anam kadin 8 kilo vermis 1.5 ayda.2 aydir da 3 kilo daha vermis.Benden kisa ama olsun su an benden zayif:KK62:
Anammmm valla hırslı kadınmış, balım sen merak etme sen ondan daha zayıf olacaksın ama yinede büyük başarı bı yaşta 11 kilo vermek bi hastalık falan çıkmasın

Back
X